· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Minunile anului 2010 !! Cap. 4
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Minunile anului 2010 !! Cap. 4  |
Christa

|
17.03.2010 7:31 |
|
| |
|
De ce sa nu fie ok apa? Ceaiul nu il faci tot cu apa?
|
sus |
 |
|
|
ana_348

|
17.03.2010 7:33 |
|
| |
|
acum mi-am mai citit niste mesaje mai vechi, ma iertati ca scriu in halul asta, cred ca nu mai vad bine tastatura
nicom sa stii ca maia nu a vrut delo nici apa nici ceai...multa vreme, pana la peste 6 luni...si a mancat combinat, san + LP (LP de pe la 3-4 luni.
christa , m-am exprimat gresit, cu buricul prost legat nu taiat, asa a zis pediatra, si a mai zis ca in ultima vreme numai asa a vazut copiii...sper sa pot sa ii fac ceva, la maia chiar l-au facut bine...sigur au si medicii un rol la cum arata buricul.
|
sus |
 |
|
nicom2002

|
17.03.2010 7:37 |
|
| |
|
Christa- inca nu stiu exact de ce nu e bine sa-i dai apa...dupa cum am spus acum ma informez...
|
sus |
 |
|
ancutza_anca

Locatie: Braila - Amalia, minunea noastra!Copii Amalia: 11 ani, 1 luna
|
17.03.2010 8:03 |
|
| |
|
roxanne infacol l-am luat de la farmacie, era pe reteta care am avut-o de la clinica! mi-au dat cam ce ar trebui sa am in casa in caz de ceva si uite ca m-a ajutat
|
sus |
 |
|
ana_348

|
17.03.2010 8:14 |
|
| |
|
ancuta, ai folosit deja infacol? azi am cumparat si eu dar vad ca deocamdata nu e nevoie....Pe Amalia o doare burtica?
|
sus |
 |
|
|
madalinacret

Locatie: OradeaCopii Bogdan Cristian: 16 ani, 11 luni Casian Radu: 11 ani, 3 luni
|
17.03.2010 8:25 |
|
| |
|
---------- Roxanne a scris: Pupici Ferre si Nico! Asa cum ziceam mai sus, cind va trece perioada de "acomodare" vom fi mai active pe forum
Ancutza de unde ai luat Infacol? ----------
Iti pot raspunde si eu: se fgaseste in reteaua de farmacii Sensiblu. l-am vazut si in catalogul de la ei.
|
sus |
 |
|
Roxanne

Locatie: BucurestiCopii A: 16 ani, 11 luni D: 11 ani, 2 luni
|
17.03.2010 8:28 |
|
| |
|
Merci Mada si Ancutza. Citisem pe forumuri ca inainte nu se gasea in farmacii ci doar se putea comanda online.
Pupici 
|
sus |
 |
|
ana_348

|
17.03.2010 8:32 |
|
| |
|
da roxanne asa e, la noi a aparut relativ recent
|
sus |
 |
|
ancutza_anca

|
17.03.2010 8:38 |
|
| |
|
ana da am inceput aseara sa-i dau Amaliei ca ea are probl cu gazele! acum s-a remediat, nu cred ca o mai doare cel putin nu asa tare sa dea si in plans! (si eu pe langa ea)
|
sus |
 |
|
ancutza_anca

|
17.03.2010 8:44 |
|
| |
|
mergem sa facem o baitza in caditza ...yuhuuu
suntem singure acasa... tineti-ne pumnii! 
|
sus |
 |
|
Christa

|
17.03.2010 8:45 |
|
| |
|
---------- ana_348 a scris: christa , m-am exprimat gresit, cu buricul prost legat nu taiat ----------
Da, asa te-am si inteles, dar de aia ziceam, ca buricul e format asa cum e, e totuna "cum" taie cordonul ombilical, ca nu are cum sa afecteze asta forma buricului, zic eu. 
|
sus |
 |
|
ana_348

|
17.03.2010 9:11 |
|
| |
|
sincer...habar n-am...n-am deloc cunostiinte pe tema asta, dar asa a zis pediatra asta, care nu e medicul de familie ci una pe care am chemat-o special si in care am ceva incredere. oricum am inteles ca dupa ce cade pot sa ii fac ceva sa se bage la loc. Asa a fost si la verisoara maiei si acum are buric normal.
|
sus |
 |
|
ana_348

|
18.03.2010 12:10 |
|
| |
|
voi ce faceti cand se ineaca bebeii? ca azi m-am panicat tare...nu suport chestia asta, diana mea adoarme cu sanul in gura si uita ca curge lapte din el In afara de suflat in fata...tinut de picioare...n-am mai stiut ce sa-i fac, si senzatia aia ca se sufoca e groaznica 
|
sus |
 |
|
biencut

|
18.03.2010 9:30 |
|
| |
|
Eu il intorc rapid cu fata in jos si-l tin aplecat in fata de mijloc. Eventual il bat usor pe spate dar am citit parca odata ca nu se recomanda sa bati pe spate cel putin cand se ineaca cu solide caci e posibil sa se duca mai jos pe unde nu trebuie.
|
sus |
 |
|
alexuca

Locatie: ConstantaCopii Mihaita: 15 ani, 2 luni Alexandra: 11 ani, 2 luni
|
18.03.2010 10:29 |
|
| |
|
Buna dimineata fetelor
Cu inecatul si mie imi este groaza ...si asta mica a mea se mai ineaca...nu prea stiu exact ce trebuie facut dar o intorc cu fata in jos si o bat usor pe spate...chiar am sa intreb doctora ce trebuie facut.
Si noi papam combinat (san cu LP) si pediatra ne-a recomandat sa ii dam putin de tot (cam 30 ml) apa sau ceai (desi nu are colici eu ii dau babycalm) dar si din cauza ca la noi in camera este cald (cam 25-26 grade).
In rest la control suntem bine....avem 56 cm si 4500g...ne-a dat o crema ptr bubitele de pe corp (cica le face de la transpiratie) si niste picaturi cargol (doar la nevoie) ptr nasuc ptr ca suntem cam fornaite...in rest totul ok.
Anca ati facut baita? cum a fost?
Fetelor voi pana cand ii tineti cu caciulita in cap?
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|