· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Boboceii toamnei 2006 - 52
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Boboceii toamnei 2006 - 52  |
adnas

Locatie: cluj-napocaCopii Ana Iarina: 14 ani, 4 luni Alina Miruna: 11 ani, 8 luni
|
09.03.2010 6:18 |
|
| |
|
Mai fetelor va invidiez cand aud ca vorbiti de serbari. La noi nu se face nici un fel de serbare. De craciun ca este gripa porcina, acum de 8 martie ba sunt prea multi in grupa ba ca nu le lasa directoarea . In consecinta am fost foarte nervoasa. Ieri dimineata cand ne-am dus cu cadorurile pt educatoare au adunat copii in fata usii si i-au pus sa cante si sa spuna poezii. Din pacate alte mame care se duceau la serviciu nu au fost prezente mai ales datorita faptului ca nu au stiut ce se v-a intampla peste 10 minute.
in rest fetele sunt bine. Pe Iarina o ducem de cca 1 luna la dansuri de societate iar in 16 mai avem primul concurs . Miruna este in continua miscare , nu sta o clipa locului iar acum exerseaza mersul in picioare.
Franceska - la noi la gradi programa este foarte incarcata. Din punctul meu de vedere gradinita nu mai este ceea ce stiam... Chiar azi imi arata educatoarea ca au ore de matematica . Iarina cunoaste cifrele de la 1-10 plus ca face adunari si scaderi. Dar eu imi doream sa se joace la aceasta varsta nu sa faca matematica si alte chestii ( au invatat meseriile - dar nu numai denumirea ci si ce se face efectiv ( de ex. etapele obtinerii painii ) Eu nu zic ca este rau dar ....
Bb ce mai faceti? Cum este Edi?
Teodora - multa sanatate lui Elouan si voua va doresc spor la mutat si multa rabdare.
Bavi - foarte frumoase pozele de la munte. 
|
sus |
 |
|
|
viuta

|
10.03.2010 9:03 |
|
| |
|
La multi ani, stimate doamne!
Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!
Noi am avut serbarea chiar in ziua de 8 Martie. Pentru siguranta, educatoarele i-au pus sa spuna cate 2 si cate trei o poezie... Astfel Tudor nu s-a prea auzit, desi o stie toata... mi-a spus-o mie in particular...
Inainte de serbare:
Spunand poezia:
Cu doamnele:
Acum suntem bine... ne revenim dupa o bronsita urata, urata...
adnas, mi se pare un pic cam mult ceea ce pretinde doamna educatoare, dar daca nu insista nu e foarte grav... Ai doua printese deosebite!
roxa, bafta la serbare! Cand a spus Tudor poezia, mi-au dat lacrimile, imi tremura camera...
bavi, esti o mamica ferice!
fran, si noi vom trece prin aceeasi tranzitie din toamna cand se schimba ambele educatoare... Calin a vrut sa te pastreze doar pentru el, doar tie in particular sa-ti spuna poezia!
Teo, multa sanatate puiului! 
|
sus |
 |
|
franceska1

Copii Calin: 14 ani, 2 luni Cosmin am nascut deja!
|
10.03.2010 1:21 |
|
| |
|
Adnas , ma bucur pt reusitele Iarinei , dar si eu sunt de parerea ta, e prea devreme pt ei, vreau sa copilareasca si nu sa invete deja programa scolara.
Teo multa santatate lui Elouan, sa scapati cit mai curind de otita si tie forte sa rezisti ziua de azi si sa fiti alaturi cit mai repede
Viuta pupicei din partea noastra lui Tudor, e scump tare, alaturi de mami a lui cea frumoasa
Indradevar mi-a spus mie poezia in particular 
|
sus |
 |
|
KiKilinis

Locatie: BucurestiCopii JR: 14 ani, 2 luni MICA: 9 ani, 11 luni
|
10.03.2010 4:06 |
|
| |
|
---------- adnas a scris: ( au invatat meseriile - dar nu numai denumirea ci si ce se face efectiv ( de ex. etapele obtinerii painii ) Eu nu zic ca este rau dar .... ----------
si la noi la gradi se invata asa ceva (in plus eu il tin langa mine pe tedi cand fac paine si ii explic fiecare ingredient la ce e bun), nu consider ca e un lucru rau, dar cu adunarea si scaderea de la varsta aceasta chiar mi se pare exagerare. maine poimaine fac si ridicarea la patrat.
noi nu am avut serbare de 1 sau 8 martie, insa tedi a venit acasa cantandu-mi 'mama, doar mama' al corinei chiriac daca il stiti si mi-a fost suficient. inca am nod in gat si lacrimi in ochi numai cand imi aduc aminte, ca sa nu mai spun ce soc am avut cand l-am auzit cantant prima data. am plans pana m-am umflat...
la multi ani tuturor, cu intarziere. am fost cufundata in analize si rapoarte. am terminat raportul de an cu laude si sunt f mandra de mine.
|
sus |
 |
|
roxanamirela

Locatie: BucurestiCopii Andrei Darie: 14 ani, 2 luni alaptat, purtat, rasfatat
|
11.03.2010 5:53 |
|
| |
|
Maine bebe Dominic, pui de Hermine, va fi operat!
Eu le tin pumnii, ma gandesc la ei si imi doresc ca totul sa decurga bine.
Hermine, sa fiti puternici!
rox
|
sus |
 |
|
|
viuta

|
11.03.2010 6:04 |
|
| |
|
hermine, tot succesul din lume!!!!!!!!! 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
11.03.2010 6:09 |
|
| |
|
Hermine sa fie totul bine!
|
sus |
 |
|
adnas

Locatie: cluj-napocaCopii Ana Iarina: 14 ani, 4 luni Alina Miruna: 11 ani, 8 luni
|
11.03.2010 6:22 |
|
| |
|
Hermine, multa putere si cred ca totul v-a fi bine!
Suntem alaturi de voi.
|
sus |
 |
|
bblusa

Locatie: bucuresti , sector 2Copii eduard cristian: 14 ani, 3 luni
|
11.03.2010 6:54 |
|
| |
|
hermine, multa sanatate si doamne doane sa faca totul bine!
noi in analize iar, chistul e tot acolo si nu s/a resorbit cum sperau doctorii. cel putin nu a crescut. maine avem tomografia. speram sa nu fie totusi o boala a ficatului pentru ca nici la a treia echo nu s/au lamurit.
serbarea noastra de martisor este pe 20 martie dar nu stim daca vom participa. noi, parintii, speram ca da.
imi cer scuze, dar nu am timp sa raspund tuturor!
multa sanatate tuturor si numai bine! 
|
sus |
 |
|
roxanamirela

Locatie: BucurestiCopii Andrei Darie: 14 ani, 2 luni alaptat, purtat, rasfatat
|
11.03.2010 7:37 |
|
| |
|
Bb
Va tin pumnii sa iasa totul bine!
Nu imi vine sa cred ca vorbesti de chist, tomografie samd Pur si simplu nu vreau sa cred!Pe bune! Nu e corect! Nu vreau!
In jurul meu, de ceva timp aud numa' de cancer, boala, persoane apropiate in suferinta samd
Trist, foarte trist!
Ma face sa ma bucur si mai mult de ce am si sa apreciez.
Azi, D a fost teribil la evenimentul de la gradi. Dar, povestesc altadata. Mi-a placut f mult!
rox
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
11.03.2010 8:19 |
|
| |
|
ouf, Bb.... 
|
sus |
 |
|
viuta

|
11.03.2010 8:25 |
|
| |
|
bb, ma cutremur... iti sunt alaturi! 
|
sus |
 |
|
franceska1

Copii Calin: 14 ani, 2 luni Cosmin am nascut deja!
|
11.03.2010 9:21 |
|
| |
|
Hermine suntem cu gindul la voi si ne rugam ca miine sa decurga totul bine.
Bblusa eu sper si cred ca ve-ti avea un rezultat bun!!! Tinem pumnii si la fel ne rugam si pt voi
Azi am aflat si noi o veste proasta, finei mele care e insarcinata in 24 de saptimini, i s-a confrimat diagnoza ca fetitza are malformatii multiple, cea mai grava fiind la inima si ca ultima ar fi incompatibila cu viata, si multe alte d-ze care mai de care mai proasta , cu toate acestea, eu inca sper intr-o minune 
|
sus |
 |
|
KiKilinis

Locatie: BucurestiCopii JR: 14 ani, 2 luni MICA: 9 ani, 11 luni
|
12.03.2010 8:47 |
|
| |
|
imi pare rau sa aud asa vesti rele.
va urez tuturor sanatate si zile mai bune.
|
sus |
 |
|
bavi

|
12.03.2010 11:24 |
|
| |
|
si eu m-am instristat auzind vestile rele
BB putem sa te ajutam cu ceva?
te rog sa ne spui 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|