Poate nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi, dar imi permit sa va impartasesc ceva din experienta mea mica!
Cam de aproape un an, am scurgeri maronii, ca o secretie normala doar ca e maro, cu intarzaieri de menstre chiar si mai mari de 3 saptamani, rar ce-i adevarat, dar totusi existente!
M-am dus de mult ori la ginecolog, mi s-a zis ca nu tine de sfera ginecologiei si m-au lasat asa!
Diagnosticul : ovare polichistice!
Pana acum 2 saptamani, m-am confruntat cu problema aceasta, pana cand am dat de o doamna doctor, care mi-a repetat diagnosticul, mi-a zis iarasi ca nu tine de sfera ginecologiei, mi-a recomandat un endocrinolog si mi-a prescris tratament cu anticonceptionale, timp de 3 luni! A supraadaugat la diagnosticul initial un sindrom de ovar polichistic!
Asta inseamna ...stiti si voi ce inseamna....
nu am luat anti in viata mea, m-am documentat pe net de efectele adverse si am hotarat...merg pe tratament naturist!
Si m inceput de 1 sapt si 2 zile elixir de soc si extract de muguri de zmeur si coacaz!
Vreau sa va zic ca nu mai am nici o scurgere, totul s-a reglat, astept 3 luni si pe urma ma duc iar la medic!
Vazand ce mi s-a intamplat mie, am decis sa va scriu si dvs, poate experienta mea v-a ajuta pe cineva!
Mai ales ca si voi ati fost la un moment dat langa mine1
Cu mult drag!
|