· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Ghioceii primaverii 2008 (23)  |
ilicutz

Locatie: MetzCopii Alexandre Tiberiu: 12 ani, 9 luni Jonathan Bogdan: 11 ani, 1 luna
|
|
|
rorabebeloi

|
08.04.2010 12:53 |
|
| |
|
TIBI, DRAGUL NOSTRU DRAG CE ESTI TU!!!!! Cu cea mai mare iubire si duiosie iti transmitem din partea noastra si mai ales a Sofiei, sanatate si bucurii!!!! LA MULTI ANI SI TOATE DORINTELE TALE SI CELE MAI MARUNTE SA TI SE IMPLINEASCA! Poate anul acesta facem si cunostinta! Ar fi nemaipomenit de frumos!!!!
|
sus |
 |
|
rorabebeloi

|
08.04.2010 12:55 |
|
| |
|
Foarte frumosi sunteti Ileana, draga! Sa va traiti in liniste si bucurii!!!!
|
sus |
 |
|
manam

|
08.04.2010 1:44 |
|
| |
|
La multi ani Tibi!!! Sa fi sanatos si fericit mereu!
Nu pot vedea pozele tale si ale Biei acum dar sigur mai tarziu
Eu sunt la servici. E greu fetelor, nu ma asteptam sa fie asa grea schimbarea
Va pupam 
|
sus |
 |
|
relly

|
08.04.2010 5:45 |
|
| |
|
La multi ani, Tibi!!! Sa fii sanatos si norocos. Pupici multi!!!! 
|
sus |
 |
|
|
manam

|
09.04.2010 11:49 |
|
| |
|
La multi ani fericiti draga noastra SOSO!!!! Iti dorim numai bine

|
sus |
 |
|
manam

|
09.04.2010 11:50 |
|
| |
|
Ce mai ziceti/faceti fetelor?
Relly esti asa scurta in postari 
|
sus |
 |
|
Connie_drg

Locatie: BucurestiCopii Bianca Antonia: 12 ani, 9 luni am nascut deja!
|
09.04.2010 11:55 |
|
| |
|
La Multi Ani Sofia draga!!! esti o floare intre flori, o dulceata mica, si-ti doresc sa ramai mereu asa, dar sa ai si noroc si sa-ti bucuri parintii toata viata

|
sus |
 |
|
manam

|
09.04.2010 11:56 |
|
| |
|
Am vazut si eu pozele
Ileana, frumos ati petrecut, iti sta asa bine cu ambii copii
Connie, iti sta bestial freza, asa mai lungut de cum ne-ai obisnuit. imi place tare mult. frumoasa curte aveti si locatarii ei la fel, dar cea mica rozalie e preferata mea 
|
sus |
 |
|
Connie_drg

|
09.04.2010 11:57 |
|
| |
|
io nu prea am cu ce sa ma laud...., azi n-am dus-o la cresa pe bianca ca trebuia s-o luam la pranz ca faceau dezinsectie si la cat drum aveam de facut am tinut-o acasa...., asa ca am stat pe aici, ne-am jucat, papat, acum doarme....
|
sus |
 |
|
Connie_drg

|
09.04.2010 12:00 |
|
| |
|
---------- manam a scris: Am vazut si eu pozele
Connie, iti sta bestial freza, asa mai lungut de cum ne-ai obisnuit. imi place tare mult. frumoasa curte aveti si locatarii ei la fel, dar cea mica rozalie e preferata mea  ----------
merci ana aaa stai asa ca mi-am schimbat lookul intre timp, m-am facut la par culoarea scortisoarei si pe o parte m-am tuns mai scurt, imi sta ff bine si asa, cand o sa-mi fac poze va arat la curte inca mai avem de lucru... dar usor usor....
|
sus |
 |
|
manam

|
09.04.2010 12:03 |
|
| |
|
nici eu n-am cu ce ma lauda, sau ma rog, orice lucru frumos mi-e umbrit zilele astea de dorul de Marius, de faptul ca stiu ca mai plange dupa mine. intr-o zi nu l-au putut culca bunicile, a plans cand a vazut sticla cu lapte si zicea mami Mi-e dor sa ma trezesc cu el si sa ma pupaceasca somnoros si cel mai tare ma doare ca el imi simte lipsa. Cand ajung acasa e numai pe mine. ieri a stat 2 ore in brate la mine, cum dispaream din raza lui era disperat. pe tasu nici nu-l mai baga in seama, e toata ziua numa' cu ochii pe mine sa nu mai plec. Mi se pare crunt ca el sufera catusi de putin si sincer daca nu se remediaza treaba (am zis o luna termen) imi dau demisia
stiu ca se poate si mai rau, gen lasat copiii cate o sapt undeva, dar eu nu mai suport situatia asta 
|
sus |
 |
|
manam

|
09.04.2010 12:03 |
|
| |
|
---------- Connie_drg a scris: ---------- manam a scris: Am vazut si eu pozele
Connie, iti sta bestial freza, asa mai lungut de cum ne-ai obisnuit. imi place tare mult. frumoasa curte aveti si locatarii ei la fel, dar cea mica rozalie e preferata mea  ----------
merci ana aaa stai asa ca mi-am schimbat lookul intre timp, m-am facut la par culoarea scortisoarei si pe o parte m-am tuns mai scurt, imi sta ff bine si asa, cand o sa-mi fac poze va arat la curte inca mai avem de lucru... dar usor usor.... ----------
nuuuuu
n-are cum sa-ti stea mai bine decat in pozele alea..aia e freza si culoarea IDEALA (parerea mea) 
|
sus |
 |
|
Connie_drg

|
09.04.2010 12:16 |
|
| |
|
---------- manam a scris: ---------- Connie_drg a scris: ---------- manam a scris: Am vazut si eu pozele
merci ana aaa stai asa ca mi-am schimbat lookul intre timp, m-am facut la par culoarea scortisoarei si pe o parte m-am tuns mai scurt, imi sta ff bine si asa, cand o sa-mi fac poze va arat la curte inca mai avem de lucru... dar usor usor.... ----------
nuuuuu
n-are cum sa-ti stea mai bine decat in pozele alea..aia e freza si culoarea IDEALA (parerea mea)  ----------
ce nebuna esti!
|
sus |
 |
|
Connie_drg

|
09.04.2010 12:21 |
|
| |
|
eee ana, exact asa e bianca de cand o ducem la cresa, sa nu cumva sa dispar din raza ei ca e jale, azi dimineata eu m-am dus la bucatarie sa-i fac laptele si s-a trezit... plangea dupa mami si n-a fost chip s-o linisteasca lucian si pana la urma a adus-o la bucatarie sa-i arate ca n-am plecat nicaieri cand vine de la cresa sta numai dupa mine, ne jucam, ne pupacim, iesim afara..., aseara am vrut sa intind niste rufe si la fel, pana n-am luat-o sa stea cu mine nu s-a linistit...., o sa le treaca, si or sa inteleaga ca nu-i parasim... asa ca lasa ideile astea cu dat demisia, da? mai ales ca el sta cu bunicile nu cu straini cum o las eu pe bianca....
|
sus |
 |
|
|
|