· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase Pifosnice Colajo-Listate 76
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase Pifosnice Colajo-Listate 76  |
AdrianaSimion

|
22.02.2010 3:30 |
|
| |
|
---------- DK a scris: daaaaaaaaaaa, la lumina lumarilor parfumate. e, zi tu ca SOTUL MEU, care este taur, nu e romantic? scumpik mik!  ----------
si faceti baie cu bulbuci parfumati si lumanari la fel si apoi te duce in dormitor si te arunca pe patul plin cu petale de trandafiri
scumpikul dulcik care este el 
|
sus |
 |
|
|
DK

|
22.02.2010 3:31 |
|
| |
|
Da faaaaaaaaaaa. De unde stii? Te-ai uitat prin borta? 
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
22.02.2010 3:32 |
|
| |
|
Prima ora de disectie, la facultatea de medicina. Profu: - Prima calitate a unui viitor medic este ca nu trebuie sa îi fie greata. Priviti! Si profu baga un deget în c***l cadavrului si dupa aia îl baga în gura. - Cine face ca mine? Vine un student, baga degetul în c***l cadavrului si dupa aia îl baga în gura. Profu: - A doua calitate a unui viitor medic trebuie sa fie spiritul de observatie: eu am bagat un deget în anusul cadavrului si altul în gura
|
sus |
 |
|
Berea

|
22.02.2010 3:32 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: sa stiti ca SOTUL MEU imi aduce pe langa flori si atentii, cartofi si ceapa! eeee? v-am spart! pruastelor!  ----------
si dupa aia faceti o salata orientala ----------
orientata, si apoi o sa se sarute romantic mirosind minunant a ceapa. Sper doar sa nu sufle spre lumanari... ca apoi o sa vedem la stirile de la ora 5 cum arde ultimul TAUR romantic
|
sus |
 |
|
DK

|
22.02.2010 3:33 |
|
| |
|
Sunteti toate neste invidiuase!
|
sus |
 |
|
|
bursucitza

|
22.02.2010 3:34 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: daaaaaaaaaaa, la lumina lumarilor parfumate. e, zi tu ca SOTUL MEU, care este taur, nu e romantic? scumpik mik!  ----------
si faceti baie cu bulbuci parfumati si lumanari la fel si apoi te duce in dormitor si te arunca pe patul plin cu petale de trandafiri
scumpikul dulcik care este el  ----------
nu o duce fa nicaieri... o termina unde o prinde.. ca daca ar duce-o 1. si-ar termina schinarea cica (va spun io dupa saptamana asta) ; si 3. e ca in chestia aia cu aprins lumina ca sa citesca instructiunile de la preServativ 
|
sus |
 |
|
DK

|
22.02.2010 3:35 |
|
| |
|
asa... si 2?
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
22.02.2010 3:36 |
|
| |
|
---------- DK a scris: asa... si 2? ----------
pai nu ai citit bancul de mai sus?
am vrut sa vad care are spirit de observatie
tu il ai 
|
sus |
 |
|
DK

|
22.02.2010 3:36 |
|
| |
|
---------- bursucitza a scris: 1. si-ar termina schinarea cica (va spun io dupa saptamana asta) ; ----------
Ia zi tu fa madam... ce-ai de gand sa faci dupa saptamana asta? 
|
sus |
 |
|
DK

|
22.02.2010 3:37 |
|
| |
|
---------- bursucitza a scris: ---------- DK a scris: asa... si 2? ----------
pai nu ai citit bancul de mai sus?
am vrut sa vad care are spirit de observatie
tu il ai  ----------
Uraaaaaaaaaa!!! Scumpik mik si dulcik ce sunt! 
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- bursucitza a scris: 1. si-ar termina schinarea cica (va spun io dupa saptamana asta) ; ----------
Ia zi tu fa madam... ce-ai de gand sa faci dupa saptamana asta?  ----------
sa spun FA, nu vezi a citi?
|
sus |
 |
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 15 ani
|
|
| |
|
si 2. trandafii are tepi si e naspa sa stai in ei cu dosul 
|
sus |
 |
|
DK

|
22.02.2010 3:38 |
|
| |
|
pai da.
va spun.... deci zi-ne 
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
22.02.2010 3:38 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: si 2. trandafii are tepi si e naspa sa stai in ei cu dosul  ----------
tu de ce ranjasti?
ai patzit-o
te pup si eu
|
sus |
 |
|
DK

|
22.02.2010 3:39 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: si 2. trandafii are tepi si e naspa sa stai in ei cu dosul  ----------
ba sa stiti ca sotul meu este atat de atent si grijuliu, incat scoate toti tepii dupe trandafiri, asa incat eu sa simptz duar petalele lor gingase. dupa care mergem intr-o escapada romantica la glodenii gandului,sa vedem o piesa de treatru modern.
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|