· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Fluturasii verii (62)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Fluturasii verii (62)  |
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 15 ani, 9 luni MIRUNA: 12 ani, 5 luni
|
14.05.2010 11:38 |
|
| |
|
Buna,fetelor!Multumim de cafelutza,Oana! Poze o sa pun cand reusesc sa decarc aparatul ,adica nu stiu cand imi fac timp,pt ca acasa nu stiu ce sa fac mai inatai cand ajung seara. Acum am debandada in casa,aseara nu am reusit sa fac nimic pt ca am fost la Craiova si am ajuns la 11 seara.
Miruna are mucisori.Again.Of.sper sa-i treaca si sa nu ajungem la mai mult ca ma impusc I-am dat Panadol dimineata si trebuia sa-i pun si Colargol in nasuc dar nu am mai avut timp.
|
sus |
 |
|
|
GRASANA

|
14.05.2010 11:40 |
|
| |
|
neatza
Oana..cafeluta e delicoasa
Alinuta imi place cum este mobila..ce noroc cu tati..dar si cu mami care a venit cu idee..cat despre mititica albastrica vas ca e super incantata...pupam micuta cu ochi albastri
acum sa va spun despre Miruna..ieri am iesit afara si eram intr-un magazin cand a inceput sa vomite in jet , am mers acasa unde iar a vomitat si ii era greata..s-a stricat si la burtica iar asta noapte s-a tot foit si a facut si putina febra azi din fericire nu a mai vomitat si nici nu a mai facut cacuta..am stat doua ore cu recipientul de urina la putulica ei sa-i colectez ceva ..sper sa fie doar o indigestie usoara,,mai vad cum evolueaza astazi...
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
14.05.2010 11:42 |
|
| |
|
Raluca ce ati facut la Craiova..ati fost la control cu Andu sau va pregatiti pentru botez??..pupam pe Mirunici..fetele astea parca se vorbesc 
|
sus |
 |
|
tato

|
14.05.2010 12:02 |
|
| |
|
Alinutza,superba mobila.Asteptam poze si cu salteluta.Nici mie nu mi se pare slaba Emma .
Of,Miru,voi doua parca va vorbiti sa fiti bolnave impreuna La noi a fost un virus in oras care dadea voma si diaree.Andu si Miru nu l-au luat,sa nu zic de doua ori .Dar colegul lui Andrei de grupa a avut si mama lui i-a dat saruri de hidratare si ff putina manacare,daca poti deloc.Ceai mult de menta si metoclopramid picaturi .Bine ca nu face si diaree,poate isi revine mai repede.Painica prajita daca mananca sau biscuitei sarati.Pupam burtica sa treaca repede. 
|
sus |
 |
|
tato

|
14.05.2010 12:11 |
|
| |
|
---------- GRASANA a scris: Raluca ce ati facut la Craiova..ati fost la control cu Andu sau va pregatiti pentru botez??..pupam pe Mirunici..fetele astea parca se vorbesc  ----------
Am scris la fel
Nu,la Craiova merg lunar,pt ca mi-am pus aparat dentar si pana la sfarsitul anului il port.Cam batrana,dar de...Batrana si frumoasa Mi l-am pus din septembrie 2009.O sa va arat poze,dar nu mai promit,ca ma certati ca nu ma tin de cuvant .
Sa va spun ce am mai auzit azi de la o mamica al carei copil are astm si stafiloco auriu in nas.A zis ca nu e bine sa-i fac operatia de amigdalite pana nu scapa (Andu)de staf,pt ca da complicatii si o fac pe riscul meu.Ea nu a putut sa-l opereze de polipi pt ca nu a scapat de staf.Si mi-a zis ca l-a dus la institutul Cantacuzino si i-a facut toate analizele si i-au facut un vaccin special pt ce are el nevoie(contra cost,bine-nteles).Ati mai auzit asa ceva?As vrea sa merg si eu cu copiii sa le fac analizele.Trebuie sa sun la ei sa-i intreb. 
|
sus |
 |
|
|
GRASANA

|
14.05.2010 12:29 |
|
| |
|
auzisem si eu ca se face un vaccin special..acum eu stiu..vezi ce zice si doctorul....
Raluca ..pai daca la 30 esti batrana la 60 cum ai sa fii ..asta e cea mai fumoasa varsta 
|
sus |
 |
|
aalliinnuuttaa

Locatie: bucurestiCopii Emma Maria : 12 ani, 6 luni Robert Gabriel: 8 ani, 5 luni
|
14.05.2010 12:50 |
|
| |
|
grasana seamana cu simpomele de enterocolita dar daca zici ca nu mai vomita inseamna ca a fost un virus mai slab. cand a fost emma bolnava, tot asa, i-am dat saruri de hidratare pe care emma le bea cu paiul, mancare mai deloc pentru ca nu vroia si nu trebuie fortati. daca face diaree ai grija sa nu miroasa naspa rau de tot ca atunci poate fi enterocolita. daca mai continua simptomele vorbeste cu dr ei ca sa te linistesti tu. emma cam 3 zile nu a mancat mai nimic asa ca nu-ti face griji se intremeaza ei pe urma. va pupam dulce dulce sa va reveniti repede
tato pupam nasucul lui miru sa -i treaca repede mucisorii
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
14.05.2010 12:56 |
|
| |
|
Alinuta ce fel de saruri i-ai dat Emmei..am fost cu ea ieri la doctor si mi-a spus ca ori e enterocolita ori vreo infectie urinara ..am verificat acum si nu are febra..doarme bine acum ..se reface sper...
|
sus |
 |
|
aalliinnuuttaa

Locatie: bucurestiCopii Emma Maria : 12 ani, 6 luni Robert Gabriel: 8 ani, 5 luni
|
14.05.2010 12:58 |
|
| |
|
emma a inceput cu voma joi seara si abea sambata a facut febra si sambata seara ne-am internat in spital. sper sa nu fie cazul si la voi
saruri pentru hidratare de la humana am luat noi atunci cu gust de portocale dar se gasesc de la mai multe firme si cu gusturi diferite. e bine sa-i dai o lingurita la 5 minute zic ei. emma nu a vrut sa bea decat cand i am pus pai
multa sanatate
|
sus |
 |
|
tato

|
14.05.2010 12:59 |
|
| |
|
Laura,s-ar putea sa fi mancat ceva ce nu i-a priit.Am patit si eu cu Miruna intr-o dimineata.Nu i-am incalzit apa bine cand i-am facut lapticul si la o jumatate de ora dupa ce l-a baut l-a vomitat.Dar apoi nu a mai avut nimic.Poate asa e si la Miru,ca tot racesc ele in acelasi timp
Alinutza,
Ralu,tu ce mai faci ca nu ne-ai mai dat nici un semn? 
|
sus |
 |
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 5 luni Luca Daniel: 10 ani, 7 luni
|
14.05.2010 1:21 |
|
| |
|
Laura pt urina sunt niste pungulite care se lipesc, si se coilecteaza urina in ele, se gasesc la farmacie 
|
sus |
 |
|
gaby2007

|
14.05.2010 2:13 |
|
| |
|
SALutari
am intrat sa verific daca nu cumva a intrat indemnizatia
Eri printesa, ne bucuram ca ai reusit sa ne mai ti la curent, ar fi bine daca ar intra si restul mamicilor
cricri La Multi Ani cu sanatate si fericire, maine cu siguranta nu voi ajunge sa intru..mergem la sat iar duminica am vrea sa mergem la strand in Ungaria...sper sa ne iasa
Olga mami, ai dreptate...nici macar cand am nascut nu era vorba de cei 85% , dar acu ne am obisnuit cu ceva mai mult si parca ne vine tare greu...Mai vedem ce va fi
Alina, multumim de informatii ...sper sa ajung si eu
Mirunicile bolnavioare sa le treaca repede
Noi suntem pe zi ce trece mai obraznicuti, iar uneori imi vine sa l iau d`un crac si sa l arunc pe geam In schimb a inceput sa lege cuvintele, sa nu zica doar silabe...si cel mai important ca tata e tatata nu mai e CA CA
Alinuta, super mobila...iar pitica deja sa instalat...se pare ca nu ii trebuie salteluta

|
sus |
 |
|
gaby2007

|
14.05.2010 2:15 |
|
| |
|
iar Anamaria are o palariuta superba ...
Olga mami, oare mi-ai raspins si nu am vazut...stati chiar in Cluj???
|
sus |
 |
|
oana-oana

Locatie: Bucuresti,RahovaCopii Nicholas Gabriel - Piticul de gradina 12 ani, 6 luni
|
14.05.2010 2:22 |
|
| |
|
revin imediat ce il tund
|
sus |
 |
|
gaby2007

|
14.05.2010 2:25 |
|
| |
|
uauuuuu ce pleata are nik pitik ce mare a crescut
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|