· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase Colorate Instinctless bla bla 57
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase Colorate Instinctless bla bla 57  |
Berea

|
04.02.2010 12:13 |
|
| |
|
imposibil 
|
sus |
 |
|
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 14 ani, 8 luni Paula-Maria: 13 ani, 3 luni
|
04.02.2010 12:16 |
|
| |
|
atunci asteapta sa vina seara sa faceti nani cu totii
|
sus |
 |
|
DK

|
04.02.2010 12:16 |
|
| |
|
iar imposibil? 
|
sus |
 |
|
Berea

|
04.02.2010 12:17 |
|
| |
|
mereu
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 14 ani, 8 luni Paula-Maria: 13 ani, 3 luni
|
04.02.2010 12:20 |
|
| |
|
deci
Alina a reusit sa tranteasca perdeaua cu tot cu garnis... 
|
sus |
 |
|
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 16 ani, 3 luni
|
04.02.2010 12:23 |
|
| |
|
n-am nici eu treaba cu convietuirea in aglomeratie, da' nu ma lovi...zi-mi sa ma dau si o fac, nu ma cotonogi, nu-mi invineti salele....mda
oricum, ma mindresc ca i-a tremurat capu' cind i-am explicat sa-si ia c_ru' ala mare si sa circule...deci e clar ca si ziua ei a inceput la fel de prost ca a mea 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
04.02.2010 12:24 |
|
| |
|
---------- micutza_25 a scris: deci
Alina a reusit sa tranteasca perdeaua cu tot cu garnis...  ----------
s-a lovit? tre' s-o duci s-o coasa? daca nu, ofera-i coltul si pune perdeaua la loc plus interdictie la desene si ciocolata astazi 
|
sus |
 |
|
micutza_25

|
04.02.2010 12:31 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: ---------- micutza_25 a scris: deci
s-a lovit? tre' s-o duci s-o coasa? daca nu, ofera-i coltul si pune perdeaua la loc plus interdictie la desene si ciocolata astazi  ----------
nu, nu s.a lovit!
Noroc ca ma pricep in toate...am inlocuit holsurubul( sau cum se numeste)
Desene nu prea serveste...ca e stricat TV cand nu.i tata.su acasa, iar ciocolata am dat.o la caine, luni, ca n.a mai vrut sa manance mancare ( eu nu.i cumpar asa ceva...dar a venit sora.mea si s.a gandit sa.i faca un bine).
Am cerat.o, i.am zis ca.i rusine...si ca astazi n.o sa mai faca puzzle ( e innebunita dupa)...si acum ma tot cearta si.mi zice rusine 
|
sus |
 |
|
DK

|
04.02.2010 12:33 |
|
| |
|
na, cini ti-o pus sa-ti pui perdea, ha? 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
04.02.2010 12:38 |
|
| |
|
---------- micutza_25 a scris: ---------- zuzalina a scris: ---------- micutza_25 a scris: deci
s-a lovit? tre' s-o duci s-o coasa? daca nu, ofera-i coltul si pune perdeaua la loc plus interdictie la desene si ciocolata astazi  ----------
nu, nu s.a lovit!
Noroc ca ma pricep in toate...am inlocuit holsurubul( sau cum se numeste)
Desene nu prea serveste...ca e stricat TV cand nu.i tata.su acasa, iar ciocolata am dat.o la caine, luni, ca n.a mai vrut sa manance mancare ( eu nu.i cumpar asa ceva...dar a venit sora.mea si s.a gandit sa.i faca un bine).
Am cerat.o, i.am zis ca.i rusine...si ca astazi n.o sa mai faca puzzle ( e innebunita dupa)...si acum ma tot cearta si.mi zice rusine  ----------
deci ciocolata trebuie sa ia in permanenta in casa pentru recompense si pedepse, bre femeie...a facut ce trebuie, ia bulina de M&Ms....ai facut traznaie, interdictie la cioco, no matter what
plus ca, vezi tu, daca era fata cu ochii beliti in tv la desene, nu dadea perdeaua jos
lasa lucrurile intelepte, tre' sa fie armonie in casa, iar tu tre' sa ai nervii destinsi 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
04.02.2010 12:39 |
|
| |
|
coucou 
|
sus |
 |
|
DK

|
04.02.2010 12:46 |
|
| |
|
si pupeza!!!! 
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
04.02.2010 12:49 |
|
| |
|
neata ... micuto ti iubesc fata... si brava ca ai rezolvat problema.. acu intrebare: "daca te-ai suit sa agati perdeaua nu o invatat nimic fiita din treaba asta?" adica poate se pricepe si ea la un mom dat
legat de rusine, ieri i-am spus mariei ca m-am suparat pe ea (nu stiu ce facuse) si s-a uitat in ochii mei (da direct) si mi-a batut obrazul (ce e rusine)
hai sa ne traiasca
fa da ce va mai place sa va primblati in 41 
|
sus |
 |
|
DK

|
04.02.2010 12:51 |
|
| |
|
niste inconstiente! 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
04.02.2010 1:01 |
|
| |
|
hai noroc,
azi o stat un nene in carca mea in autobuz si putea, bre da putea nu gluma. am stat cu botu'n fular tot drumu' . 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|