· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase Colorate Instinctless bla bla 57
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase Colorate Instinctless bla bla 57  |
DK

|
04.02.2010 1:02 |
|
| |
|
era transpiratie de-aia muncita, de zile bune, nu-i asa bre Diuc? si era si dat cu deodorant peste transpiratie?
|
sus |
 |
|
|
duke_meadows

|
04.02.2010 1:03 |
|
| |
|
era de draq sa-l cheptini ca mi s-o intors cafeaua in stomac.
imputitu! 
|
sus |
 |
|
DK

|
04.02.2010 1:05 |
|
| |
|
eu am stat o data in cort in camping la Mamaia cu una care tot asa, nu facuse cunostinta cu apa si sapunul de muuuuuuuult timp... exclus sa va zic ca avea o tufa imensa care ii iesea pe marginea slipului, si inca doo tufe la axile... cel mai nasol a fost cand s-a hotarat sa-si dea cu deodorant Rexona peste putoarea de transpiratie la subrat... de atunci eu nu mai suport mirosul de Rexona. 
|
sus |
 |
|
Berea

|
04.02.2010 1:08 |
|
| |
|
ce faceai cu ea in cort ?
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
04.02.2010 1:09 |
|
| |
|
bey, rele sunteti, voi credeti ca tuata lumea isi permite brasilien?
vazui io niste filme odata cu din astea de aveau bushy peste tot 
|
sus |
 |
|
|
bursucitza

|
04.02.2010 1:09 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: hai noroc,
azi o stat un nene in carca mea in autobuz si putea, bre da putea nu gluma. am stat cu botu'n fular tot drumu' .  ----------
eu nu am inteles: ce putea pfa? ce ti-o facut?
---------- citat: eu am stat o data in cort in camping la Mamaia cu una care tot asa, nu facuse cunostinta cu apa si sapunul de muuuuuuuult timp... exclus sa va zic ca avea o tufa imensa care ii iesea pe marginea slipului, si inca doo tufe la axile... cel mai nasol a fost cand s-a hotarat sa-si dea cu deodorant Rexona peste putoarea de transpiratie la subrat... de atunci eu nu mai suport mirosul de Rexona. ----------

|
sus |
 |
|
Berea

|
04.02.2010 1:10 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: bey, rele sunteti, voi credeti ca tuata lumea isi permite brasilien?
vazui io niste filme odata cu din astea de aveau bushy peste tot  ----------
lojic. unora le place cum le lasa natura. plus ca nu's sado-maso ca altele. 
|
sus |
 |
|
DK

|
|
| |
|
aa, si daca tot suntem la capitolul "hai sa ne facem greata cu mirosurile"... mai am asa o amintire relativa la mirosuri... eram la Manastirea Sihla, si participam la slujba... era un tanar cu o acnee groaznica pe fatza, infectata... ei bine, se daduse cu un after shave in ideea sa-i acopere mirosul respectivei infectii... insa a fost fix invers... bine, totul in contextul slujbei din biserica, cu lume multa, miros de lumanari, aer mai deloc... dar acel miros... si acu ma urmareste 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
|
| |
|
---------- Berea a scris: ce faceai cu ea in cort ? ----------
incerca sa-i inoculeze brasilien rulz
|
sus |
 |
|
DK

|
04.02.2010 1:11 |
|
| |
|
---------- Berea a scris: ce faceai cu ea in cort ? ----------
sis, iti spui drept... o suportam. ca era cortu ei si noi nu aveam ce face. 
|
sus |
 |
|
Berea

|
04.02.2010 1:11 |
|
| |
|
io era sa lesin de doo ori in biserica datorita unor intamplari asemanatoare. de atunci ascult slujba de afara
|
sus |
 |
|
DK

|
04.02.2010 1:12 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: bey, rele sunteti, voi credeti ca tuata lumea isi permite brasilien?
vazui io niste filme odata cu din astea de aveau bushy peste tot  ----------
fa, brasilien pi vremea ceea nici nu era in Romanika... da' o lama de ras tot avea fieshicare.. de voia, binenteles.
Oricum i-am oferit una si a refuzat. A, si slipul era roz, tufa inchisa la culoare... nici nu trebuia sa mai poate slip. 
Ultima modificare efectuata de catre DK la 04.02.2010 1:13, modificat de 1 data in total |
sus |
 |
|
bursucitza

|
04.02.2010 1:12 |
|
| |
|
io crd doar ca aveti nasu fin ca altfel nu-mi explic 
|
sus |
 |
|
DK

|
04.02.2010 1:15 |
|
| |
|
crede-ma, oi fi io fina... dar la mirosuri n-am probleme... singurele exceptii sunt cele mentionate mai sus.
|
sus |
 |
|
Berea

|
04.02.2010 1:15 |
|
| |
|
---------- bursucitza a scris: io crd doar ca aveti nasu fin ca altfel nu-mi explic  ----------
asa e ele, sensibilicoae
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|