· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Minunile anului 2010!! Cap.13
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Minunile anului 2010!! Cap.13  |
tania_ristea

Locatie: PloiestiCopii Codrin Mihai: 15 ani, 5 luni Radu Gabriel: 10 ani, 11 luni
|
06.05.2010 12:52 |
|
| |
|
Buna !
Noi am avut botezul sambata. Radu a fost foarte cuminte - mai putin faptul ca a facut pipi pe preot care l-a facut derbedeu
Iata cateva poze:
- aici nasa i-a pus frica pe obrajori
22ra - invitatiile le-am facut la Foto baby unde ne-am dus cu o poza a lui Radu si ne-am ales un model.
La noi a doua zi dupa botez se ia mirul bebelusului: nasa ii face baita sa ii ia mirul pe care l-a primit la botez. Dupa botez se zice ca nu ai voie sa pupi copilul tocmai sa nu ii iei mirul
Radu are 6200 g. Am facut si noi vaccinul de 2 luni Infanrix hexa pentru ca cele de la stat nu se gasesc. A costat 260 lei - cumparat de la medicul de familie.
|
sus |
 |
|
|
tania_ristea

Locatie: PloiestiCopii Codrin Mihai: 15 ani, 5 luni Radu Gabriel: 10 ani, 11 luni
|
06.05.2010 12:54 |
|
| |
|
Imi cer scuze - ultima poza am uitat s-o micsorez 
|
sus |
 |
|
ancutza_anca

Locatie: Braila - Amalia, minunea noastra!Copii Amalia: 10 ani, 10 luni
|
06.05.2010 12:55 |
|
| |
|
tania pupam micul crestin!
noi ne pregatim de iesit in parc de-acum!
pupici!
|
sus |
 |
|
tania_ristea

|
06.05.2010 12:56 |
|
| |
|
multumim Ancuta - plimbare placuta
|
sus |
 |
|
ana_348

Locatie: BucurestiCopii M: 15 ani, 4 luni D: 10 ani, 10 luni
|
06.05.2010 12:58 |
|
| |
|
anca, dar ai slabit ceva! Bravo!
Eu am dat o tura de mers rapid cu caruciorul...trebuie sa fac mai mutla miscare...ma streseaza burta mea, nu stiu cum o sa scap de suncile de acolo.
tania, vad ca a plans la baitza ...la bagat cu capul la fund ? Foarte tare treaba cu pishu, ce ma bucur
fata mea nu prea ia asa bine in greutate, sper la 2 luni sa avem 5-5,2 kg...Saptamana asta nu stiu daca va lua 100g, mananca foarte prost, rar si putin.
|
sus |
 |
|
|
ionelita

am nascut deja!
|
06.05.2010 1:05 |
|
| |
|
tania pupam micul crestin..superbe pozele..mie mi-e o frica de mor cand ii baga in apa , cred ca maine la biserica nici nu ma uit
|
sus |
 |
|
tania_ristea

|
06.05.2010 1:05 |
|
| |
|
Da Ana preotul si-a facut chiar prea bine treaba - si apa nu era prea calda. Initial a plans dar i-a trecut repede - era mai mult nelamurit. Imediat ce l-am imbracat a inceput sa rada la nasa.
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
|
tania_ristea

|
06.05.2010 1:08 |
|
| |
|
Ionelita - eu nu am avut timp sa ma prind - totul a decurs f repede - au fost 3 copii in acelasi timp - o fetita si 2 baietei. Radu era cel mai gras. Si preotul a zis : asta-i mai grasan Imediat dupa asta Radu a facut pisu in timp ce-l miruia preotul.
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|