· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Fluturasii verii 2008 (60)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Fluturasii verii 2008 (60)  |
GRASANA

|
02.05.2010 9:16 |
|
| |
|
hello
eu nu pot sa vad filmuletul..incerc mai tarziu
ieri am fost pe afara ,a cam batut vantul dar a fost bine...vad ca bate si azi..
Ralu-Mada ce face burtica?
|
sus |
 |
|
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 5 luni Luca Daniel: 10 ani, 7 luni
|
02.05.2010 10:06 |
|
| |
|
pun si eu cateva poze de ieri unde sora mea a avut un ajutor de nadejde la sapat
si asa ne pupa cainele

|
sus |
 |
|
GRASANA

|
02.05.2010 10:25 |
|
| |
|
Sara zurlufata ce-ti face catelul
Bubu tu si baticutele tale 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
02.05.2010 10:36 |
|
| |
|
fetelor sa vi-l arat pe nepotelul meu, micul print

|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
02.05.2010 10:46 |
|
| |
|
---------- GRASANA a scris:
Ralu-Mada ce face burtica? ----------
Laura ...crestem pe zi ce trece, multumim de intrebare...bebelina Sarah e super agitata .Deja la "ordinea noptii" sunt insomniile si carceii, dar presupun ca e normal
Cosminel e un dulce, sa iti traiasca , sa fie sanatos
Pupacim papusica cu zurlufi, ajutor de nadejde de altfel
pupici tuturor 
|
sus |
 |
|
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 5 luni Luca Daniel: 10 ani, 7 luni
|
03.05.2010 6:10 |
|
| |
|
Laura, Cosminel este asa de dragalas 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
03.05.2010 7:41 |
|
| |
|
neatza
ieri am fost prin copou ca a fost ziua tineretulu..super fain ..multa lume , multe carucioare mici, fum, spectacole...am stat cred vreo 4,5 ore..i-a placut si Mirunei
pupicei lui Sarah sa fie cumintica in burtica si lui Lucas daca nu ma insel 
|
sus |
 |
|
DANONINO

|
03.05.2010 8:12 |
|
| |
|
Multumim Laura de cafeluta dar si de pupicei 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
03.05.2010 10:01 |
|
| |
|
cv v bbbb cx ...............bun am lasat asa ca e mesaj de la Miruna pentru fluturasi
fetelor dar pe unde umblati..nu semnati condicuta??
Alinuta ..azi e prima zi de servici..bafta 
|
sus |
 |
|
oanasauer

|
03.05.2010 10:09 |
|
| |
|
buna dimineata ..cam pe la pranz..
noi suntem acasa ca anamaria a facut de sambata febra,am coborat de la valiug...dc avea tel inchis si am mers la spital...putin rosu in gat sa-i dau doar nurofen...azi a fost dc nstru si a trecut-o pe sumetrolim,,,am vrut sa-i dau de sambata dar cipi nu ...ca cica daca a asa a zis la urgente asa facem...mai ascult eu de el vreodata?
asa ca ne curg mucii si facem febra dar pana in 38...si ne mai iasa si caninii...ne distram fain,nu?
am vazut poze in fuga cu fluturasii nostrii dragi...ii pupam pe toti fara exceptie..

|
sus |
 |
|
GRASANA

|
03.05.2010 10:14 |
|
| |
|
Anamaria pupam gatutul sa treaca repede
Miruna aseara a cazut si s-a lovot la gurita..i s-a umflat putin buzica
|
sus |
 |
|
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 15 ani, 9 luni MIRUNA: 12 ani, 5 luni
|
03.05.2010 1:45 |
|
| |
|
Buna,mamici si pitici!Mutumim de cafelutza,Laura!
Ce e ala copou?Parc?
pupam nepotelul mic si scump,Cosmin! Multumim pt mesaj,Mirunel!Ne-ai urat de bine!
Bubule,esti o frumoasa!
Sara,sa batem noi catelul ala rau care te-a impins pe jos sa te pape!
Teo-motata noastra,esti intr-adevar cel mai precoce fluturas !A inceput si Miru sa zica muuulte cuvinte noi,dar ne intreci.
Ralu,imi pare rau ca ti-am virusat calculatorul. Am primit in timp ce vorbeam cu o prietena de-a mea un link si a crezut ca-mi trimite poze.Si de fapt era un virus care circula pe mess 
|
sus |
 |
|
tato

|
03.05.2010 1:48 |
|
| |
|
Anamaria,pupam gatutul sa treaca repede!
Mirunel,pupam buzita sa nu doara! 
|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
03.05.2010 2:07 |
|
| |
|
---------- tato a scris:
Ralu,imi pare rau ca ti-am virusat calculatorul. Am primit in timp ce vorbeam cu o prietena de-a mea un link si a crezut ca-mi trimite poze.Si de fapt era un virus care circula pe mess  ----------
Nu iti fa probleme, mi-ai dat un pic de lucru cu "troienii" asa se numesc virusi...dar sper ca am scapat de ei, l-am "dezinfectat" de doua ori, ...naspa e ca si eu am trimis automat la toata lista ...lasa , alt bai sa nu fie
---------- tato a scris:
Ce e ala copou?Parc? ----------
Este un cartier rezidential in Iasi, dar cred ca Laura se refera la Parcul Copou... cel mai vechi parc din Iaşi...Nu sunt din aceasta parte a tarii, insa sunt indragostita de Copou datorita faptului ca acolo se afla teiul lui Eminescu (sunt o mare fana    ), iar parcul reprezinta o marturie nescrisa a iubirii dintre Mihai si Veronica Micle
Numai gandindu-ma mi-au dat lacrimile...chiar e frumos!!!

|
sus |
 |
|
tato

|
03.05.2010 2:37 |
|
| |
|
Ralu,tu esti draguta intotdeauna si eram sigura ca nu te-ai suparat asa de tare. Am uitat sa -ti spun ca,carceii se fac de la lipsa de vitamine(D parca sau K,nu stiu sigur).Eu in timpul sarcinii cu Andu am patit-o si in general noaptea cand intindeam piciorul mi se puneau niste carcei durerosi de incepeam sa plang La Miruna am luat Elevit in fiecare zi si nu am mai patit asa.
Tocmai am primit analizele lui Andu de la Sanepid.Are streptococ auriu in gat si candida in gurita de la atatea medicamente L-am sunat pe Osman si ne-a zis sa-i dam Klabax(la antibiograma e sensibil la gentamicina),7 zile si dupa 2 sapatamani jumate sa mergem sa-i scoatem amigdalitele si polipii.Of
Diriginta,asa de mult m-am linistit cand am citit mesajul tau de nu-ti spun.Toti imi zic:da,scoate-i tu amigdalitele sa vezi ca o sa-ti raceasca direct la plamani Nu cred asa ceva ,dar macar e bine ca ma mai imbarbatati si voi!
Sailor 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|