· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Lista Gravidutelor (424)  |
geo_narcisa

Locatie: Bacau Copii Iuri Vladimir: 10 ani, 10 luni Natalia Maria: 8 ani, 2 luni
|
09.03.2010 2:03 |
|
| |
|
Multumim mult. Abia am vorbit cu mamica la telefon. Este din ce in ce mai bine- isi revine din anestezie usor.
Taticu..
|
sus |
 |
|
|
ralu_lidia

Locatie: BucurestiCopii Alex, minunea noastra: 9 ani, 9 luni
|
09.03.2010 2:07 |
|
| |
|
Felicitari pentru micul Vladimir!!!Refacere grabnica Narcisei!
Sa va traiasca baietelul de nota 10! 
|
sus |
 |
|
suzica

|
09.03.2010 2:13 |
|
| |
|
felicitari pentru micul grasut!!!!!sa traiasaca si sa va aduca numai bucurii
narcisa refacere grabnica si cat mai mult laptic pentru Vladimir
|
sus |
 |
|
Codrina

Locatie: AradCopii Iris Andreea - 10 dintisori, 4 maselute 10 ani, 8 luni
|
09.03.2010 2:13 |
|
| |
|
Sa va traiasca baiatul!!! Felicitari Narcisa. REfacere grabnica.
Luara, bine ai revenit!
|
sus |
 |
|
ana_348

Locatie: BucurestiCopii M: 15 ani, 4 luni D: 10 ani, 10 luni
|
09.03.2010 2:17 |
|
| |
|
Narcisa, felicitari!!!!!
Dalinuta, ferre, mersi de intrabare Acum imi dau seama cat o stresam si eu pe angelll ca to tii ziceam ca maine naste...cred ca 5 zile i-am tot zis asa, ma tot astetpam sa nasca a doua zi
Cred ca joi imi va provoca nasterea deci probabil maxim 2 zile mai amde asteptat.
Acum ma aventurez pe viscolul asta cu masina pana la serviciu si apoi la serbarea Maiei
Sper sa nu ma apuce chiar acum, orele astea, ca tot astept de 3 saptamani ...dupa 7-8 ar fi ok 
|
sus |
 |
|
|
krmnn

Copii S: 10 ani, 10 luni T: 8 ani, 6 luni
|
09.03.2010 2:40 |
|
| |
|
ce simpatica esti, Ana...speram sa nu se simta geloasa cea din burtica pt ca nu-i serbarea ei, si sa vrea sa fie in centrul atentiei...
Narcisa, felicitari...sa va traiasca bebelusul Vladimir, sa fie sanatos, sa va bucurati de el, si mami sa-si revina repede ...iar taticului...felicitari, cu asa fecior mare si cu nota asa buna, chiar ai cu ce te mandri... 
|
sus |
 |
|
anika29

|
09.03.2010 2:41 |
|
| |
|
felicitari narcisa si tati sa va traiasca printisorul! refacere grabnica si laptic la puisor!
|
sus |
 |
|
krmnn

Copii S: 10 ani, 10 luni T: 8 ani, 6 luni
|
09.03.2010 2:43 |
|
| |
|
Angell, incerc sa ma mir pe fetita ta ( fara sa o deochi...pui pui pui ), sa aiba si a mea parul mare....asa-mi place ca are parul mare de numa...nu multi bebelusi au asa dar ...
eu o vreau pe a mea blondina, bucalata si creata...dar cand va fi mare sa nu mai aiba mult cret in par, caci cred ca e greu de intretinut...
si mai vreau sa aiba ochii bunicii mele, un albastru puternic gri...daca nu, macar ai taticului....care sunt tot albastri, dar mai deschisi
vreau prea multe?
|
sus |
 |
|
corina2007

Locatie: TulceaCopii ADRIANA-IOANA: 13 ani AURA MARIA: 10 ani, 5 luni
|
09.03.2010 2:47 |
|
| |
|
felicitari narcisa si taticu pt baietelul de nota 10!!!
|
sus |
 |
|
Micky1307

Locatie: BucurestiCopii Cristian Bogdan - iubitul meu! 12 ani, 11 luni Diana Catalina: 10 ani, 4 luni
|
09.03.2010 2:53 |
|
| |
|
Felicitari Narcisa! si taticu !
Sa fiti fericiti alaturi de baietelul de nota 10. Refacere grabnica mami
|
sus |
 |
|
Byu

Locatie: IasiCopii Iulian Gabriel: 10 ani, 9 luni Irina Maria: 8 ani, 8 luni
|
09.03.2010 3:07 |
|
| |
|
Felicitari mami Narcisa si refacere grabnica, laptic mult si bebe mancacios. Felicitari si taticului pt Vladimir de nota 10.
Sa va traiasca!!!!!
|
sus |
 |
|
Raliu

|
09.03.2010 3:18 |
|
| |
|
Felicitari mami Narcisa,multa sanatate bebelusului si tie refacere grabnica
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
|
22ra

Locatie: ploiesti, am nascut dejaCopii Ilinca Maria: 10 ani, 9 luni
|
09.03.2010 3:24 |
|
| |
|
Narcisa si... Taticul...
Sa fiti cu totii sanatosi si veseli, sa fie strumful papacios si sanatos tun si Narcisa sa-si revina repede! Numai ganduri bune si o primavara super sa aveti!!
|
sus |
 |
|
22ra

Locatie: ploiesti, am nascut dejaCopii Ilinca Maria: 10 ani, 9 luni
|
09.03.2010 3:28 |
|
| |
|
Byu
de vreo 2 zile am si eu simptome asemanatoare cu ale tale: adica dureri (usoare, ce-i drept) ca la CM si o senzatie de presiune exact ca atunci cand te astepti sa...vina. Mijlocul nu ma doare dar aseara (dupa ce am cam umblat toata ziua...in afara patului si nu am mai stat pe orizontala asa cum mi-a zis dr) m-am trezit ca aveam contractii cam de 4 ori pe ora si m-am cam speriat. Am luat No-spa si am sperat sa treaca. au trecut dar...cred ca trebuie sa reiau in serios sfatul cu stat in pat...
Ai grija de tine pt ca trebuie sa incercam sa ii tinem inauntru pana la 37 s.
|
sus |
 |
|
|
|