|
|
autor |
Lista Gravidutelor (451)  |
luara

Locatie: BucurestiCopii Lucas Daniel: 9 ani, 7 luni Ana Leia: 10 ani, 10 luni
|
08.05.2010 11:35 |
|
| |
|
DAlinutza ne-ai luat prin surprindere, felicitari mami!!!!!. Sa-ti traiasca Miriam. Se pare ca am avut o saptamana cu nasteri fulger.
Codrina ce dulce e Iris si ce frumusica. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa, sa o apere DD de rele si sa nu fie nevoie de operatie.
|
sus |
 |
|
|
alina25

Locatie: DambovitaCopii miruna alexandra: 15 ani, 8 luni Marius Adrian: 10 ani, 11 luni
|
08.05.2010 11:43 |
|
| |
|
Codrina ce scumpica si frumoasa e micuta Iris sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si numai bine in viata, va pupam si noi ne gandim mereu la voi multi pupici
|
sus |
 |
|
Raliu

Locatie: BucurestiCopii Adina mica printesa: 10 ani, 10 luni
|
08.05.2010 11:44 |
|
| |
|
Codrina sa-ti traiasca floricica multi ani si sa fie sanatoasa sa va puteti bucura de ea e frumusica foc pitica 
|
sus |
 |
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 8 luni Luca Daniel: 10 ani, 10 luni
|
08.05.2010 1:59 |
|
| |
|
Codrina tare frumusica este Iris 
|
sus |
 |
|
Raliu

|
08.05.2010 2:37 |
|
| |
|
Danonino akm am vaz k tu ai DPN cu o zi mai tarziu decat mn,sunt curioasa care dintre noi o sa fie prima
|
sus |
 |
|
|
hadria

|
08.05.2010 4:05 |
|
| |
|
Ce dulce e Iris! Se face din ce in ce mai frumoasa! si spui ca e si cumintica... Ce noroc pe capul tau...
Noi suntem mai bine astazi... Sper sa nu nasc pana marti cand m-a programat dr... desi mi-ar placea sa scap asa de usor ca Dalinuta Ma voi gandi la ea si poate da Dumnezeu sa nu-mi faca cezariana. Acum desi am dureri, colul nu s-a scurtat nici un pic si nici nu s-a "muiat" si am o fricaaaaaaaaa..
Va pup pe toate! 
|
sus |
 |
|
Cayia

Copii V mare: 15 ani, 6 luni V mic: 10 ani, 5 luni
|
08.05.2010 4:08 |
|
| |
|
Dalinuta, mii de felicitari! Banuiesc ca ai avut parte de o nastere pe cinste, multe femei si-ar dori asa ceva Eu sunt tare curioasa (recunosc ) sa citesc povestea nasterii. Sa-ti traiasca mica minune si sa te bucuri de ea fiece moment
Codrina, e tare dulce Irisuca ta...seamana cu tine? Mie asa mi se pare 
|
sus |
 |
|
Raliu

|
08.05.2010 4:10 |
|
| |
|
Hadria tinem pumnii stransi tu nu vrei ceza si eu parca abia astept sa-mi zica k am nevoie de ceza deocamdata mi-a zis ca nasc normal dar imi e atat de frica de nasterea normala k o iau razna gandindu-ma
Pup si doamne ajuta pana marti sa mai stea bebe la caldurica 
|
sus |
 |
|
Cayia

|
08.05.2010 4:12 |
|
| |
|
---------- Raliu a scris: Hadria tinem pumnii stransi tu nu vrei ceza si eu parca abia astept sa-mi zica k am nevoie de ceza deocamdata mi-a zis ca nasc normal dar imi e atat de frica de nasterea normala k o iau razna gandindu-ma
Pup si doamne ajuta pana marti sa mai stea bebe la caldurica  ----------
Ce n-as da sa-mi zica si mie sa nasc normal 
|
sus |
 |
|
hadria

|
08.05.2010 4:46 |
|
| |
|
Da Raliu, de ce sa nu vrei sa scapi fara sonda si fara anestezie in coloana? Pe mine astea ma ingrozesc! Si apoi... daca ne ajuta Dumnezeu sa scapam atat de usor ca Dalinuta (sau ca mama pe care n-au avut timp sa o mai rada sau sa-i faca clisma ca iesea copilul ) de ce sa ne speriem? Saru'mana pentru incurajari!
Pupici pentru mamici si bebei
Cayia de ce sa nu poti naste normal?!?
|
sus |
 |
|
alina25

Locatie: DambovitaCopii miruna alexandra: 15 ani, 8 luni Marius Adrian: 10 ani, 11 luni
|
08.05.2010 4:53 |
|
| |
|
Hadria dar daca nu vrei ceza de ce nu te lasa sa nasti normal Si eu tot marti merg sa ma interneze si operatia cred ca va fi miercuri am o frica de mor nasterea normala stiu cum este si mi-ar fi placut sa nasc tot normal, dar asta este se pare ca nu scap de cezariana si mai e asa de putin.......Va pup
|
sus |
 |
|
Cayia

|
08.05.2010 4:55 |
|
| |
|
---------- hadria a scris: Cayia de ce sa nu poti naste normal?!? ----------
Pentru ca am deja o cezariana la activ si din pacate in Bucuresti nu cred ca am sanse sa gasesc vreun medic care sa ma asiste la o nastere normala Mi-as dori tare mult dar....traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. 
|
sus |
 |
|
Cayia

|
08.05.2010 4:57 |
|
| |
|
Alina25, sunt tare curioasa cum se vor intelege copiii tai. Diferenta de varsta dintre ai tai este identica cu cea dintre ai mei...eu am mari emotii legat de asta, mi se pare ca e o diferenta de varsta mare, nu-mi pot imagina inca daca si cum se vor intelege.
Iti doresc nastere usoara! 
|
sus |
 |
|
anika29

|
08.05.2010 5:06 |
|
| |
|
buna fetelor,
eu cu musafirii mei nu am mai apucat sa intru pe net. Ieri nu m-am simtit prea stralucit...am luat doua no-spa...dar a trecut.
hadria cum te mai simti?sper ca mai bine
felicitari mami dalinuta oau nastere acasa super tare abia astept povestea sa-ti traiasca printesa Miriam
codrina pupam micuta ta floare e minunata!sa fie sanatoasa
va pup fetelor si ma intorc la musafiri:P
|
sus |
 |
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 8 luni Luca Daniel: 10 ani, 10 luni
|
08.05.2010 5:16 |
|
| |
|
Raliu, eu o sa nasc cu cezariana, saptamana viitoare ma duc la dr si vad cand ma programeaza, eu as vrea dupa 1 iunie nu de alta dar sa mai stea bb un pic la caldurica.
|
sus |
 |
|