· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Minunile anului 2010!! Cap.13
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Minunile anului 2010!! Cap.13  |
22ra

Locatie: ploiesti, am nascut dejaCopii Ilinca Maria: 10 ani, 9 luni
|
05.05.2010 3:03 |
|
| |
|
ps Ancutza
Si Ilinca la 1luna si o saptamana are 4.600kg. In contextul in care am adus-o acasa cu 2,780. Cred ca e bine ca ti s-a grasunit fetitza si nu cred ca trebuie sa iti faci probleme, este o frumoasa 
|
sus |
 |
|
|
ana_348

Locatie: BucurestiCopii M: 15 ani, 4 luni D: 10 ani, 10 luni
|
05.05.2010 3:44 |
|
| |
|
am venit de la doctor, sunt f bine, pot sa fac si sport
ma duc sa va citesc...
Asa pofta imi faceti de botez, sper sa reusim sa facem si noi pe 11 iulie, asa e stabilit dar daca nu cauta nimeni restaurant...
22ra, eu nu mai zic nimic, important e sa fii tu impacata cu decizia si sa va simtiti bine amandoua. Si iti doresc sa ai laptic cat mai mult timp.
Eu ma pregatesc...peste o ora plecam la gradi sa o luam pe maia...alergatura multa cu fetele astea
Voi stiti ceva, ploua in we? As merge la munte 
|
sus |
 |
|
geo_narcisa

Locatie: Bacau Copii Iuri Vladimir: 10 ani, 10 luni Natalia Maria: 8 ani, 2 luni
|
05.05.2010 5:52 |
|
| |
|
22ra scuze , nu stiu poate ai mai povestit ce ti s-a intamplat la maternitate, intelege-ne ca ni s-a parut ciudat doar sa procedezi asa, in ceea ce te priveste nu am vrut sa sune ca un repros, e laudabil ca ai gasit o solutie de mijloc astfel incat Ilinca sa pape laptic de san si nu ai fost egoista sa abandonezi. Intr-adevar puteai sa nu ai si sa pape lapte praf, ceea ce nu era neaparat o tragedie , in ziua de azi producatorii se intrec in retete astfel incat cred ca e fabricat cat mai aproape, ca si proprietati , de laptele matern.O gramada de copii cresc asa. Sunt convinsa ca nu o privezi de dragostea materna! Sa avem cat mai mult timp laptic, sa le dam puiutilor sa creasca mari si sanatosi! 
|
sus |
 |
|
geo_narcisa

Locatie: Bacau Copii Iuri Vladimir: 10 ani, 10 luni Natalia Maria: 8 ani, 2 luni
|
05.05.2010 5:53 |
|
| |
|
ana ma bucur ca totul e in regula! Am inteles ca o sa fie cam urat afara in week-end, dar cine stie?! 
|
sus |
 |
|
Codrina

Locatie: AradCopii Iris Andreea - 10 dintisori, 4 maselute 10 ani, 8 luni
|
05.05.2010 7:12 |
|
| |
|
Iuhu! Facem scurt o vizită la voi. Sunt de pe mobil, nu am luat laptopul de acasă. Oricum, Iris e cu mine in salon, deci nu aş avea timp. E cuminte, e păpăcioasă, doarme bine acum. Lăptic avem, şi îl papă cu poftă. Prima noapte a fost grea. Acum începem sa ne cunoaştem. Nu ştiu ce trebuie să spun depre ea, sa intrăm la minuni. Avem 3400 gr, 52 cm. Ma duc sa o privesc. Deja mi.e dor de ea. Pupici la toate
|
sus |
 |
|
|
vicky22

|
05.05.2010 8:54 |
|
| |
|
off....codrina.....sa iti traiasca......sa fiti sanatosi amandoi...
insanatosire grabnica
da.....prima noapte cu bebe e cea mai grea......si mie mi-a fost greu....
dar cred ca asa a fost pentru toate nu??
mamici....cred ca durerile alea de burtik sunt de fapt colicii.....cred ca au revenit
pupici
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
05.05.2010 8:55 |
|
| |
|
bine ati venit Codrina si Iris prima bebelina din luna mai ma bucur ca ai laptik pupicei
mada felicitari pt vestile bune..ma bucur pt voi
roxanne superbe marturiile...mi-asi baga putin dintii in ea
bebezola sunteti doua superbe
anca 22ra biencut narcisa ana vicky claudis byu karina
nico ce mai faci? nu mai dai nici un semn
noi am umblat azi toata ziua..si noi avem botezul vineri si sambata cumatria
va pupam
|
sus |
 |
|
vicky22

|
05.05.2010 9:00 |
|
| |
|
eu am botezu pe 22
nu am luat decat bautura, am stabilit muzica si nr de invitati
in rest.....mai nimic
nici nu mai stiu ce tre sa iau sau sa fac....
|
sus |
 |
|
mireaadrianaflorina

Locatie: BucurestiCopii Ioana Daniela: 10 ani, 10 luni am nascut deja!
|
05.05.2010 9:51 |
|
| |
|
seara buna!
vad ca se vorbeste de botez! noi avem botezul pe 29 mai (mai e putin)
maine ma duc sa vad invitatiile! dupa 15 mai ne apucam de cumparaturi!
in rest noi suntem bine, stam toata ziua la mama la curte (doarme mandra fff bine la aer curat)!!!! astazi am facut 8 saptamani !!! suntem mari! nu am avut timp sa o cantaresc dupa baie, dar la 7 saptamani avea 5,070kg. o sa o cantaresc maine si va spun cat suntem de grase! !!! oricum eu o alint ''buflei''!!!
va putem o pozica proaspata! va pupam si va dorim o noapte fff linistita!

|
sus |
 |
|
madalinacret

Locatie: OradeaCopii Bogdan Cristian: 16 ani, 8 luni Casian Radu: 11 ani
|
05.05.2010 10:30 |
|
| |
|
Ce de-a bebelusi frumosi!
Bebe, sunteti niste dragute amandoua.
Adriana, pupam grasunica !
Casian avea ieri 7300 de grame . Si el e grasunel, are niste carnaciori la picioruse! La 3 luni avea 67 de cm, o sa il mai masor la 4 luni, dar e destul de lungan.
Noi avem botezul in 16 mai. Facem la restaurant, dar tot in familie. Cum e cu baitza aia de dupa botez despre care am vazut ca vorbeati? Ce trebuie sa fac ? Ca la Bogdan nu am facut asa ceva, habar nu aveam.
Ana, mi-ai facut pofta de mers la munte ! Cica maine se strica vremea, dar in weekend o sa isi revina. La Tg.Mures au fost azi 27 de grade, am stat pe afara de la 3 la 8 si noi.
Ancutza, lasa bebelina sa pape cand si cat vrea ea, bucura-te ca ai laptic ! O sa slabeasca dupa ce va incepe sa umble si o sa slabesti si tu alergand dupa ea ! Si eu imi tot propun sa ma apuc de sport, macar sa sterg bicicleta de acasa de praf si sa pedalez cate juma de ora pe zi, ca tot ajuta la ceva. Chiar, oare cum e cu abdomenele? Ca m-as apuca si de asa ceva, dar si eu am cezariana. Stiu ca inceputul e greu, ca apoi cand vad ce bine ma simt o sa imi tot vina sa fac miscare. Eu cu cura am lasat-o mai moale , dar tot nu mananc dupa ora 6 seara .Azi am calcat pe bec si am baut un shake de la Mc Donald's. Era asa de cald afara si asa de bine mi-a cazut ! Am slabit vreo 4 kg. daca mai dau jos 20 sunt multumita !
Codrina, bine ai venit ! Felicitari, sa iti traiasca bebelina si sa fiti sanatoase amandoua!
22ra, daca tu esti impacata si crezi ca faci cum e mai bine pt. tine si bebelusa ta, eu nu pot decat sa iti urez sa ai mult laptic, ca sigur gasesti tu mijloace prin care sa iti manifesti dragostea pt. ea.
Ionelita Claudis Roxanne Alexuca Vicky Byu narcisa Biencut
Roxanne, yummy yummy. Vezi ca sunt la regim si tu imi arati asemenea bunatati ! 
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
06.05.2010 7:47 |
|
| |
|
pupam bolfanica Ioana doamne ce scumpa e
|
sus |
 |
|
alexuca

Locatie: ConstantaCopii Mihaita: 14 ani, 11 luni Alexandra: 10 ani, 11 luni
|
06.05.2010 7:57 |
|
| |
|
Buna fetele
Off cu vremea asta frumoasa nu mai am timp deloc de forumit ....daca ne-am hotarat sa facem botezul la curte avem muuulta treaba...de aranjat gradina, de varuit casa si gardul, de facut curatenie, de plantat flori etc etc...
Am vazut ca ati fost vorbarete...foarte bine...noi suntem bine, crestem si suntem cumintele...ne pregatim de vaccinul rotarix peste cateva zile...voi l-ati facut? ceva reactii dupa?
Mada chiar ca este grasunel Casian ...foarte bine dar mai pune poze sa ii vedem falcutele
Am vazut numai poze cu bebei frumosi pe aici
Amalia multe lunite sanatoase inainte

|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
06.05.2010 8:01 |
|
| |
|
La multe lunitze Amalia!!!
si noi am fost la dr marti si bb a luat 900g intr-o luna
|
sus |
 |
|
biencut

|
06.05.2010 8:09 |
|
| |
|
Madalina, nu tb tu sa faci la baita ci nasa. Nasa a doua zi tb sa spele copilul parca in apa cu petale de trandafir in care se pune o cruciulita de aur pt a-i lua mirul sau ceva de genul. Nu mai stiu nici eu prea bine.
Adriana, pupam ingerasul mic.
22a, una e sa nu ai laptic si sa fi nevoita sa dai lapte praf (adica biberon), alta e sa ai si totusi sa nu-i dai san. Ma rog, din cele care zic ca n-au avut laptic de fapt 75% ca sa nu zic 85% au avut de fapt laptic dar n-au stiut sa-l gestioneze, s-au lasat pacalite ca nu au lapte "gras" sau suficient (si normal ca are nevoie de timp corpul sa produca conform cererii si daca nu e stimulat nicicand nu va produce de unul singur si bb are nevoie si el de timp sa invete sa suga), s-au pur si simplu n-au vrut sa se streseze prea tare si s-au spalat pe maini consolandu-se singure si amagindu-se singure ca de fapt n-au avut lapte. Cand bb suge f des, se mai si maraie e adevarat ca e usor sa te lasi pacalita ca n-ai lapte dar ideea e sa perseverezi si sa crezi ca in timp se va regla totul.
Cat despre rani...Multe din noi am avut rani de nu suportam bb sa mai atinga macar sanul dar asta e la inceput cand bb nu prinde bine sanul. Odata ce a invatat cum se face si odata ranile vindecate nu mai apar altele. Eu o admir pe Ana f mult. La ce probleme a avut ea cu sanii ar fi tb sa fie prima care lasa alaptatul in favoarea biberonului si uite ca n-a fost asa!
In fine, fiecare procedeaza cum considera ca e bine. Eu cred ca tu esti f speriata de ce a fost la inceput si din acest motiv poate simti nevoia sa detii tu controlul in privinta alaptatiei de teama sa nu se mai repete problemele de-atunci.
Dupa cum a zis una din fete si eu sunt curioasa daca ai povestit medicului cum procedezi si ce parere a avut. Sincer cred ca chiar daca n-a zis nimic cred ca s-a uitat luuuunnnng.
Pana la urma asta e. Din 2 rele bine ca e cea mai putin rea. Adica decat cu lapte praf bine ca e cu lapte de san cu toate ca putea fi excelent - cu ea la san.
Poate mai incolo iti vei face curaj sa o lasi mai mult pe ea sa pape de la san cum stie si incet incet veti intra pe fagasul normal. Daca nu si eu iti urez sa ai laptic din plin cat mai mult timp.
Gata, de-acum incolo nu mai zic nimic ca n-as vrea sa te fac sa te simti aiurea si in plus nici eu nu vreau sa-mi racesc gura de pomana caci am atatea altele de facut mai cu seama ca se apropie ziua botezului. 
|
sus |
 |
|
ana_348

Locatie: BucurestiCopii M: 15 ani, 4 luni D: 10 ani, 10 luni
|
06.05.2010 9:01 |
|
| |
|
La multi ani Amalia
Ionelita, 900g e f bine, a mea si-a incetinit rau ritmul, am emotii sambata la cantarire...desi am un super cantar nu vreau sa o cantaresc prea des sa nu ma stresez. Maine ai botezul deja???Super Cumetria ce mai e
Madalina, felicitari pentru cele 4 kile! La mine nu se misca acul cantarului
Nu stiu cum va fi vremea, sper sa merg la munte ca am un chef sa ies din casa....de nu va imaginati.
alexuca, eu nu fac rotarixul, poate ne spui tu cum a fost...
...mai zic si eu ceva la subiectul de mai jos...pentru 22ra. Ideea e ca inteleg foarte bine ca ai decis asa, stiu cat de greu poate fi si parerea mea scrisa si pe la alte subiecte e ca decat o mama stresata, deprimata, nervoasa sau vesnic prost dispusa...mai bine o mama impacata cu solutia de alaptare/laptic aleasa...La mine, pe langa faptul ca m-am chinuit mult cu alaptatul, au mai fost si mult presiuni din partea sotului sau familiei in favoarea laptelui praf...dar totusi m-am incapatanat. Si acum nu are nici doua luni si e muuult mai bine, mananca mai rar, a inceput sa si doarma (cred ca gripe water asta da somnolenta ). Intr-adevar mai am probleme ca scuipa sanul sau plange cu el in gura, uneori trebuie sa ma mulg putin sa nu ii tasneasca asa cu forta in gura...dar in total e bine...si mult mai simplu decat cu biberoane, na, ca am ajuns sa o spun si pe-asta
Gata ca m-am lungit
Pup toti bebeii grasunei si frumusei pe care i-am vazut in pozici 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|