· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase Invidiuase Veki & Noi 92
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase Invidiuase Veki & Noi 92  |
monica77

|
09.03.2010 4:13 |
|
| |
|
---------- bursucitza a scris: ---------- Teodora29 a scris: la sutiene, eu nu mai stiu marimea
el o nimereste
----------
e logic ca el o nimereste, doar cine le pipaie
tzatzele naturale vorbim
buna ----------

|
sus |
 |
|
|
bursucitza

|
09.03.2010 4:14 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: mananc afine.
SOTUL MEU imi cumpara lenjerie regulat [ bursu & pupaza : adica la internvale nici prea mari nici prea mici de timp, stiu ca-s necesare anumite precizari pt voi doo ]. de la un magazin saxos tare unde toate domnisoricile alea sunt in niste capotele pan' sub popou si cu pojartiere si toace de-ar rosi si papa .  ----------
apii tie di aia iti cumpara draga, sa dee ochi in tzatze tot timpu... regulat off course...timpu
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
09.03.2010 4:15 |
|
| |
|
vaz ca suntem renumite pupexo pe aici prin carter.. ne trebe traduceri 
|
sus |
 |
|
DK

|
09.03.2010 4:26 |
|
| |
|
fa, vi s-o dus buhu! 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
09.03.2010 4:27 |
|
| |
|
---------- DK a scris: fa, vi s-o dus buhu!  ----------
nu radea. ca nici cu matali nu mi-i rusini 
|
sus |
 |
|
|
DK

|
09.03.2010 4:29 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: mananc afine.
SOTUL MEU imi cumpara lenjerie regulat [ bursu & pupaza : adica la internvale nici prea mari nici prea mici de timp, stiu ca-s necesare anumite precizari pt voi doo ]. de la un magazin saxos tare unde toate domnisoricile alea sunt in niste capotele pan' sub popou si cu pojartiere si toace de-ar rosi si papa .  ----------
Mai Diuc... da' SOTUL TAU chiar are gusturi bre, de se duce atza la macazinul ceala. Si tu il lasi??? Ioti bre! Si da, e nevoie de precizari precise pentru astea doo de li s-o dus si buhu! 
|
sus |
 |
|
DK

|
09.03.2010 4:30 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- DK a scris: fa, vi s-o dus buhu!  ----------
nu radea. ca nici cu matali nu mi-i rusini  ----------
Cu miniiiiiiiiiiiiii????? Cu miniiiii maaaaaaaaaaaaai???
Da' ce-am facut? 
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
09.03.2010 4:32 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- duke_meadows a scris: ---------- DK a scris: fa, vi s-o dus buhu!  ----------
Da' ce-am facut?  ----------
tu intri in colimatoriu numa ca esti in cuib cu pupaza 
|
sus |
 |
|
DK

|
09.03.2010 4:33 |
|
| |
|
---------- bursucitza a scris: ---------- DK a scris: ---------- duke_meadows a scris: ---------- DK a scris: fa, vi s-o dus buhu!  ----------
tu intri in colimatoriu numa ca esti in cuib cu pupaza  ----------
Voi incercati sa ma dezvortati de pupexa, am io empreseia... No chance! 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
09.03.2010 4:37 |
|
| |
|
uou, ioi, mi se face si rusine sa mai intru
pei diuc, il cred pe SOTUL TAUca deh, are ce vedea in lenjerii fitoase 
|
sus |
 |
|
monica77

|
09.03.2010 6:00 |
|
| |
|
bai, sunteti neserioase, zau...
eu din contra, sunt fuarte seriuasa, ami fac planuri de viitor. Dar papuci nu stiu sa fac, asa ca ma gandeam sa imi fac o gradi . Aruncati si voi cu ceva in subiectul de la avocatul raspunde. Poate se face si la mine lumina.
a, si sotul meu are ce vedea, de aia nu ami cunpara lenjerii secsi ca sa ma vaza mai bine. SAC!!!
PeSeu: fey, black Cat, vezi ca m-am inegrit si io si m-am urcat in pom dupe tine...lasa prostiile, da? Si nu-ti fie frica, io-s aici sa te apar ( maine) 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
09.03.2010 6:34 |
|
| |
|
Monica, io as arunca la subiectul cu pricina, ca si pe mine ma pasioneaza ideea....ehei, din tinerete dar nu cunosc decit cam ce se face aici, habar n-am cum e in tara
asa....o veniiiiiiiitttt (si-o si plecat, face echitatie in sara asta, adica dresaj cinéma )
o venit deci cu... albituri, albituri inocente, ca spuma laptelui (nu mai aveam nica alb), un sutif PERFECT
dar ce ziceti ca mi-o luat stringuri marimea S adica o zis ca daca tot m-am apucat de slabit, intr-un pic de vreme redevin ce-am fost odata si-mi face si mie neste poze sexoase (ca de cind se tot roaga de mine, ntzzzz)
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
09.03.2010 7:05 |
|
| |
|
---------- bursucitza a scris: vaz ca suntem renumite pupexo pe aici prin carter.. ne trebe traduceri  ----------
in padurea cu alune, aveau casa doi pitici, vine pupexa si spune, vreau sa stau si io aici
pu pu pu, pu pu pu, vreau sa stau si eu aici
buna!
da fa, ni s-o dus buhu regulat
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
09.03.2010 8:02 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- bursucitza a scris: ---------- DK a scris: ---------- duke_meadows a scris: ---------- DK a scris: fa, vi s-o dus buhu!  ----------
Voi incercati sa ma dezvortati de pupexa, am io empreseia... No chance!  ----------
va dau la copane daca incercati ceva 
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
09.03.2010 8:08 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: ---------- bursucitza a scris: ---------- DK a scris: ---------- duke_meadows a scris: ---------- DK a scris: fa, vi s-o dus buhu!  ----------
Voi incercati sa ma dezvortati de pupexa, am io empreseia... No chance!  ----------
va dau la copane daca incercati ceva  ----------
fa pupexo pana sa vad ca ne articulezi ti-am scos dropia in oras
decat oleaca... 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|