· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Mamici si pici de toamna - iarna 2008 (104)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Mamici si pici de toamna - iarna 2008 (104)  |
CLAUDYA-MARIA

Locatie: VasluiCopii Claudia Maria: 15 ani, 5 luni Teodora Stefania: 12 ani, 2 luni
|
18.05.2010 6:37 |
|
| |
|
Iar is tuta
Ari, sa stii ca te-am admirat de dimineata, numai ca am mintea scurta esti o gogosica scumpa foc si-mi pare rau ca suferi si tu multa sanatate......ce repede ai stat in fundulet, bravo
Yasmi e toata un zambet, smecheroaica mica stie cand face o shotie
Palariutzo.....acum nu stiu ce sa spun.....ori Yasmi are mai multa experienta in mersul pe tocuri, ori pe tine te incomodau ca erau mai inalte......dar pana la urma te-ai descurcat tu mai cu un 2 in 1, mai cu un singur picior......si ai plecat pa.....la discoteca probabil, daca tot nu-i tati acasa
Andreea, felicitari din toata inima, sa fie intr-un ceas bun si sa ai numai satisfactii ce-ti pasa....esti duamna de birou apropo, in ce consta job-ul (daca nu e confidential)? Ai gasit bona pt Maia?
Oare Lili ce mai face stiu ca si ea se pregatea sa mearga la serviciu.....
Vai, nu-mi vine sa cred ca aproape au trecut cei 2 ani atat de repede........si de-acum incep mamicile usor-usor sa lucreze......e naspa
|
sus |
 |
|
|
CLAUDYA-MARIA

Locatie: VasluiCopii Claudia Maria: 15 ani, 5 luni Teodora Stefania: 12 ani, 2 luni
|
18.05.2010 7:31 |
|
| |
|
Fata mea a invatat azi la camin poezia TATAL MEU tocmai recitam impreuna (a invatat numai 5 strofe -nu stiu de ce educatoarea o fi sarit strofa cu mina si pe cea cu uzina... dar acum o invatam pe toata impreuna ).
|
sus |
 |
|
adytza_84

Locatie: Ramnicu Sarat , BuzauCopii MARIA ANDREEA: 12 ani, 3 luni am nascut deja!
|
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|