· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Fluturasii verii (62)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Fluturasii verii (62)  |
ama08

|
15.05.2010 8:37 |
|
| |
|
---------- oana-oana a scris:
in ultima poza e cu matusisa cu mine nu e niciuna reusita  ----------
imi place tare mult ultima poza,toate sunt frumoase...dar aici se vede atata afectiune intre cei doi,matusica si fluturas.
|
sus |
 |
|
|
ama08

|
15.05.2010 8:41 |
|
| |
|
---------- tato a scris: Buna dimineata,mamici si pitici! Pupici pt Ama si Alexia,care ne-au aratat Dunarea
Descarc aparatul si in sfarsit pun si eu poze Revin.  ----------
Eram in drum spre socrii si am oprit numai sa facem cateva poze,Alexiei mi-a fost teama sa-i dau drumul din brate,ca sigur fugea spre apa.
asteptam poze si noi 
|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
15.05.2010 9:11 |
|
| |
|
---------- tato a scris:
Ralu,tu ce mai faci ca nu ne-ai mai dat nici un semn?  ----------
Sunt ok, merci frumos de intrebare    ...va urmaresc din umbra
Despre noi : Davy inca nu face la olita si nici nu vorbeste, dar cum v-am spus de nenumarate ori, nu ma stresez, o va face cand va fi pregatit...In privinta limbajului ma gandesc ca este oarecum confuz, eu ii vorbesc si in romana insa tata-su numai in franceza si la joaca la fel....deci sper sa le prinda pe ambele pe viitor .
Ne-am tot chinuit cu caninii, dar se vad la orizont, deci e semn bun
Biberon cu lapte bem 2, maxim 3 pe zi,...cantitatea variaza intre 200-250 ml/bibe.
I-am luat si noi patut de "om mare" in camera sa, asteptam sa vina salteaua (are 2m) + bariera de securitate...si apoi gata, nani la el in camera...trebuie sa il pregatim ptr cand vine surioara...
Despre mine, ....uf, pe zi ce trece sunt tot mai grea, insa si in prezent impartasesc energia cu Davidut, il port in brate, urc si cobor scarile...il urc pe topogan....ma gandesc ca atata timp cat pot, nu e problema de a fi sau nu rezonabila ...efectiv nu ma pot priva...
La fiecare 3 saptamani fac analize ptr toxoplasmoza si in ceea ce priveste diabetul gestitional, sunt sub atenta urmarire...
Bebelina misca mereu....e ciudat ptr ca la prima sarcina, Davy nu a avut atata loc de "joaca", clar nu am simtit atata agitatie in burtica
In rest, sunt un pic suparata deoarece pe 17 mai aveam programata o mini-vacanta in Ro si desi am depus actele din timp ptr buletinul lui Davy, se pare ca inca nu e gata...asa ca trebuie sa decalam zborul, ne costa mai mult decat pretul biletelor in sine ...mais bon, asta e....sper din suflet sa imi dea ginecologul o adeverinta care sa certifice ca pot zbura dupa 34 de saptamani....sincer, dupa cat il cunosc, ma indoiesc ca o va face ...voi incerca totusi!
Am vazut poze minunate cu fluturasii, ii pupam pe toti fara nici un fel de exceptie si ne bucuram ca putem sa va impartasim din gandurile noastre
ps: Sailor distractie la botezul de fitze, sunt sigura ca veti fi la inaltime ca de fiecare data 
|
sus |
 |
|
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 15 ani, 9 luni MIRUNA: 12 ani, 5 luni
|
15.05.2010 11:16 |
|
| |
|
Ralu,ma bucur ca sunteti bine!
Sailor,distractie placuta la botez! Daca e de fitze o sa se cam cunoasca la buzunar

|
sus |
 |
|
tato

|
15.05.2010 11:32 |
|
| |
|
poze
Aici il dezbracase pe Robin -Putrezitul(de la desenele cu Sportacus )sa-i faca baie
Dupa baita,nani,nu-i asa

|
sus |
 |
|
|
tato

|
15.05.2010 11:53 |
|
| |
|
Si in cortul asta mananca mai nou
Asa il iubeste pe Andu
Si uite asa a adormit acum doua zile cand am ajuns de la Craiova la 10 seara acasa.Am luat-o de la mama(unde nu a vrut sa adoarma ca sa ne astepte pana venim) si cand am ajuns acasa am reusit decat s-o dezbrac si si-a luat suzeta si perna si a adormit pe jos

|
sus |
 |
|
GRASANA

|
15.05.2010 12:26 |
|
| |
|
salutare
Alexia si Ama sunteti doua frumoase si elegante
Miruna esti de coma , cum ai adormit esti o scumpa si o dragalasa de Andu ce sa mai zik..asa ginere mi-as dori
Nico..distractie maxima la botez , sa te distrezi de numa
Ralu..pupam burticuta cea frumoasa si pe micutul Davvy..poze poze...
Alina si Ema si voua pupici
Miruna e bine , nu a mai vomitat si nici diaree nu are a avut o indigestie presupun
va pup pe toate 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
|
ama08

|
15.05.2010 1:21 |
|
| |
|
Tato,ai doi copilasi superbi!si pe mine ma distreaza tare mult poza in care doarme Miruna pe jos.
|
sus |
 |
|
ama08

|
15.05.2010 1:24 |
|
| |
|
---------- GRASANA a scris: salutare
Alexia si Ama sunteti doua frumoase si elegante
----------
Multumim ,pai eram in vizita la socrii,de....sa-i impresionez
Acum au plecat in Italia,un an nu ne mai vedem 
|
sus |
 |
|
ama08

|
15.05.2010 1:30 |
|
| |
|
---------- GRASANA a scris:
Miruna e bine , nu a mai vomitat si nici diaree nu are a avut o indigestie presupun
va pup pe toate  ----------
Miruna,ma bucur ca esti bine 
|
sus |
 |
|
tato

|
15.05.2010 1:36 |
|
| |
|
---------- GRASANA a scris:
----------
In schimb,sora Mirunei,Miruna II nu e ff bine.A facut temperatura azi-noapte si a fost infundata.I-am dat Panadol si Nurofen.De dimineata a facut febra si diaree,la 8 iar a facut caca,la 13 iar.I-am dat deja Sumetrloim pt ca mi-e frica sa mai astept.Am sunat pediatra si a zis ca ne asteapta luni si sa-i dau Sumetrolim pt ca o regleaza si la burtica.Of
Pai daca vrei ne incuscrim,cuscra, ca si eu mi-as dori asa o nora ca Mirunel! 
|
sus |
 |
|
ama08

|
15.05.2010 1:53 |
|
| |
|
Off,ce rau imi pare,poate ca ii trece repede dupa panadol,si cel mai important sa nu ia si fratiorul.
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
15.05.2010 1:58 |
|
| |
|
of mititica de ea...imi pare tare rau ..mancare de regim si poate se face repede bine...
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
15.05.2010 1:59 |
|
| |
|
[quote="tato"]---------- GRASANA a scris:
Pai daca vrei ne incuscrim,cuscra, ca si eu mi-as dori asa o nora ca Mirunel!  ----------
gata cuscra ce sa-i mai intrebam si pe ei 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|