· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase Invidiuase Noi Socoliste 91
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase Invidiuase Noi Socoliste 91  |
Berea

|
09.03.2010 8:26 |
|
| |
|
---------- bursucitza a scris: ---------- Berea a scris: neatza. am la treaba azi de nu stiu pe unde o scot.
si mi-e somn.
poop ----------
fa, daca n-aer iesire scoate-o pe la intrare
sau neata
ori buna
S
O
M
N
imi
e!!!!!! ----------
aaaaaaaaaaaaaaaaa, deci asa se face ??? pfoa ! si io ma tot chinuiam in alte feluri
azi e baba mea. in concluzie e innorat. logic
|
sus |
 |
|
|
AdrianaSimion

|
09.03.2010 8:49 |
|
| |
|
buna!
va poop
sis, daca o scoti pe la intrare, bag-o pe la iesire, da?
|
sus |
 |
|
Berea

|
09.03.2010 9:06 |
|
| |
|
da. BUNA
40... de... hac... pahare ?
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
09.03.2010 9:07 |
|
| |
|
---------- Berea a scris: da. BUNA
40... de... hac... pahare ? ----------
nu 44?
hic
|
sus |
 |
|
Berea

|
09.03.2010 9:08 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- Berea a scris: da. BUNA
40... de... hac... pahare ? ----------
nu 44?
hic ----------
hai 41 ca ii place la zuza
|
sus |
 |
|
|
BlackCat

am nascut deja!
|
09.03.2010 9:23 |
|
| |
|
io sigur am nevoie de niste lamaie azi,ca-s f panicata si rea.
mi-e frica maine dimi la dr. .ie naspa daca o sa fiu asa,pt ca-mi fac rau.aseara vroiam sa beau niste martini cu SOTUL MEU si am uitat .
a...si ii ziceam zuzei ca SOTUL MEU NU e gelos si nu ma streseaza cu tilifoanilii.si ce credeti?m-a sunat de vreo 4 ori
data viitoare o sa zic ca SoTuL MeU NU are Mercedes CLS
hai noroc!
|
sus |
 |
|
Berea

|
09.03.2010 11:16 |
|
| |
|
bre, mai faceti pauza. ca o sa beti paharele prea repede si pe deseara va treziti
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
09.03.2010 11:58 |
|
| |
|
---------- Berea a scris: bre, mai faceti pauza. ca o sa beti paharele prea repede si pe deseara va treziti ----------
se beacate 44 de pahare (ideal cu ceva in ele) din fiecare model si dimensiune bre... cu chicior, fara, micmare... deci re de treaba 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
09.03.2010 12:19 |
|
| |
|
Deci BUNA. Sunt nitel somnoroasa, abea imi beau cafeaua.
Ieri am serbat contrar asteptarilor 8 martie, ca aici nema. Adica am iesit in oras cu SOTUL MEU, eu am platit si tot eu mi-am cumparat si floricele. Si el era fuoarte bucuros.
Va pupa diuc, revine cand poate sarmana.

|
sus |
 |
|
DK

|
09.03.2010 1:07 |
|
| |
|
Va pupik dulcik si scumpik!
Azi sunt ciufuta... nedormita si racita... am o stare de mare angajament si antrenament. Dati-mi un cutter! 
|
sus |
 |
|
DK

|
09.03.2010 1:11 |
|
| |
|
Am uitat sa va zic... aseara m-a felicitat nepoata-mea, aka fiica-sa lu Sisa. Deci m-a dat pe spate: tipa primise flori de la mai multe persoane... atat de la gradi, cat si de la scoala de la frate-su... deci da??? Manca-o-ar ma-sa pe ea de fata! 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
09.03.2010 1:18 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Va pupik dulcik si scumpik!
Azi sunt ciufuta... nedormita si racita... am o stare de mare angajament si antrenament. Dati-mi un cutter!  ----------
fa, cuttere nu mai sunt, s-au terminat, daca vrei o lama sau un topor
|
sus |
 |
|
DK

|
09.03.2010 1:18 |
|
| |
|
Un topor. Mersi! 
|
sus |
 |
|
Berea

|
09.03.2010 1:19 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Am uitat sa va zic... aseara m-a felicitat nepoata-mea, aka fiica-sa lu Sisa. Deci m-a dat pe spate: tipa primise flori de la mai multe persoane... atat de la gradi, cat si de la scoala de la frate-su... deci da??? Manca-o-ar ma-sa pe ea de fata!  ----------
bre a primit mai multe flori decat mine. si martisoare. sa nu mai zic de pupici. ma rog, la gradi numai patrick o pupa, restul nu au voie 
|
sus |
 |
|
DK

|
09.03.2010 1:20 |
|
| |
|
---------- Berea a scris: ---------- DK a scris: Am uitat sa va zic... aseara m-a felicitat nepoata-mea, aka fiica-sa lu Sisa. Deci m-a dat pe spate: tipa primise flori de la mai multe persoane... atat de la gradi, cat si de la scoala de la frate-su... deci da??? Manca-o-ar ma-sa pe ea de fata!  ----------
bre a primit mai multe flori decat mine. si martisoare. sa nu mai zic de pupici. ma rog, la gradi numai patrick o pupa, restul nu au voie  ----------
iar eu am picat psihic, evident! 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|