· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Boboceii toamnei 2006 - 52
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Boboceii toamnei 2006 - 52  |
Lili_R

|
24.02.2010 11:16 |
|
| |
|
Hermine...... multa sanatate lui Dominic si va asteptam cu vesti bune . Va doresc crestinare frumoasa sambata !
Matei pui de Ruxi_Mici....... La multi ani fericiti alaturi de familia ta frumoasa . Sa fi sanatos si sa aduci multe bucurii celor dragi !!!!!!
Ruxi ....... nu imi mai aduc aminte perfect cum era Alex la 1 an , dar asemanarea este destul de mare !!! Matei esti un baietel tare dragalas si imi pare ca seamna cu tine .
Alex la 10 luni
http://www.parinti.com/modules.php?op=m...rby=titleA
http://www.parinti.com/modules.php?op=m...rby=titleA
Am cautat poze cu Alex la 1 an , insa numai apar ......link-urile numai sunt valabile .....
Bavi....... o mare imbratisare de la noi ! Felicitari lui Borisache . Ma bucur ca a fost bine . Tati e tare priceput
Pupici 
|
sus |
 |
|
|
Ruxi_Mici

Copii Alexandra: 14 ani, 3 luni Matei: 11 ani, 10 luni
|
25.02.2010 3:47 |
|
| |
|
Legat de asemanarea dintre Alex si Matei ... sunt deja foarte multe persoane care se minuneaza decat de mult seamana, deci eu sunt cea care are impresii gresite. Cred ca eu nu pot sa diferentiez latura fizica de cea psihic-comportamentala, caci ii simt pe fiecare cu personalitati atat de diferite, incat nu ii sunt in stare sa constientizez asemanarea fizica, fara sa ma leg de felul in care fiecare mima simbolizeaza ceva din comportament.
|
sus |
 |
|
roxanamirela

Locatie: BucurestiCopii Andrei Darie: 14 ani, 2 luni alaptat, purtat, rasfatat
|
01.03.2010 11:08 |
|
| |
|
O primavara deosebita si plina de soare si sanatate va dorim!
rox
|
sus |
 |
|
bblusa

Locatie: bucuresti , sector 2Copii eduard cristian: 14 ani, 3 luni
|
01.03.2010 12:12 |
|
| |
|
Primavara frumoasa si calda tuturor! 
|
sus |
 |
|
bavi

|
01.03.2010 1:16 |
|
| |
|
O primavara frumoasa si tuturor
|
sus |
 |
|
|
franceska1

Copii Calin: 14 ani, 2 luni Cosmin am nascut deja!
|
01.03.2010 2:06 |
|
| |
|
O primavara frumoasa si din partea noastra 
|
sus |
 |
|
adnas

Locatie: cluj-napocaCopii Ana Iarina: 14 ani, 4 luni Alina Miruna: 11 ani, 8 luni
|
01.03.2010 9:31 |
|
| |
|
primavara frumoasa tuturor.
|
sus |
 |
|
ralus

Locatie: sighetCopii anna: 14 ani, 3 luni mara: 11 ani, 6 luni
|
08.03.2010 8:55 |
|
| |
|
la multi ani, dragele noastre!
|
sus |
 |
|
roxanamirela

|
08.03.2010 10:30 |
|
| |
|
La multi ani, dragi mamici!
rox
|
sus |
 |
|
ANA_B

Locatie: .....Copii Venetia: 27 ani, 5 luni Federica: 14 ani, 3 luni
|
08.03.2010 10:39 |
|
| |
|
Un 8 Martie fericit va dorim si noi ...
|
sus |
 |
|
bavi

|
08.03.2010 1:27 |
|
| |
|
La multi ani doamnelor si o primavara frumoasa va doresc
m-am intors acum de la gradi unde a fost un eveniment legat de ziua mamei: au pregatit ptr. fiecare mama o bratara din margelute care cu mandrei o port la mana( ca doar e facuta de Boris), au cantat , au dansat, au pregatit un colaj cu poze cu fiecare copil, am facut impreuna o rama cu flori si frunze si multeeeee cadouri si pupici
si ma bucur mult ca am asistat si la ora de gremana unde am fost socata: Boris stia aproape toate cuvintele, raspundea la munte intrebari in germana, stia un cantec si era ffffff activ 
|
sus |
 |
|
adnas

Locatie: cluj-napocaCopii Ana Iarina: 14 ani, 4 luni Alina Miruna: 11 ani, 8 luni
|
08.03.2010 7:14 |
|
| |
|
La multi ani tuturor mamicilor!

|
sus |
 |
|
roxanamirela

|
09.03.2010 1:58 |
|
| |
|
Bavi, noi pe 11 martie avem un astfel de eveniment cu surprize. D. are costum de ghiocel - e f ingenios, facut special pentru el de cineva drag, iar eu sunt terminata toata de emotie!
Asa ca fii mandra, ai de ce!
Adnas, Doamneeeeee - cand cresc asa frumos?
Bb ce mai faceti?
rox
|
sus |
 |
|
franceska1

Copii Calin: 14 ani, 2 luni Cosmin am nascut deja!
|
09.03.2010 2:14 |
|
| |
|
La multi ani si de la noi tuturor mamicilor
Adnas multumim pt felicitare, sunt superbe domnisoarele tale
Bavi ati avut o sarbatoare pe cinste, asteptam pozele, inclusiv si cu bratara lui Boris
Rox imi inchipui ce emotii ai, sper sa va distrati de minune si desigur asteptam pozele
Bblusa ce mai face Edi? Aveti careva noutati?
Sper ca sunteti bine
La noi serbarea a avut loc pe 2 martie si Calin a refuzat sa spuna poezia, dupa care a stat linga mine si am privit spectacolul impreuna
Ma rog, pt mine nu a fost o problema, dar multi parinti au ramas nemultumiti de matineul organizat, de faptul ca inca nu inceput sa scrie in caietul prescolarului si in genere, dupa spusele unei mamici (foarte arzatoare ca plodul ei sa inceapa sa citeasca de la 3.6 ani) ei degradeaza
Plus la toate, una din educatoare si dadaca pleaca in concediu de maternitate, educatoarea noastra iubita cred ca va reveni in toamna si acum vom avea una noua, deci suntem in plina tranzitie, care numai pozitiva nu poate fi numita 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
09.03.2010 3:12 |
|
| |
|
la noi nu facura serbare...desigur
dar bine, 1 martie, 8 martie, ei nu cunosc
eu-s suparata, Elouan are otita, azi dimineata era purpuriu la fata, ceva febra...dar cu moralul bun
si cum doctorul imi zisese ieri seara ca il pot duce fara nici o problema la scoala cita vreme el vrea, plus ca noi chiar avem acele zile cind nu putem lipsi de la munca snif, l-am dus, si toata ziua mi-o petrec cu sufletul bucati
mai ales ca azi e iar soare cu vint glacial, eu de-abia reusesc sa fac cite un drum pe afara
duminica am fost cu el la un centru de joaca, a fost excelent.... o mai facem cu siguranta
noutati multe n-am
m-am calmat cu sedintele de ortofonie, cred ca definitiv, de la testare si pina acum a facut progrese impresionante, in sfirsit vorbeste....curent, fluid, cu termeni care ne lasa masca
plus, a inceput sa-l intereseze rau engleza, zilele trecute m-am trezit cu el numarind dominouri in engleza, corect, in conditiile in care niciodata nu insistam
bon, ramine sa ii imprim si citeva notiuni in romana, acum, cind e extrem de deschis
nu ne-am mutat inca, luna asta, cel tirziu saptamina viitoare semnam actul final si apoi.....cu nasul in cartoane 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|