· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Fluturasii verii (62)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Fluturasii verii (62)  |
aalliinnuuttaa

Locatie: bucurestiCopii Emma Maria : 12 ani, 6 luni Robert Gabriel: 8 ani, 5 luni
|
13.05.2010 11:40 |
|
| |
|
da grasana dar cel mai devreme maine le iau pe stik la munca ca de acasa nu mai apuc
|
sus |
 |
|
|
oanasauer

|
13.05.2010 12:11 |
|
| |
|
venim si noi cu poze...
nu asa mergem noi in masina...dar nasu a plimbat-o printre blocuri si a fost f incantata..

|
sus |
 |
|
GRASANA

|
13.05.2010 12:14 |
|
| |
|
Anamaria esti o scumpa si acusica iti face mami mot 
|
sus |
 |
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 5 luni Luca Daniel: 10 ani, 7 luni
|
13.05.2010 12:21 |
|
| |
|
Buna cafeluta
Anamaria 
|
sus |
 |
|
aalliinnuuttaa

Locatie: bucurestiCopii Emma Maria : 12 ani, 6 luni Robert Gabriel: 8 ani, 5 luni
|
13.05.2010 12:21 |
|
| |
|
anamaria
eu cand plec cu emma o pun in spate, pe inaltator ca nu avem scaun de masina, o leg cu centura si gata ..... emma sta foarte cumintica
|
sus |
 |
|
|
GRASANA

|
13.05.2010 12:25 |
|
| |
|
Miruna adora sa stea in fata la masina..intr-o zi punea sotul ceva in portbagaj si ea s-a cocotat la volan poate o fi si ea vreo soferita ca mami nici nu vrea sa auda 
|
sus |
 |
|
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 15 ani, 9 luni MIRUNA: 12 ani, 5 luni
|
13.05.2010 12:26 |
|
| |
|
Anamaria,esti o frumoasa!Si ti s-a mai indesit si parul,asa-i?
Si noi avem inaltator de masina pt amandoi copiii.Andu sta fff cuminte(era si normal,pt ca e mare ),in schimb Miru e cand pe scaun cand la mine in brate,cand trage de usa sa sara din masina (noroc ca e blocata).Patim foarte greu cu ea ,cand mergem cu masina.Rar sta si ea cumintica 
|
sus |
 |
|
oanasauer

|
13.05.2010 1:21 |
|
| |
|
ea sta in scaunul de masina dar doar daca suntem in mers....in momentul in care ne-am oprit vrea la volan...
s-a mai indesit parul dar de mot ... ...cat mai e pana acolo... 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
13.05.2010 4:07 |
|
| |
|
Ehehehe, Anamaria, ochioasa nostra spancenata, ce parut pana corbului se vede acolo Esti o dulce
Alinutaaaa, Bucatzica asteptam pozici
Cuscra, suntem bine, deocamdata fara mari simptome si probleme, asteptam cu nerabdare data de 31 mai, cand avem prima intalnire eco de confirmare 
|
sus |
 |
|
CrazyMommy

|
|
oanasauer

|
14.05.2010 9:38 |
|
| |
|
buna dimineata mamici...
pe unde sunteti?
alinuta? poze??
tato? nici tu nu ai pus de mult...nici laura...ama..gaby..gonzo..nino..sailor(stiu ca intri noaptea...dar poze poti sa pui )
heloo...nu am chef de lucru ca a iesit soarele si mi-e dor de fluturasi,...
hai faceti un efort si mai puneti poze... 
|
sus |
 |
|
aalliinnuuttaa

|
14.05.2010 10:00 |
|
| |
|
gata suntem, va punem poze de la prima intalnire cu puisorii
si vrem sa va aratam si noua mobila a printesei, inca nu e gata gata dar nu mai avem rabdare sa ne spuneti daca va place

|
sus |
 |
|
oanasauer

|
14.05.2010 10:30 |
|
| |
|
in sfarsit alinuta...
imi place mobila ..e la comanda,nu?
si sa nu mai spui ca e slabuta emma...nu mi se pare deloc slaba...
am uitat de vladut si roby...si de voi mi-e dor...
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
14.05.2010 10:34 |
|
| |
|
F frumoasa mobila, banuiesc ca tati i-a facut-o, asa-i?
Iar Emma e o scumpica ca deobicei si avem si zulufei la spate 
|
sus |
 |
|
aalliinnuuttaa

|
14.05.2010 10:40 |
|
| |
|
oanas, gonzo
mobila e gandita de catre mine si facuta de tati, bineinteles. azi mergem sa-i luam saltelutza, mai avem de pus 2 polite sus, un print mare intre dulapuri si gata. abea astept sa vad daca e gata azi printul si bineinteles ca o sa va pun iarasi poze 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|