· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Mamici si pici de toamna - iarna 2008 (104)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Mamici si pici de toamna - iarna 2008 (104)  |
Mickymy

Locatie: B(acasa unde e cald si bine)Copii Bianca-Maria: 12 ani, 1 luna Laurentiu-Stefan: 12 ani, 1 luna
|
12.05.2010 7:00 |
|
| |
|
Neata.
o zi buna.
|
sus |
 |
|
|
CLAUDYA-MARIA

Locatie: VasluiCopii Claudia Maria: 15 ani, 5 luni Teodora Stefania: 12 ani, 2 luni
|
12.05.2010 7:34 |
|
| |
|
Buna dimineata
Dudulinule, eu am o singura nedumerire......cum de mai ai inca obrajori si ochisori si gurita ca eu daca eram in locul mamicii tale le papam demult esti tare scump si dulce si sa stii ca redecorari si reorganizari din alea facem si noi, zilnic
Liana, felicitari din suflet pentru transfer, sa ai parte numai de satisfactii si sa ti se intample numai lucruri bune
Yazmine, stai linistita draga mea, cred ca nu o sa izolezi copilul de'acu ca-i un pic mai energic decat ceilalti nu le convine la doamnele sensibiloase, sa-si ia ele catrafusele si sa se mute in padure sau unde vor ele lasa copilul sa se desfasoare, sa-si consume energia.......bucura-te ca ai un copil sanatos
Alinutza, sa-ti dea DD multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai
Micky, multumim pentru cafeluta felicitari Biei pentru pasii spre independenta
Oare alina28 ce mai face
Mari, voi cum mai sunteti
Tei, cuscra, chiar ne-ati uitat
O zi frumoasa tuturor
|
sus |
 |
|
alinutza22

Copii Denis Andrei: 12 ani, 3 luni
|
12.05.2010 7:43 |
|
| |
|
Va multumesc mult pt urari, vi le intorc inzecit si va doresc sa aveti o zi cel putin la fel de buna ca a mea pupici
|
sus |
 |
|
adytza_84

Locatie: Ramnicu Sarat , BuzauCopii MARIA ANDREEA: 12 ani, 3 luni am nascut deja!
|
12.05.2010 7:58 |
|
| |
|
Neata
Liana ma bucur pentru transferul tau . Pupam pe Dudu cel frumos
Mickymy felicitari Biei , multumim pentru cafea
Yazmine nu te mai supara
Cuscra
Sa avem o zi frumoasa 
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
12.05.2010 8:06 |
|
| |
|
Buna dimineata!
La multi ani fericiti,Alinutza,noastra!!!
Liana, ce pui destept,frumos si drag!! Felicitari pentru transferul reusit,o sa faci lucruri minunate din toamna!
Mickymy,pup gemanasii dragi!
va doresc o zi minunata!
|
sus |
 |
|
|
adytza_84

Locatie: Ramnicu Sarat , BuzauCopii MARIA ANDREEA: 12 ani, 3 luni am nascut deja!
|
|
alinutza22

|
12.05.2010 8:28 |
|
| |
|
MamiS, frumoase (bineinteles) si torturile pt, citez, "fetita surorii prietenei celei mai bune a surorii mele" 
|
sus |
 |
|
adytza_84

|
12.05.2010 8:29 |
|
| |
|
---------- alinutza22 a scris: MamiS, frumoase (bineinteles) si torturile pt, citez, "fetita surorii prietenei celei mai bune a surorii mele"  ----------
Mi ai luat o inainte 
|
sus |
 |
|
alinutza22

|
12.05.2010 8:32 |
|
| |
|
---------- adytza_84 a scris: ---------- alinutza22 a scris: MamiS, frumoase (bineinteles) si torturile pt, citez, "fetita surorii prietenei celei mai bune a surorii mele"  ----------
Mi ai luat o inainte  ----------
Pai azi e ziua mea, am voie
"Minunata" veste cu toate scaderile astea Niste tampiti! Cei de la FMI au spus ca ei nici macar cu aceste masuri nu garanteaza ca ne vom reveni 
|
sus |
 |
|
mamistef

|
12.05.2010 9:20 |
|
| |
|
Am revenit,.am pus la cuptor un blat pentru cumnata mea,miine e ziua ei si na,vreau sa-i fac si ei o bucurie.
Ce simpatice sunteti voiam oricum sa pun pozele si aici,dar m-am grabit sa curat un pic prin bucatarie,sa hranesc copiii si n-am mai apucat
astea-s:
Sunt doua pt ca pe unul o sa-l duca la scoala,iar pe celalalt il duce mama fetei la serviciu.O sa aiba si petrecere cu tort acasa,insa nu stim sigur in ce zi.
Adytzo,tot ar fi bine sa fie scaderea de "doar" 15%! Eu sincer ma astept sa scada la 600 + 200 alocatia. Pe bune ca as zice ca suntem norocoase daca scade doar cu atita 
|
sus |
 |
|
liana76

Copii Radu Stefan: 12 ani, 3 luni
|
12.05.2010 2:20 |
|
| |
|
La multi ani Alinutza! Sa fii sanatoasa, fericita, si implinita !
Ma lupt de vreo 2 ore sa-l culc si nu reussesc. Am un copil atipic. Dupa vreo 2 ore de alergat, sarit cocotat prin parc, cand toata lumea se minuna si spunea ca "o sa doarma bustean la pranz"....eu nici macar nu-l pot face sa se culce. Si nici nu am lasat vreu energizant la indemana...
Despre indemnizatie si guvern...numai de bine!
Mai incerc...
|
sus |
 |
|
mamiyasmi

Locatie: iasi Copii yasmina maria: 12 ani, 3 luni ariana georgiana: 11 ani, 1 luna
|
12.05.2010 3:47 |
|
| |
|
La multi ani Alinutza!!! 
|
sus |
 |
|
liana76

|
|
liana76

|
12.05.2010 5:22 |
|
| |
|
Mai, dar ce se intampla pe-aici de e pauza totala?
Sau lumea toata-i la cheful Alinutzei si eu nu stiu?
Ralu, inca n-o avea net?
Cuscra mea cred ca mi-a dat nora altcuiva si de-aia nu mai intra....De frica mea....
Mai, dar ma intrebam intr-o zi de Ireen si pulpitele ei...
Bineinteles ca fiu meu nu a dormit nicio clipa desi s-a trezit la 8 fara si am stat peste 2 ore in parc unde si-a facut de cap.... Acum face ordine in biblioteca.... 
|
sus |
 |
|
mamistef

|
12.05.2010 5:31 |
|
| |
|
eu sunt,Liana,dar ba ma uit la tv la ce se intimpla prin tara,ba ma uit pe geam si vad ca vine ditamai furtuna peste Iasi.La propriu.Si ma gidila o nara,ma paste si raceala si ma enerveaza 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|