· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase Insutite 105
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase Insutite 105  |
RoBlondy

Locatie: Din Oradea de origine. Acum in Connecticut, USACopii Alexia Molnar: 15 ani, 7 luni Raducu Sebastian Molnar: 13 ani, 7 luni Frisky Molnar: 16 ani, 5 luni
|
13.04.2010 11:16 |
|
| |
|
Adriana spor la dat cu pensula
Neatza si la mine! buuuna e cafeauaaa! eu care acum 3 ani nu beam cafea numai din an in Paste acu o savurez in fiecare dimineata cu lapte degresat si FARA tzucor
Ma pregatesc pt ora de spinning(bitza)..
Sunt necajita cu micutza are infectie la ureche ..reactioneaza bine la tratament insa si deci nu mai e in dureri..
|
sus |
 |
|
|
Berea

|
13.04.2010 11:29 |
|
| |
|
tocmai am un BP!!! moment pe care trebuie sa il impartasesc cu voi.
here it goes:
BP !!!! AM ZIS !
|
sus |
 |
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 14 ani, 11 luni
|
13.04.2010 11:50 |
|
| |
|
---------- Berea a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: ---------- Berea a scris: da ----------
o carutza de bani  ----------
de fapt, doua carute de bani ca facem si la si la. sa nu mai zic ca al biei e valabil 3 ani. robi deja intra la 5 ----------
despre ce biometrii ie vorba? ia lamuriti-ma si pe mine, sa nu mortpruasta di tat 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
13.04.2010 11:51 |
|
| |
|
blondo....sanatate multa micutzei 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
13.04.2010 11:51 |
|
| |
|
peseu: mi-e dor de ma-sa stef....pe unde mai umbla?
|
sus |
 |
|
|
AdrianaSimion

|
13.04.2010 11:52 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: ---------- Berea a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: ---------- Berea a scris: da ----------
o carutza de bani  ----------
de fapt, doua carute de bani ca facem si la si la. sa nu mai zic ca al biei e valabil 3 ani. robi deja intra la 5 ----------
despre ce biometrii ie vorba? ia lamuriti-ma si pe mine, sa nu mortpruasta di tat  ----------
pasaport biometric fa..ci uamini
acu nu se mai face din ala normal, se face din asta cu amprenta digitala si costa o carutza de bani 
|
sus |
 |
|
Berea

|
13.04.2010 11:54 |
|
| |
|
am facut un calcul aproximativ: cazarea o sa pt in italia ne costa 180 de euro pe toti, pasapoartele copiilor la un loc ne costa... cam 120 de euro. this really sux 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
13.04.2010 11:58 |
|
| |
|
aha....deci ne vom asigura ca nu vom trece granita la vara cind mergem la vama veche ca i-a expirat fetei stickeru' de-i tinea loc de pasaport si io o caruta de bani pentru cacamacabizubaca de pasaport nu dau decit daca-mi iau belet dus 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
13.04.2010 12:02 |
|
| |
|
---------- Berea a scris: am facut un calcul aproximativ: cazarea o sa pt in italia ne costa 180 de euro pe toti, pasapoartele copiilor la un loc ne costa... cam 120 de euro. this really sux  ----------
BP sis
@#$%^&*(@#$$%$
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
13.04.2010 12:06 |
|
| |
|
peseu: mie de somno, micutza, puica Jordan si a mai mica 
|
sus |
 |
|
Berea

|
13.04.2010 12:09 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- Berea a scris: am facut un calcul aproximativ: cazarea o sa pt in italia ne costa 180 de euro pe toti, pasapoartele copiilor la un loc ne costa... cam 120 de euro. this really sux  ----------
BP sis
@#$%^&*(@#$$%$ ----------
exact. ca sa nu mai zic de sitemul de cacat care iti cere tot felul de minuni de acte. adik. sa fim seriosi. au mai avut pasaport amandoi. TOATE actele le-am mai dat o data. da-i draq de bani, dar de ce trebuie sa duc iar copii si dupa hartia de buda cu care s-au sters la fund ? Nu le-am mai dus o data ? Wtf, si-au schimbat copiii CNP-ul si eu nu stiu ? Urasc birocratia pana in maduva oaselor. Imi fac aia pasaport biometric dar ei nu au o baza de date ca sa nu ma mai plimbe pe mine cu o tona de copii si acte in original
BP!!!
|
sus |
 |
|
BlackCat

am nascut deja!
|
13.04.2010 12:23 |
|
| |
|
buna
mi-e dor de mine ca nu m-am mai uitat in oglinda caci m-am spalat cu sampon elseve
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
13.04.2010 12:48 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: peseu: mie de somno, micutza, puica Jordan si a mai mica  ----------puica jordan e absenta motivat din tuata lista matale 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
13.04.2010 12:52 |
|
| |
|
---------- Berea a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: ---------- Berea a scris: am facut un calcul aproximativ: cazarea o sa pt in italia ne costa 180 de euro pe toti, pasapoartele copiilor la un loc ne costa... cam 120 de euro. this really sux  ----------
BP sis
@#$%^&*(@#$$%$ ----------
exact. ca sa nu mai zic de sitemul de cacat care iti cere tot felul de minuni de acte. adik. sa fim seriosi. au mai avut pasaport amandoi. TOATE actele le-am mai dat o data. da-i draq de bani, dar de ce trebuie sa duc iar copii si dupa hartia de buda cu care s-au sters la fund ? Nu le-am mai dus o data ? Wtf, si-au schimbat copiii CNP-ul si eu nu stiu ? Urasc birocratia pana in maduva oaselor. Imi fac aia pasaport biometric dar ei nu au o baza de date ca sa nu ma mai plimbe pe mine cu o tona de copii si acte in original
BP!!! ----------
deci....tuta de maica-mea mi-a pierdut ceferticatu' de nastere pentru fro doo luni (era in alt dosar)....in acest timp l-a declarat pierdut si a cerut copie...pe care am alt CNP tuate actele ulterioare au fost date pe acel cenepeu, care nu stiu daca e al mieu sau al altcuiva 
|
sus |
 |
|
BlackCat

am nascut deja!
|
13.04.2010 12:54 |
|
| |
|
zuzo tu esti sau vb cu sosia ta? 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|