· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Minunile anului 2010!! Cap.8  |
ionelita

am nascut deja!
|
12.04.2010 1:12 |
|
| |
|
pupam grasunik Amalia ce scumpa e
|
sus |
 |
|
|
ancutza_anca

Locatie: Braila - Amalia, minunea noastra!Copii Amalia: 10 ani, 10 luni
|
12.04.2010 1:41 |
|
| |
|
ionelia 
|
sus |
 |
|
angelll

|
12.04.2010 2:48 |
|
| |
|
Buna mamici.cam greu insa pana la urma mi-am facut si eu aparitia pe aici
despre Anamaria, ce sa zic....noaptea nu am probleme,doarme de pe la ora 21 pana la 8,9(desigur se trezeste sa pape cam la 2,3 ore dupa care adoarme repede.ziua in schimb sta treaza si cate 3-4 ore dupa care incepe spectacolul pt ca fiind prea obosita e mofturoasa si adorme greu.dar ce mai mult ma bucura ca nu prea mai are colici
am cantarit fetita si are 4.600kg(la iesirea din spital avea 2.900kg) insa nu reusesc sa o masor
si eu am ramas surprinsa cand vicky a spus ca are cm.eu credeam ca atat timp cat alaptez nu am cm 
|
sus |
 |
|
ancutza_anca

|
12.04.2010 2:54 |
|
| |
|
angell ce ma bucur ca doarme noaptea printesa ta! dar mai ales ca nu prea mai are colici! asta da eveniment! abia asteptam si noi sa vina vremea aia!
|
sus |
 |
|
angelll

|
12.04.2010 3:05 |
|
| |
|
in schimb ziua doarme asa
aici radea cu gura pana la urechi 
|
sus |
 |
|
|
ancutza_anca

|
12.04.2010 3:33 |
|
| |
|
vai ce pozitie !! cat de tare si a doa poza!!! o pupam pe annamaria! 
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
12.04.2010 3:46 |
|
| |
|
angell ce scumpa e in a doua poza va pupam
|
sus |
 |
|
Roxanne

Locatie: BucurestiCopii A: 16 ani, 8 luni D: 10 ani, 11 luni
|
12.04.2010 3:47 |
|
| |
|
Angelll e dulce foc, sa fie sanatoasa si cuminte 
|
sus |
 |
|
angelll

|
12.04.2010 3:47 |
|
| |
|
ancutza,ionelita multumim 
|
sus |
 |
|
Sweety_Karina

Copii David: 12 ani, 5 luni Eduard: 10 ani, 8 luni
|
12.04.2010 4:13 |
|
| |
|
Ionelita, te inteleg la faza cu mamelon ombilical. Exact asa a avut sora mea cea mare si oricat s-a chinuit saraca..tot nu a reusit sa-l alapteze si nepotul meu a crescut frumos
In leg cu somnul abia dupa 2 luni si-l regleaza aproape in intregime...ca dupa alte cateva luni sa si-l regleze complet. Pe mine m-a terminat cu trezirile lui pana la 1,6 ani! si nu una doua treziri pe noapte...ci trei-patru..de nu va zic cum stateam cu nervii ziua. Nu va doresc asa! Conteaza mult sa nu le adti apa, ceai noaptea...tarziu m-am prins de chestia asta 
|
sus |
 |
|
Sweety_Karina

|
12.04.2010 4:17 |
|
| |
|
Si..ah colicii...cate nu am incercat, ca pana la urma sa il las in pace caci, mai mult ii modifica scaunul si mirosul lui decat il calma si nu stiu daca din pricina asta , dar din mom cand am incetat sa-i mai administrez picaturi, dupa o sapt au incetat si colicii. Acum as incerca Infacol ptr cel de-al doilea bebe, caci tot aud de efectele lor, desi cand am auzit cat costa m-am crucit. 75 ron sticluta 
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
12.04.2010 4:19 |
|
| |
|
karina ce putin mai ai cand te-a programat pt ceza?
|
sus |
 |
|
Sweety_Karina

|
12.04.2010 4:20 |
|
| |
|
Asa..si mi-am amintit ce vroiam s-o mai intreb pe Ionelita.
De ce te-a durut capul dupa anstezia rahi? E din cauza ca ai miscat capul in timpul sau dupa operatie? Ai stat treaza pe toata durata operatiei? Eu la porima cezariana am facut generala si acum vroiam rahi, dar m-ai derutat si infricosat cu durerile de cap de are am tot auzit...dar cica pot fi evitate daca nu misti deloc capul vreo 3 ore din mom in care iti face anestezia. Acum mi-e frica sa optez ptr rahi de cand am auzit ce ti s-a intamplat tie, caci urasc o banala migrena, d-apai sa suport cateva ore, zile durerile astea 
|
sus |
 |
|
Sweety_Karina

|
12.04.2010 4:23 |
|
| |
|
Of...ca de-aia nici nu-mi mai vine sa scriu, caci am asa un of cu asta..credeam ca o sa-mi zica gata pe 17 scoatem bebe. Azi mi-a zis ca e prea mic. la 38 sapt si 2 zile are 3131 gr si vrea sa-l mai tinem pana pe 24 aprilie. dar a zis ca sa vin la control la spital pe 17 cand e de garda, si daca e modificat colul ma opreste si intram in operatie, daca nu..ramane pe 24 aprilie cand implinesc fix 40 sapt. Deci tot ma tine in suspans . Macar stiu ca e cel tarziu 24 
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
12.04.2010 4:27 |
|
| |
|
karina aveam in salon inca 2 tipe cu anestezie rahi si 2 cu totala...cele cu anestezie totala nu au avut probleme cu durerea de cap..insa noi toate am avut dureri ingrozitoare care m-au tinut cam 5 zile,m-i se facea greata si rau de la durere bine ca am scapat
am miscat capul si in timpul operatie, imi venise sa vars si mi-a intors anestezista capul intr-o parte..apoi ,cand l-a scos pe bebe dr mi-a zis sa intorc capul in stanga sa-l vad , apoi cand am iesit din sala de operatie sotul era pe hol si iar am intors capul sa-l vad ( deci nu prea am fost cumintica)
|
sus |
 |
|
|
|