· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Mamici si pici de toamna-iarna 2008 (87)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Mamici si pici de toamna-iarna 2008 (87)  |
liana76

Copii Radu Stefan: 12 ani, 3 luni
|
28.02.2010 12:33 |
|
| |
|
Andreea, contam pe tine...
Aaaa, mi-am adus aminte de Rares si zulufii care nu mai sunt... Are o fatza de baietel maricel si-i sta la fel de frumos si asa. Sau mai frumos...
De Maria Palaria care pozeaza si cocheteaza cu tati...De cate ori o vad mi sa pare ca-i pusa pe sotii si ca-i sprintena ca o veveritza.
Iar Maria Bursucitza e expresiva tare in poza aia. Transmite un mesaj clar prin privire si prin atitudine.
Broscutele la bulanasele goale sunt dragalse tare. La Claudia este evident ca stie sa pozeze si o face admirabil. 
|
sus |
 |
|
|
Rabia

|
28.02.2010 1:14 |
|
| |
|
Neata
Liana, esti absolut minunata!
Andreea, welcome back. Ne-ai facut cadou un martisor minunat, iti multumim. Capul sus, mergi inainte cu demnitate, stii ca te admir mult si imi doresc sa am taria ta de caracter. Pupam Maita draga.
Michaelaa, pup si martisorul de la tine, sa fie sanatos N-am nici un raspuns de la cel care imi recupereaza hardul. Il sun maine.
Sa aveti pofta la pizza!
Alinutza, e cea mai grozava cafeluta care am baut-o in ultima vreme, multumim mult.
Elena, vreau sa-ti urez si eu sa-ti fie de bine botezul! Sa fii sanatoasa, sa aduci numai fericire in jurul tau si sa fii tu, in primul rand fericita! Pupam crestina mica
Myckymy, cum se mai simte Bia? Ati fost la medic?
MamyS, sa ai spor la creme si la torturi sa iasa perfecte!
Mimylica, esti o gura de aer proaspat in acest grup, te rog, nu-ti rari postarile, eu te citesc intotdeauna cu drag.
Mamy_mary, felicitari pentru maseluta, pana la urma febra de la ea era, nu?
Teo si Claude sunteti bestiale, nu o lasati deloc pe mami sa respire cu nazdravaniile voastre
Raluca, stiu ca m-ai rugat la un moment dat sa pun poze cu tarta mea de fructe, insa iti spun ca nu prea am obiceiul sa pozez mancarea- din comoditate si pentru simplul fapt ca nu mi se pare nimic extraordinar in ce fac. Nu am nici talent, rabdare si nici imaginatie, asa ca, de cele mai multe ori chestiile facute de mine sunt total neaspectuoase. Mie imi place sa gatesc pur si simplu e o relaxare pentru mine, si sunt bucuroasa ca atunci cand se consuma este apreciat ceea ce fac.
Iar apoi dupa un tort de Mamistef apar eu cu o figura de tarta care arata ca - nu mai zic eu ce- mai bine nu.
Scuza-ma.
Si ca sa imi iau revansa, va saluta fiica-mea:

|
sus |
 |
|
Mickymy

Locatie: B(acasa unde e cald si bine)Copii Bianca-Maria: 12 ani, 1 luna Laurentiu-Stefan: 12 ani, 1 luna
|
28.02.2010 1:19 |
|
| |
|
Myckymy, cum se mai simte Bia? Ati fost la medic? Scumpa mea mergem mai tarziu ca este de garda ieri nu ma mai vomat nici azi sa vedem ce va zice, o sa va spun o zi buna va doresc.Michaela multumim pt martisor eu fac pizza acasa . 
|
sus |
 |
|
mare_melisa

|
28.02.2010 1:24 |
|
| |
|
Ma bucur Andreea ca ai revenit. Nu am timp de vb ca am de terminat sie u un tort , azi chefuim vineri a fost ziua cumnatului iar azi si-o tine asa ca maine o sa pun si eu poze cu tortul
Va pup si ne vedem mai tarziu sau daca nu maine.
|
sus |
 |
|
liana76

|
28.02.2010 1:47 |
|
| |
|
Wow!
Foarte frumoasa Ingrid! Iara postura e asa artistica, zici ca-i facuta in studio profesional!
E expresiva si curata privirea ei. 
|
sus |
 |
|
|
mamiyasmi

Locatie: iasi Copii yasmina maria: 12 ani, 3 luni ariana georgiana: 11 ani, 1 luna
|
28.02.2010 2:00 |
|
| |
|
Liana, ca de obicei , o postare care iti da aripiiii
Andreea, ma bucur ca ai revenit si sper sa vad in curand niste blue eyes
Ingrid esti o papusica, ma bucur ca am prins poza
Michaelaa ne-ai oferit cel mai frumos martisor pofta buna !!!
Micky, ma bucur ca Bia e bine, o fi ea un pic mai mofturici ca doar e o domnisoara 
|
sus |
 |
|
alinutza22

Copii Denis Andrei: 12 ani, 3 luni
|
28.02.2010 2:02 |
|
| |
|
Ingrid, esti tare tare dulce!
Andreea
Liana, mi am amintit acum de pozele cu Dudu si in special de cea in care avea ochelari...arata fenomenal!
Michaela, have fun!
Miniminibursu, sa ti fie de bine increstinarea! Asteptam poze de la mami tau!
Mickymy, bafta la dr. Te asteptam cu vesti!
Plimbareli placute tuturor!
Eu astept sa apara pe acasa ai mei si sotul ca sa mancam impreuna si apoi voi profita ca maine e martisorul ca sa am motiv sa merg sa mi cumpar niste carti . Nu cred ca mai are rost sa spun ca abiaaa astept 
|
sus |
 |
|
alinutza22

Copii Denis Andrei: 12 ani, 3 luni
|
28.02.2010 2:03 |
|
| |
|
Mamiyasmi, sa inteleg ca ai intrat in a doua tura de "o ora"? 
|
sus |
 |
|
lucky_amy

|
28.02.2010 2:17 |
|
| |
|
mare_melisa abia astept pozele cu tortul
mamistef sa ne zici cum a iesit crema
rabia, frumos mesaj dar si mai frumoasa bombonica
adytza_84
alinutza 22 si Samy se urca pe scaunel,il pune pe pat si apoi sare de acolo si cand nu poate tipa
drutza sa va fie de bine bretonelul tuns
mamiyasmi LA MULTI ANI pt mama ta si sa-ti iasa frumos tortul, asteptam poze
liana frumoase cuvinte, spirituala ca intotdeauna
andreea_andreea bine ai revenit, imi amintesc ca tu esti cea care m-a invitat aici si-ti multumesc, nu se poate sa ne parasesti, daca vrei sa te descarci bine, daca preferi sa taci, iarasi bine, numai sa-ti fie comod
michaelaa multumesc ca ti-ai amintit si de noi ce martisor frumos si ochios
CLAUDYA_MARIA ai niste fetite superbe, am admirat si martisoarele, f frumoase si artisctice
mimilyca ce mai face dl mofturicescu, ati luat trici?
|
sus |
 |
|
lucky_amy

|
28.02.2010 2:18 |
|
| |
|
sper ca nu am uitat pe nimeni, va pup
|
sus |
 |
|
mamiyasmi

Locatie: iasi Copii yasmina maria: 12 ani, 3 luni ariana georgiana: 11 ani, 1 luna
|
28.02.2010 2:20 |
|
| |
|
Alinutza dorm fetele si doarme si zmeul 
|
sus |
 |
|
liana76

|
28.02.2010 2:40 |
|
| |
|
---------- mamiyasmi a scris: Alinutza dorm fetele si doarme si zmeul  ----------
Cand pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masa...
Cam astea suntem noi Alina...Si eu am mare noroc ca dorm elefantii mei... 
|
sus |
 |
|
lucky_amy

|
28.02.2010 2:45 |
|
| |
|
si printul meu doarme
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
28.02.2010 2:52 |
|
| |
|
Si ai mei dorm,dar nu pt multa vreme,parca vad ca acusa se trezeste M,a picat devreme,pe la 12 si ceva.
Liana,am inteles mesajul din vorbele tale,o sa tin cont de ele pe viitor .
Ingrid,esti adorabila, surioara draga!
va pup,spor la torturi ,la plimbari,la relaxare si la pregatit martisoare 
|
sus |
 |
|
lucky_amy

|
28.02.2010 2:56 |
|
| |
|
---------- mamistef a scris:
va pup,spor la torturi ,la plimbari,la relaxare si la pregatit martisoare  ----------
ia uite draga cum te tii de poezii cand doarme poporul
te pup 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|