· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Boboceii toamnei 2006 - 52
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Boboceii toamnei 2006 - 52  |
alexasicoe

Locatie: Alba Iulia/ Am doi copilasi, minunile lui DumnezeuCopii Paul Mihai: 15 ani, 9 luni Liana Maria: 14 ani, 3 luni
|
28.03.2010 10:54 |
|
| |
|
Salutare mamici .
In primul rand "La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume !".
Stiu ca scriu foarte rar pe aici, dar de citit va citesc cu mare drag de cate ori prind ocazia chiar daca nu prind chiar toate evenimentele .
Voiam in primul rand sa ii urez lui Eduard multa snatate, si bblusei mult curaj si imbarbatare, inteleg foarte bine prin ce treci, chiar daca nu e o interventie majora, pentru ca e vorba de puiul tau e foarte dureros sa stii ca trebuie sa treaca prin experienta asta . Si doar atunci cand trece totul, puiul se trezeste din anestezie si te strange in brate fericit sa te vada rasuflii usurata, pana atunci e doar un chin si un stres.
Si eu am inima cat un purice caci joi avem o programare la oftalmolog cu Liana . Si imi doresc foarte mult sa imi spuna ca nu e nevoie de operatie la ochi pentru strabism (ar fi a 4 a anestezie generala pentru ea ).
In rest suntem foarte bine, aproape a trecut primul an de gradinita multumesc lui Dumnezeu a fost chiar nesperat de sanatoasa . A mers regulat si ii place foarte mult. Si-a dat drumul la vorbit foarte bine, a avut si serbare de 8 martie unde a fost margareta .
A facut si "o victima" printre colegi , saptamana trecuta a venit mamica unui baietel Razvan la educatoare si a rugat-o sa i-o arate pe Liana caci o innebuneste acasa cu Liana a lui, numai de ea vorbeste si in zilele cand se joaca cu ea e tare fericit, iar cand nu-l baga in seama e tare necajit
Preocuparile ei sunt in primul rand scrisul, coloratul . Singura problema e ca din pacate nu se rezuma doar la caiete si carti de colorat, toate prin casa au inceput sa capete culoare cu pasiunea ei, peretii, canapelele, mocheta de la ea din camera, nu mai zic de hainute si mainile ei .
Apoi hartuiala si cearta cu fratiorul ei (nu de putine ori am prins-o batandu-se ca un baietoi veritabil, zgarie, isi infige mainile in gatul lui si mai ales musca ), jocurile, frezatul, imbracatul si dansul, cam tot ce trebuie sa invete o domisoara in devenire . Se uita cu mare placere la Barney si prietenii sai (pe JimJam tv), niste desene foarte frumoase si educative si tare ma enerveaza ca nu gasesc nicaieri cd/dvd cu ele .
Cam atat despre noi, va pun si cateva poze de la serbare .
Si pentru listuta (chiar daca postam rar de tot va rugam sa nu ne scoateti de pe ea ), masuratorile ei sunt : 100 cm si 16 kg .
Va imbratisez pe toti si va urez de pe acum "Paste fericit" cu multa, multa sanatate .
|
sus |
 |
|
|
andreea29

Locatie: ploiestiCopii IUSTIN ANDREI - prima minune 14 ani, 2 luni HORIA ALEXANDRU - a doua minune 12 ani, 4 luni
|
29.03.2010 12:07 |
|
| |
|
Bblusa vroiam sa-ti spun ca soacra mea s-a nascut cu un astfel de chist pe ficat ,care nu i-a creat probleme niciodata ,desi nu a fost un copil tocmai potolit...de la rafuieli cu surorile sale pana la cazut din copac ....Iti inteleg ingrijorarea ,dar poate exista si alta cale decat operatia....multa sanatate va doresc si mult succes ,oricare va este decizia.... 
|
sus |
 |
|
adnas

Locatie: cluj-napocaCopii Ana Iarina: 14 ani, 4 luni Alina Miruna: 11 ani, 8 luni
|
03.04.2010 4:13 |
|
| |
|
Paste fericit tuturor.

|
sus |
 |
|
bblusa

Locatie: bucuresti , sector 2Copii eduard cristian: 14 ani, 3 luni
|
03.04.2010 6:46 |
|
| |
|
Paste fericit si fie ca Sfanta lumina sa va intre in case si in suflete si sa va lumineze calea!
|
sus |
 |
|
roxanamirela

Locatie: BucurestiCopii Andrei Darie: 14 ani, 2 luni alaptat, purtat, rasfatat
|
03.04.2010 9:15 |
|
| |
|
Sarbatori pascale fericite, pline de lumina si liniste!
rox
|
sus |
 |
|
|
KiKilinis

Locatie: BucurestiCopii JR: 14 ani, 2 luni MICA: 9 ani, 11 luni
|
04.04.2010 2:53 |
|
| |
|
Hristos a inviat.
Sarbatori linistite alaturidde cei dragi.
|
sus |
 |
|
Lili_R

|
04.04.2010 6:19 |
|
| |
|
Adevarat a Inviat !!!!!
Va dorim si noi zile linistite alaturi de cei dragi !

|
sus |
 |
|
irinuta78

|
05.04.2010 7:11 |
|
| |
|
Sarbatori fericite dragi mamici si boboci 
|
sus |
 |
|
franceska1

Copii Calin: 14 ani, 2 luni Cosmin am nascut deja!
|
06.04.2010 8:22 |
|
| |
|
Hristos a Inviat!
Fie ca Sfintele de Sarbatori de Paste sa aduca multa lumina, pace si liniste in casele si inimile voastre 
|
sus |
 |
|
hermine

Locatie: TimisoaraCopii Alexandru Ionut: 14 ani, 3 luni Dominic Nicholas: 10 ani, 11 luni
|
06.04.2010 1:32 |
|
| |
|
Adevarat a Inviat !
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi va dorim din tot sufletul !
Povestea nasterii lui Dominic o puteti citi aici
Din pacate nu mai am timp acum sa o pun si aici pe forum.
Va pupam 
|
sus |
 |
|
adnas

Locatie: cluj-napocaCopii Ana Iarina: 14 ani, 4 luni Alina Miruna: 11 ani, 8 luni
|
06.04.2010 1:51 |
|
| |
|
Adevarat a Inviat !
Hermine- felicitari inca o data. am citit povestea pe nerasuflate. Pupam mamica curajoasa.
|
sus |
 |
|
irinuta78

|
06.04.2010 2:02 |
|
| |
|
Felicitari Hermine!! 
|
sus |
 |
|
Ruxi_Mici

Copii Alexandra: 14 ani, 3 luni Matei: 11 ani, 10 luni
|
06.04.2010 2:09 |
|
| |
|
Foarte frumoasa poveste Hermine. Ma bucur enorm pentru finalul fericit al aventurii voastre. Numai bine!
|
sus |
 |
|
Lili_R

|
06.04.2010 9:13 |
|
| |
|
Hermine ........ citind povestea venirii pe lume a lui Dominic am trait alaturi de tine ceea ce ai descris . M-ai impresionat foarte tare , mi-au dat lacrimile de bucurie si de emotie .
Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine .
Puiul mic e bucatica rupta din Marius . Imi place poza cu cei 2 baieti ai tai , sunt minunati.

|
sus |
 |
|
Lili_R

|
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|