· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Mamici si pici de toamna-iarna 2008(101)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Mamici si pici de toamna-iarna 2008(101)  |
tei

Locatie: ctaCopii Iona: 23 ani, 8 luni Christian: 12 ani, 1 luna
|
21.04.2010 9:56 |
|
| |
|
Salutare...
mey fetelor, dar ce-i cu voi de cereti poze cu Steff ? Am pus luna asta , parca .....
Alinaaaa..... sper sa nu fie ceva atat de complicat, poate a fost o indigestie, ceva, de a vomat si poate....poate.....dar totusi , ia o proba de scaun si mergi la un laborator sa ii faca o analiza amanuntita.
Angela.....nu mai zic nimic au zis fetele destul .....
Si eu as fi curioasa cum ar reactiona Tudor-mofturicescu in compania lui Samy- nazdravanul bineinteles ca trebuie montate camere ascunse inainte si apoi lasati "de capul lor " .
Andreea....bafta multa!
Crissssssssaaaaaaa...va pupam si va asteptam acasaaaaaaa
Lili, si eu sper sa fie pe masura asteptarilor tale bona!
Dar Mikymy nu a intrat
Si Liana absenteaza cam de multisor.
|
sus |
 |
|
|
adytza_84

Locatie: Ramnicu Sarat , BuzauCopii MARIA ANDREEA: 12 ani, 3 luni am nascut deja!
|
22.04.2010 6:09 |
|
| |
|
Neata
Sunt harnicuta azi , m am trezit la 6 , am pus o budinca cu branza la cuptor sa se afca pana se trezeste Mariuca , am facut putin curat in lucrurile M si acum imi beau cafeluta
Lili ma bucur ca ai gasit o bona ,
Crisa ma bucur ca ai reusit sa intri putin Va pupam si va asteptam acasa
Angela
Andreea cum a fost ?
Alina sanatate multa broscutei , sa nu fie nimic grav
Tei
Va pup o zi frumoasa 
|
sus |
 |
|
gypsy

Locatie: bucurestiCopii Minunea mea cu ochi albastri-R: 15 ani, 9 luni Rares-Adrian:A doua minune din: 12 ani, 1 luna
|
22.04.2010 6:13 |
|
| |
|
Neata!
Cuscra sper sa nu fie nimic grav si broscuta sa-si revina repede.Sanatate multa
Andreea ce-ai facut aseara?
Tei pai doar o data pe luna pui poze ?Hai baga poze ca acusica iti vine sotul acasa si cine stie cand va mai vedem
Dragele mele eu am sa dispar cateva zile,azi luam ultimele lucruri de aici si probabil cateva zile nu voi avea net asa ca va doresc multa sanatate si sa ne auzim cu bine.
Va pup
|
sus |
 |
|
adytza_84

Locatie: Ramnicu Sarat , BuzauCopii MARIA ANDREEA: 12 ani, 3 luni am nascut deja!
|
22.04.2010 6:31 |
|
| |
|
Raluca spor la mutat , o sa ne fie dor de voi , sa rezolvati repede cu net ul Pupam nazdravanii si bineinteles asteptam poze 
|
sus |
 |
|
gypsy

Locatie: bucurestiCopii Minunea mea cu ochi albastri-R: 15 ani, 9 luni Rares-Adrian:A doua minune din: 12 ani, 1 luna
|
22.04.2010 6:37 |
|
| |
|
Adytza net avem acolo,trebuie doar sa-mi instaleze pc-ul... asa ca nu voi lipsi foarte mult ca fara voi nu pot sta. 
|
sus |
 |
|
|
elmi

Copii David: 15 ani, 4 luni Edina: 13 ani, 3 luni
|
22.04.2010 6:49 |
|
| |
|
Neatza
Claudia, nu cred ca e rotavirus, la rotaviroza vomita tot si o lingurita de apa daca bea o vomita, iar scaunele sunt foarte apoase, miros urat si sunt foarte dese.
Multa sanatate, pup broscutza mica.
Edinutza la un an avea 8,5 kg si acum are 13,5. Asa ca stati bine 
|
sus |
 |
|
LILIMARLENE

Locatie: bucurestiCopii Letitia-Elena - gargarita 12 ani, 2 luni
|
22.04.2010 6:50 |
|
| |
|
Alina imi pare rau ca nu ti-am raspuns aseara ca nu mai eram on-line. da, trebuie sa specifici ca e pt rotavirus.
Raluca..te asteptam
Adytza multumim de cafea.
ma duc sa fac si eu una. va doresc o zi buna!!
PS acum am vazut mesajul lui elmi si.............tin sa te contrazic. L facea cel mult 2 scaune pe zi, rar 3. si nu vomita la absolut tot. ba chiar a avut zile cand n-a vomat deloc. e adevarat ca a avut o forma mai usoara, dar ce vreau sa zic e ca nu e obligatoriu sa fie la fel la toata lumea. nepoata mea intr-adevar voma rau de tot de asta a ajuns si in spital ca nu se putea alimenta cu nimic. nici apa nu putea bea. dar scaune avea putine , tot asa 1-2 maxim. si tin sa precizez ca am avut confirmat rotavirusul. nu nr scaunelor conteaza ci consistenta si aspectul.noi am mers cu pamparsul la laborator si am recoltat acolo pe loc, pt ca trebuie sa recoltezi intr-un anumit fel , sa treci prin toate zonele nu numai dintr-un punct.
si L a facut febra vreo 2 zile dar nu mai mult de 38.5. sanatate multa broscutei. nu te alarma in privinta kg ca arata f. bine.
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
22.04.2010 7:23 |
|
| |
|
Buna dimineata!
Asa cum am promis....
S-a trezit si M, va pup si va doresc zi minunata!!!
|
sus |
 |
|
adytza_84

|
22.04.2010 7:47 |
|
| |
|
Superb Fara cuvinte 
|
sus |
 |
|
gypsy

|
22.04.2010 8:12 |
|
| |
|
Superb,foarte foarte frumos 
|
sus |
 |
|
LILIMARLENE

Locatie: bucurestiCopii Letitia-Elena - gargarita 12 ani, 2 luni
|
22.04.2010 8:19 |
|
| |
|
Mami ........esti f tare.......felicitari!! 
|
sus |
 |
|
alinutza22

Copii Denis Andrei: 12 ani, 3 luni
|
22.04.2010 9:22 |
|
| |
|
Neatza! Pe fuga ca de obicei!
Mamis, chiar ca fara cuvinte! Minunat tortul!
Sanatate multa tuturor!
Eu cu examenele mele
Denis e ok, sa vad cand reusesc sa pun niste poze! (am admirat poze tare tare frumoase...sunt la curent, dar nu reusesc sa scriu)
Ralu, sa fie intr un ceas bun mutarea
Pupam pe toata lumea!
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 13 ani, 4 luni Paula-Maria: 11 ani, 11 luni
|
22.04.2010 10:02 |
|
| |
|
---------- mamistef a scris: Buna dimineata!
Asa cum am promis....
S-a trezit si M, va pup si va doresc zi minunata!!! ----------
SUPER!
|
sus |
 |
|
mimilyca

|
22.04.2010 10:37 |
|
| |
|
Salut,
Sunt pe fuga .m Mama l-a luat pe nastrusnic la plimbari si eu bag shmotru la viteza I.
Mamiiiiiiiiiistef . Ma topesc dupa ciurcubeul si veselia din tortuletele tale. Asa iti inspira o pofta de viata....nu numai de dulce
Alinoaca...stii ce ti-am urat la telefon...iti spun inca o data sanatate multa!
Andrusca hai cu vestile bune
Teeeeeeiiii mult mai dureaza sa incarci pozele
Bravo Adytzei gospodina noastra
Pe Liana am visat-o azi-noapte ca a venit in vizita cu Dudu si i s-a stricat masina si a ramas la mine peste noapte iar eu le pregateam pruncilor o supa de ciuperci si leguminboase. . Si va scriam pe forum ca e asa de frumoaqsa si calma si ca Dudu seamana perfect cu ea. Sunt ferm convinsa ca asa e si in realitate .
Intr-un alt vis a aparut si moartea , ca un mos de vreo 100 de ani, alb la par si la fata si cu ochii negri ca la bovine. Voia sa vina la mine dar eu am impins-o intr-o parte si asa m-am trezit....soi n-am mai adormit . Bleah...
Ma duc la aspiratorul meu drag si va doresc o zi minunata tuturor! Faceti treaba azi ca maine e sarbatoare .
Puuuuuuuup 
|
sus |
 |
|
andreea_andreea

|
22.04.2010 11:28 |
|
| |
|
hello
nu pot scrie mult ca doarme maia si mi-e sa nu o trezesc
aseara nu am facut nimic,a fost orice numai prezentare de locuri de munca nu,defapt era o mare cacealma cu tot felul de produse de la amway,lucru de care nici nu vreau sa aud ,nu imi place ideea de sistem piramidal etc....
stefana mor dupa torturile tale 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|