· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Lista Gravidutelor (448)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Lista Gravidutelor (448)  |
lavinia_ionela

Locatie: Comanesti, BacauCopii Octavian-Ioan: 10 ani, 5 luni Sofia-Maria: 7 ani, 3 luni
|
29.04.2010 9:39 |
|
| |
|
lordy80 sper sa reusesti sa ii dai de cap sau makr sa nu te mai sune oricine ar fi.[/b]
|
sus |
 |
|
|
Codrina

Locatie: AradCopii Iris Andreea - 10 dintisori, 4 maselute 10 ani, 8 luni
|
29.04.2010 9:56 |
|
| |
|
Simona, am sa fac o poza in aceeasi camasuta, sa vedem diferenta dar pe seara cand vine sotul . Sunt curioasa si eu cum s-a schimbat in 14 saptamani 
|
sus |
 |
|
Codrina

|
29.04.2010 9:57 |
|
| |
|
cred ca lipsa somnului a fost de la luna plina, intradevar cum zicea Ralucutza...
|
sus |
 |
|
gabbriella

Locatie: DevaCopii ALISIA ANDREEA: 13 ani, 9 luni ALEXANDRU ANDREI: 10 ani, 5 luni
|
29.04.2010 10:00 |
|
| |
|
Vai mai fetelor am fost alaltaieri sa imi cumpar o rochie pt ca am o nunta sambata asta. Dezastru, intradevar am mers tarziu la cumparaturi si am avut cam 2 ore de probat dar am ramas dezamagita. Eu cand am ramas insarcinata aveam 45 de kg, si masura 38-40, acum nici 42 nu imi erau bune. Am gasit asa rochite dragute, dar nu le puteam incheia peste sani deloc. Asta este, acum nu putem si cu una si cu alta, si suple si burtoase 
|
sus |
 |
|
Codrina

|
29.04.2010 10:04 |
|
| |
|
gabriella, sunt magazine de inchiriat rochite...Eu una nu as da banii pe o rochita de gala, care mai mult ca sigur nu am sa o mai port. Incearca asa, eu optiunea asta as alege-o.
|
sus |
 |
|
|
ralucutza15

|
29.04.2010 10:08 |
|
| |
|
eu in privinta hainelor am noroc ca mama e croitoreasa si imi face tot ce vreau...si alt noroc a fost ca nu am avut nici un eveniment in timpul sarcinii care sa necesite haine speciale si nici nu se arata nimic pana in septembrie cand sper sa imi fie bune macar o parte din haine
ce ma enerveaza reclama asta cu prajiturile? si la voi apare? ca de fiecare data cand schimb pagina mi se tot perinda aici in fata ochilor....
|
sus |
 |
|
Micky1307

Locatie: BucurestiCopii Cristian Bogdan - iubitul meu! 12 ani, 11 luni Diana Catalina: 10 ani, 4 luni
|
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|