· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Fluturasii verii 2008 (60)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Fluturasii verii 2008 (60)  |
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 15 ani, 9 luni MIRUNA: 12 ani, 5 luni
|
27.04.2010 1:23 |
|
| |
|
Laura, Nu am mai decarcat aparatul si de aia nu am mai pus poze.Dar cand il descarc stii ca umplu un capitol intreg... 
|
sus |
 |
|
|
GRASANA

|
27.04.2010 1:27 |
|
| |
|
de abia astept 
|
sus |
 |
|
oanasauer

|
27.04.2010 1:30 |
|
| |
|
helloo fetele...
oau...ce-mi place prima poza de la nico.... ...ce reusita e ....super frumoase amandoua...
noi am avut la botez la mara o vacuta roz...cand a vazut mami meu lumanarea sa innebuneasca de nervi..cum ma duc eu cu lumanarea aia in biserica??? pai daca aia le-a placut la parinti? si adevarul ca si mie mi-a placut...era haioasa tare...
fetele care se ocupa acum de colaje si de listuta...ffffff frumos...felicitari...si multumim ca va ocupati...
dar de alina ce stiti? nu am vazut-o nici pe mess...
restul fetelor unde sunteti?
vladut..ce baiat mare esti..mai un pic o intreci pe mami...
raluca...chiar...niste poze???
|
sus |
 |
|
gaby2007

|
27.04.2010 2:46 |
|
| |
|
sunt si eu p`aici
nu prea mult, dar felicitam nasii mari...au fost superbi
Intru imediat sa l vad si eu pe micutul Edy
Noi suntem bine, imi lipseste ingrozitor de mult parculetul nostru...iesim in parcare unde stergem toate masinile si ne bagam prin gradini unde circula matele cu purici
Ralu, pai a ramas sa ne povestesti povestea voastra, cum v ati cunoscut....
|
sus |
 |
|
gaby2007

|
27.04.2010 3:00 |
|
| |
|
uff ce scumpic e Edy... sa fie sanatos..sunt curioasa cum va reactiona David
|
sus |
 |
|
|
ralu-mada

Copii D S E
|
27.04.2010 3:13 |
|
| |
|
[quote="gaby2007"]
Ralu, pai a ramas sa ne povestesti povestea voastra, cum v ati cunoscut....[/quote
simplu: el a venit sa faca un stagiu (inginer) in Romania in intreprinderea la care lucram si eu i-am fost sefa ...iata ce bine l-am instruit si ce grija am avut de el
sailor chiar ati fost o pereche de nasi foarte frumosi , sa va traiasca finutul, sa fie sanatos
pentru celelalte mamici si fluturasi multi pupici!!!! 
|
sus |
 |
|
gaby2007

|
27.04.2010 3:14 |
|
| |
|
[quote="ralu-mada"]---------- gaby2007 a scris:
Ralu, pai a ramas sa ne povestesti povestea voastra, cum v ati cunoscut....[/quote
simplu: el a venit sa faca un stagiu (inginer) in Romania in intreprinderea la care lucram si eu i-am fost sefa ...iata ce bine l-am instruit si ce grija am avut de el
sailor chiar ati fost o pereche de nasi foarte frumosi , sa va traiasca finutul, sa fie sanatos
pentru celelalte mamici si fluturasi multi pupici!!!!  ----------
bravoooo, dedi ai aptitudini de sefa, nu gluma 
|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
27.04.2010 3:17 |
|
| |
|
mda draguta...de aptitudini mai zi o data
apropo cum e Davidut ? ii lipseste tati?
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
27.04.2010 4:14 |
|
| |
|
Nico, ati fost superbi, iar pregatirea de exceptie. De acu stiu la cine apelez pentru sfaturi in caz ca va trebui sa botez
Ralu, super tare povestea voastra 
|
sus |
 |
|
aalliinnuuttaa

Locatie: bucurestiCopii Emma Maria : 12 ani, 6 luni Robert Gabriel: 8 ani, 5 luni
|
27.04.2010 5:45 |
|
| |
|
sailor ai fost o nasa superba, chris o adevarata domnisoara, nasu mandru de "postul" lui si finutzul frumusel foc 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
27.04.2010 6:23 |
|
| |
|
am venit de afara
Ralu--frumoasa povestea voastra de dragoste
Alinuta am vazut la alt subiect ca te pregatesti de mers la servici..multa bafta 
|
sus |
 |
|
Mary_love

Locatie: BucurestiCopii Alexandru Gabriel - D-l Goe 12 ani, 6 luni
|
28.04.2010 10:07 |
|
| |
|
Neatza ! ultimile noutati despre noi :
Alex a facut temperatura ieri dimineata 38, 5 si azinoapte 39, 2 Am fost ieri la doctora de fam , mi-a zis ca e de la dinti ii ies caninii .. i-am aratat si analizele din luna martie (cele cu stafilococul auriu) si mi-a zis ca il avem cu totii in gat , nu se trateaza stafilococul auriu nu mai inteleg nimic, eu l-am tratat cu antibiotic. saptamana asta o sa ii repet iar testul sa vad daca mai are sau nu (ma gandesc ca de asta o fi facut temperatura). totusi sper sa fie de la dinti dar ma indoiesc sa am eu norocul asta Mai trece o luna , doua, iar face febra Alex , iar medicamente si spitale ... cu tot cu Noni lor ... Va dati seama cum ma simt, sunt in pragul unei crize de nervi 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
28.04.2010 10:23 |
|
| |
|
neatza
Mary imi pare rau de Alex..poate o fi de la dintisori..este posibil sa fim purtatori de stafilococ fara sa avem nici un simptom..dar cum el raceste foarte des poate fi de la ala..oricum in colectivitate nu este primit cu stafilococ in gat asa ca oricum trebuia tratat...multa sanatate
ce liniste pe aici incet incet toate mamicile se intorc la servici si nu mai scrie nimeni 
|
sus |
 |
|
oanasauer

|
28.04.2010 10:45 |
|
| |
|
buna dimineata...
sunt aici Laura... ..chiar daca sunt la birou...
Mary,stafilococ auriu am si eu...ce stiu e ca isi face de cap in momentul in care scade imunitatea si ataca acolo unde corpul este mai sensibil...imi pare tare rau ..stiu ca este groaznic...am trecut prin tratamente cu antibiotice de mi-a iesit pe nas,,am facut un fel de imunizare in tm si de atunci nu am mai avut probleme..ar trebui sa fac de 2 ori pe an acele vaccinuri....daca vrei iti spun mai multe..
o zi buna in continuare
|
sus |
 |
|
ama08

|
28.04.2010 11:18 |
|
| |
|
Buna dimineata mamici!
Frumosi nasi,finutul la fel,iar nasica mica o dulce
Alex,multa multa sanatate fluturas mic,o ingrijorezi pe mami,sa iti iese cat mai repede dintisorii,si fara durere
Of,eu la serviciu nici nu indraznesc sa ma gandesc macar...pt ca pur si simplu nu stiu cum voi face..
Noi iesim afara,o zi frumoasa va dorim ! 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|