· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Fluturasii verii 2008 (60)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Fluturasii verii 2008 (60)  |
ama08

|
30.04.2010 2:47 |
|
| |
|
---------- tato a scris: ---------- ama08 a scris: si eu ma chinui cu o sinuzita si o deviatie de sept de la 16 ani.Tato,spune-mi si mie te rog,pe scurt daca ai timp in ce consta operatia?Eu nu m-am operat am facut doar tratamente cu antibiotice,uneori injectabile.
sau tot tratament ai facut si tu? ----------
Pai nu m-am operat.M-a trimis sa-mi fac radiografie la sinusuri(Saz)si pe ea a vazut ca am puroi in partea dreapta.Mi-a facut 4 punctii(care nu sunt dureroase absolut deloc)si mi-a dat 5 zile sa iau un antibiotic(nu mai retin cum se numea,oricum nu unul cunoscut si nici ce-mi daduse orlistul din dragasani:in Drag mi-a dat augumentin si gentamicina injectabil).Si am scapat si de durerile insuportabile de cap si de nas infundat si mi-am recapatat si mirosul .Daca vrei sa te duci la el iti dau nr lui.  ----------Multumesc Tato m-ai linistit putin,chiar vroiam sa te intreb de puntii.De nas infundat,numai vorbesc... folosesc bixtonim,si a creeat deja dependenta.Radiografii la sinusuri am facut si eu,diagnostic,sinuzita cronica acuta,dar sunt cam vechi...cu siguranta imi vor trebui altele.Astept numarul doctorului,multumesc frumos 
|
sus |
 |
|
|
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 15 ani, 9 luni MIRUNA: 12 ani, 5 luni
|
30.04.2010 2:52 |
|
| |
|
Oare am voie sa ti-l scriu aici?Dar de ce nu?
0723 571 075.E in Spitalul Mare,medic chirurg,dar noi aseara am fost la cabinet.Am dat 40 de lei pe consultatie,dar au fost cei mai bine cheltuiti bani de pana acum Tot citesc pe net de operatia de amigdalite si ma crucesc.Cica e foarte grea recuperarea si nu poti sa mananci nimic o saptamana.Mira-m-as 
|
sus |
 |
|
ama08

|
30.04.2010 3:16 |
|
| |
|
---------- tato a scris: Oare am voie sa ti-l scriu aici?Dar de ce nu?
0723 571 075.E in Spitalul Mare,medic chirurg,dar noi aseara am fost la cabinet.Am dat 40 de lei pe consultatie,dar au fost cei mai bine cheltuiti bani de pana acum Tot citesc pe net de operatia de amigdalite si ma crucesc.Cica e foarte grea recuperarea si nu poti sa mananci nimic o saptamana.Mira-m-as  ----------multumesc mult tato Nu cred ca are ceva ca l-ai scris aici,oicum au nevoie de pacienti L-am salvat in telefon,si sper sa-mi fac timp sa merg la control.
eu am o nepotica care s-a operat de amigdalite la cinci anisori,s-a recuperat relativ repede...mai grea este asteptarea asta de trei saptamani si emotiile din tp operatiei,dupa va uita usor de operatie..si mai important va scapa de amigdale.Iar de mancat o sa bea supite si lichide cu paiul ,cel putin asa stiu de la nepotica mea,primele zile,ca dupa o saptamana sa speram ca papa de toat
|
sus |
 |
|
tato

|
30.04.2010 3:24 |
|
| |
|
---------- ama08 a scris: [mult tato Nu cred ca are ceva ca l-ai scris aici,oicum au nevoie de pacienti L-am salvat in telefon,si sper sa-mi fac timp sa merg la control.
eu am o nepotica care s-a operat de amigdalite la cinci anisori,s-a recuperat relativ repede...mai grea este asteptarea asta de trei saptamani si emotiile din tp operatiei,dupa va uita usor de operatie..si mai important va scapa de amigdale.Iar de mancat o sa bea supite si lichide cu paiul ,cel putin asa stiu de la nepotica mea,primele zile,ca dupa o saptamana sa speram ca papa de toat ----------
Nevoie de pacienti nu cred ca au pt ca e fool la cabinet
Hai ca mi-a mai venit inima la loc dupa ce mi-ai zis de nepotica ta.Si a mai racit dupa ce au operat-o?La noi nu trece luna fara antibiotic la Andu.L-am mai lasat si cu raceala asa ,s-o duca fara antib ,decat cu antitermice ,dar degeaba.Daca puroiul e acolo...of. 
|
sus |
 |
|
ama08

|
30.04.2010 3:48 |
|
| |
|
A mai racit ,dar nu atat de des cum o facea inainte de operatie,in plus respira f bine noaptea,cand avea polipi respira mai mult pe gurita...si scotea un sforait aparte.Insa ei i-a spus doctorul,din Severin,ca exista posibilitatea sa reapara in timp,au trecut ceva ani de atunci si totusi nu a mai avut probleme.Mult curaj tato,sa vezi ca o sa fie bine 
|
sus |
 |
|
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 5 luni Luca Daniel: 10 ani, 7 luni
|
30.04.2010 4:17 |
|
| |
|
Bubu esti asa de draguta
Si noi iesim fara nimic pe cap, astazi pentru ca a fost soare am pus doar un baticut.
|
sus |
 |
|
tato

|
30.04.2010 4:29 |
|
| |
|
---------- ama08 a scris: A mai racit ,dar nu atat de des cum o facea inainte de operatie,in plus respira f bine noaptea,cand avea polipi respira mai mult pe gurita...si scotea un sforait aparte.Insa ei i-a spus doctorul,din Severin,ca exista posibilitatea sa reapara in timp,au trecut ceva ani de atunci si totusi nu a mai avut probleme.Mult curaj tato,sa vezi ca o sa fie bine  ----------
Multumesc mult! 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
30.04.2010 9:01 |
|
| |
|
buna seara
Raluca tinem pumnii sa mearga bine operatia si sa nu mai raceasca pana atunci
noi am fost azi niste usernice..am plecat de acasa pe la 09 si ceva si am ajuns seara la 7 si ceva bine ca am poposit la bunica pentru somnicul de pranz oricum am o durere de picioare de nu mai pot
Naisha nu mai stim nimic de Oana am mai intrebat pe aici dar nimeni nu stie nimic
OanaS petrecere frumoasa la Valiug
noi afara iesim cu o ciupilica crosetata pe cap..in copou a sta fara ceva pe cap ca era mai umbra ....
Gonzo...voi aveti si groapa cu mingiute in parc la noi in spatele blocului nu mai este nimic din parculet
va doresc petrecere frumoasa maine de 1 Mai
|
sus |
 |
|
diriginta

|
30.04.2010 10:25 |
|
| |
|
Tato, imi pare rau sa aud ca Andu e bolnavior, dar o sa vezi ca dupa operatie va fi alta viata! Ti-o spune o persoana operata de amigdale. Pana la varsta de sase ani o saptamana eram sanatoasa si trei boleam, si de vina erau numai amigdalele bata-le vina. M-au operat la 6 ani cu anestezie locala, am fost ft cuminte si toata treaba a durat undeva 20 min. Dupa nu am avut voie sa vorbesc o zi si a trebuit sa beau doar ceai in ziua aceea, dupa stiu ca am papat ceai cu biscuiti si supica inca vreo doua zile si dupa, am mancat inghetata si iarna si nu am mai avut nimic. Chiar a functionat treaba.Din pacate Vlad ma mosteneste pe mine si cum mai creste un pic o sa ii scot si eu amigdalele sa scapam de atata chin.
Bubu esti o frumusica!
Teo ai si inceput cu "de ce?"
noi maine o sa stam acasa, V inca nu se simte bine Dar o sa recuperam saptamana viitoare.
Pe cap punem doar o caciulita subtire in caz de vant, dar in rest e in capul gol de sapt asta.
Va pupam si va dorim la toti distractie placuta pt maine! 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
01.05.2010 10:35 |
|
| |
|
salutare
Vladut sa te faci repede bine ca e super afara..desi cam bate vantul
eu am fost harnicuta am facut curat , am dat cu aspiratorul am facut papica planuri pentru azi nu avem doar ca iesim in copou unde este spectacol
pupici 
|
sus |
 |
|
Naisha

Locatie: BucurestiCopii bubu frumos, Bianca Maria: 12 ani, 6 luni
|
01.05.2010 12:14 |
|
| |
|
alte poze...de aseara si de azi de la zoo
cu tati

|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
01.05.2010 9:14 |
|
| |
|
Da de ce?
Scuzati freza trezita din somn.
|
sus |
 |
|
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 12 ani, 6 luni Catalina-Bubulina: 8 ani, 3 luni
|
01.05.2010 11:20 |
|
| |
|
Mortala Tea!
Pupici lui Bubu!
Bravo, Mirunel!
Sanatate lui Andrei si Vlad!
Am nr. de tel. al Oanei, dar parca nu imi vine sa o deranjez...
Oanasauer, distractie placuta!
Pupicei tuturor!
|
sus |
 |
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 5 luni Luca Daniel: 10 ani, 7 luni
|
02.05.2010 5:53 |
|
| |
|
Bubule
Tea am ras aseara, si ma gandeam cand o incepe Sara sa vorbeasca o sa fie la fel " da de ce" 
|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
02.05.2010 8:42 |
|
| |
|
neata'
bianca esti tare draguta, imi place cum te poarta mami !!!
teo esti nemaipomenita cu "da, de ce?" se pare ca esti cel mai precoce fluturas! bravo
cum sunt fluturasii bolnaviori? sper ca din ce in ce mai bine!
o duminica placuta va dorim!
pupicei 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|