· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Lista Gravidutelor (450)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Lista Gravidutelor (450)  |
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 10 ani Naty: 7 ani, 4 luni
|
03.05.2010 12:15 |
|
| |
|
Ziua buna la gravidutze si la mamici
Va urmaresc si va citesc si eu de ceva timp....cu speranta ca poate intr-o zi, ma voi alatura si eu voua, si uite ca mi s-a indeplinit dorinta.....daca doriti sa ne primiti...
Suntem inca micutzi, 5 s si 5z, 4 mm, "ancorati" bine si unde trebuie, dar speram sa crestem si sa fim sanatosi!
Asadar...17.05.1980 si DPN : 29.12.2010
Nastere usoara, Codrina
Va pe toate si va doresc nastere usoara mamicutzelor din top....se pare ca incep sa vina bb-ii..... 
|
sus |
 |
|
|
Raliu

|
03.05.2010 12:23 |
|
| |
|
Cum sa nu te primim Crispy,cu draga inima bine ai venit,sarcina usoara si la termen 
|
sus |
 |
|
Dalinuta

Locatie: GermaniaCopii Robert: 14 ani, 7 luni Miriam: 10 ani, 8 luni
|
03.05.2010 12:25 |
|
| |
|
Aoleu am citit mai devreme ca este Codrina la spital si m-am bucurat, acum cand vad ca saraca se chinuie rau ma doare si pe mine parca odata cu ea. Pentru ca eu am avut joi seara dureri destul de mari o noapte in treaga la 10 min si dupa 9 ore eram epuizata insa s-a oprit travaliul si de atunci sunt ok. Insa la ea e mai rau ca i s-au rupt membranele.
Hai Codrina rezista, nu te demoraliza poti face epiurala daca te mai dilati doi cm si apoi ai liniste.
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
03.05.2010 12:27 |
|
| |
|
Felicitari crispy iti doresc sarcina usoara si un bb sanatos
adriana ceva vesti de la codrina??
|
sus |
 |
|
DJ

Locatie: BucurestiCopii Ionut-Horia: 13 ani, 5 luni Ida Maria: 10 ani, 1 luna
|
03.05.2010 12:31 |
|
| |
|
Crispy bine ai venit!
Off, sper sa nasca mai repede Codrina si sa fie totul bine...
|
sus |
 |
|
|
Micky1307

Locatie: BucurestiCopii Cristian Bogdan - iubitul meu! 12 ani, 11 luni Diana Catalina: 10 ani, 4 luni
|
03.05.2010 12:41 |
|
| |
|
Bine ai venit Crispy, sarcina usoara, stiu ca pana acum nu ti-a fost usor, dar va fi bine de acum incolo ai sa vezi, si burtica din mic se face mare .
Hai Codrina, Hai Iris!!!
Ionelita felicitari pentru prima lunita, la mai mare, sa cresteti mari si sanatosi!
Ultima modificare efectuata de catre Micky1307 la 03.05.2010 12:42, modificat de 1 data in total |
sus |
 |
|
mireaadrianaflorina

Locatie: BucurestiCopii Ioana Daniela: 10 ani, 10 luni am nascut deja!
|
03.05.2010 12:42 |
|
| |
|
ione a spus ca-mi mai trimite ea sms! nu vreau sa o sun pentru ca poate se odihneste! asteptam 
|
sus |
 |
|
luara

Locatie: BucurestiCopii Lucas Daniel: 9 ani, 4 luni Ana Leia: 10 ani, 7 luni
|
03.05.2010 1:06 |
|
| |
|
Buna dragelor. Am revenit si noi de la munte. A fost super, pana la urma vila a fost la Pestera, nu in Moeciu cum credeam eu. Chiar m-am odihnit din plin.
Felicitari noilor gravidute.
Micky sanatate multa fetitei tale, exact cum ti-ai dorit.
Codrina hai mami!!!! NAstere usoara, poate nu te chinui mult ca si asa te-a pus Dumnezeu la incercare cu sarcina asta. Asteptam vesti.
|
sus |
 |
|
alina25

Locatie: DambovitaCopii miruna alexandra: 15 ani, 5 luni Marius Adrian: 10 ani, 8 luni
|
03.05.2010 1:45 |
|
| |
|
Laura ai fff mare dreptate nu-i usor ca dupa doua sarcini pierdute si in sfarsit cand totul era bine cu a treia sarcina sa afli ca bb are o problema de sanatate Pentru mine Codrina este o luptatoare o curajoasa si o femeie extraordinara.Eu una o sa-i multumesc intotdeauna ei si Simonei pt ca au fost alaturi de mine atunci cand am aflat de problema bebelusului meu, m-au incurajat si ma facut sa fiu optimista sa ma gindesc ca totul va fi bine Hai Codrina suntem alaturi de tine si de micuta IRIS multi [b]
|
sus |
 |
|
luara

Locatie: BucurestiCopii Lucas Daniel: 9 ani, 4 luni Ana Leia: 10 ani, 7 luni
|
03.05.2010 2:22 |
|
| |
|
Fetelor, am plecat spre casa, imi ajunge pe azi activitate. Ma duc sa-mi intind picioarele ca mi se umfla foarte repede. Mai intru pe seara, sa vad, daca vem vesti de la Codrina. Pupici. 
|
sus |
 |
|
danielle13

Locatie: ratacita prin lumeCopii H: 15 ani, 1 luna R: 13 ani, 6 luni
|
03.05.2010 2:47 |
|
| |
|
acum 10 minute am vorbit cu viitorul tatic. codrina inca nu are dilatatia suficienta pentru nastere.
curaj mami 
|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
03.05.2010 2:50 |
|
| |
|
Buna gravidute!!!!!
Codrina hai mami, nastere usoara!!!!! inca putin si iti tii printesuca in brate
crispy bine ai venit!
ioneluta, la multe lunite lui Cosminel! ai o minune de baietel
vai fetelor asa m-am saturat si eu de atatea analize si teste...azi am primit scrisoare de la gine, maine trebuie sa merg de urgenta sa repet HPO, glicemia...se pare ca nu e ok am inteles ca testul dureaza 3 h...data trecuta m-au tinut doar o h...sper sa fie totul ok
va pup pe toate si asteptam vesti de la Codrina!!!!
|
sus |
 |
|
alina25

Locatie: DambovitaCopii miruna alexandra: 15 ani, 5 luni Marius Adrian: 10 ani, 8 luni
|
03.05.2010 2:53 |
|
| |
|
danielle ce ma bucur ca esti si pe aici deci ai tinut lagatura cu Codrina tot timpul ma bucur foarte mult chiar ma gandeam la tine ,si mi-am spus danielle nu mai stie nimic de noi te pupik offf nici acum nimic saracuta cat se chinuie 
|
sus |
 |
|
danielle13

Locatie: ratacita prin lumeCopii H: 15 ani, 1 luna R: 13 ani, 6 luni
|
03.05.2010 3:00 |
|
| |
|
alina nu am tinut legatura cu ea . acum am vazut mesajul de la ea dat de dimineta si l-am sunat pe sotul ei. am sa mai sun mai pe seara dar mai mult ca sigur adriana va da vestea ca ea a fost in contact permanent cu Codrina.
|
sus |
 |
|
Raliu

|
03.05.2010 4:49 |
|
| |
|
Saracuta Codrina inca un pic si se termina,isi va tine puiul in brate si va uita de mom astea grele 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|