· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul viitoarelor burtoase (304)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul viitoarelor burtoase (304)  |
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 10 ani, 1 luna Naty: 7 ani, 4 luni
|
12.05.2010 8:04 Clubul viitoarelor burtoase (304) |
|
| |
|
====SUNTEM PREGATITE SA DEVENIM MAME!====
Made by ANGY29
Bine ai venit, Claudihaudi Sedere cat mai scurta itzi dorim
Viitoarele Burtoase Made by ANGY29
Care se mai lauda cu mult ravnitele ||?
- elenahhe......................................08.04.2010
- carme_vladut..............................08.04.2010
- Alexa-Maria.................................20.04.2010
- ingeras24....................................22.04.2010
- Ralu_lidia....................................25.04.2010
- Yasmina......................................25.04.2010
- georgette....................................01.05.2010
- angy29.........................................03.05.2010
- mihaela_ct..................................03.05.2010
- janine13......................................05.05.2010
- CYC.............................................06.05.2010
- Claudihaudi...............................10.05.2010
- cristina_ro.................................10.05.2010
"Productivitatea" lunii Mai :
"Productivitatea" lunilor:
- aprilie : 1 gravidutza
- martie : 1 burticoasa
- februarie : 4 balonase
- ianuarie : 2 gravidutze
- decembrie : 3 burticutze
Facand parte din club, dar in asteptare:
- Dixy2010
- eleonida
- iva
- Krystyne
- Kurai_Lucy
- Mari_d
- marimutza
- NICKSS
- piperus
- simoop
- somnorici
Va asteptam sa ne spuneti care e locul vostru in listuta...adica UM
- notar
- krystine
- marisim
- mena_sj
Sarbatoritii lunii Mai :
- carme_vladut - 1 mai - 35 ani
- Alexa-Maria - 12 mai - 21 ani
- Crispy - 17 mai - 30 ani
- NICKSS - 21 mai - 23 ani
===IMPORTANT===
Fetelor, va reamintesc: pentru o mai buna vizualizare in vederea efectuarii noii listute sa scrieti data primei zile a ultimei menstruatii cu verde (ex. UM = xx.yy.2009). Ar fi de preferat sa folositi aceasta culoare pentru tot ce tine de listuta sau colaj (cereri pentru aparitia pozelor in colaj, transferuri pe lista de asteptare etc). Nu postati imagini care latesc pagina! (apasati intai butonul “vizualizare”, inainte de a apasa butonul "trimite"). Daca ati postat deja mesajul si ati dori sa mai scrieti ceva, dati “modifica” pe mesajul vostru ( in coltul din dreapta sus ) si acolo puteti adauga ce mai doreati sa scrieti, apoi dati “trimite”, ca sa nu apara mai multe mesaje, unul dupa celalalt, de la aceeasi persoana. Stiu ca ma intelegeti si ca o sa fiti atente la aceste aspecte, de aceea va multumesc din suflet!
===UTIL=== Cum sa postez poze

Capitolul anterior : Capitolul 303
|
sus |
 |
|
|
Krystyne

|
12.05.2010 8:21 |
|
| |
|
Crispy sarumana de ajutor si acest capitol minunat ce m-as face eu fara tine? pup dulce dulce
|
sus |
 |
|
ralu_lidia

Locatie: BucurestiCopii Alex, minunea noastra: 9 ani, 9 luni
|
|
Krystyne

|
12.05.2010 8:37 |
|
| |
|
ralu semnat 
|
sus |
 |
|
Crispy

|
12.05.2010 8:42 |
|
| |
|
Krys.....esti o scumpa si o dragutza....eu itzi multumesc ca mi-ai dat o "ocupatie" in seara asta.....asa mi-am gasit si eu locul ca bantuiam de colo-colo prin casa.....
Ralu.... ...am semnat....sa speram ca poate isi vor reveni....macar un pic... 
|
sus |
 |
|
|
mumdi

Copii Maria: 13 ani, 8 luni Rares: 10 ani, 9 luni am nascut deja!
|
12.05.2010 10:05 |
|
| |
|
Ralu_Lidia, se fac analizele enumerate de tine la dr Uscatescu in Fundeni. Dimineata de la ora 8 pana pe la 2-3, in fiecare zi cu exceptia zilei de vineri, dar preferabil sa mergi dimineata ca atunci se fac recoltarile. Si da, sunt gratuite dar trebuie sa ai bilet de recomandare de la medicul ginecolog sau de familie, oricare din ei.
Adece, daca ai un bilet de la medicul ginecolog care iti recomanda tratamentul injectabil cu Nospa si ce mai faci tu, te poti duce la orice camera de garda sa iti faca injectiile. Cel putin in Floreasca si Elias se fac sigur.
|
sus |
 |
|
angy29

|
13.05.2010 7:24 |
|
| |
|
NEATA!
Sunt super indicnata si revoltata .........ce este doamne in tara asta In timp ce se statul se imprumuta de la FMI pentru salarii si pensii, seful guvernului a gasit in pusculita 2,5 milioane de lei pentru o sala de sport in Rachitele, comuna sa natala,cum este posibil asa ceva ,incredibil....................,este peste toata puterea mea de intelegere........pe bune ,m-am enervat rau de tot ....................mi-au stricat ziua ........... pe noi ne taie de la toate indemnizai,pensi,salari ,ptr ce.........la d-nul Boc in sat nu sa auzit de criza?????????
|
sus |
 |
|
BlackCat

am nascut deja!
|
13.05.2010 7:53 |
|
| |
|
Hristos S-a Inaltat!
Macar in zilele acestea cu importanta religioasa,sa fim mai buni,mai credinciosi,mai rabdatori si intelegatori. .Poate ar trebui sa invatam sa consideram si sa simtim cu adevarat in suflete ca fiecare zi este o sarbatoare:P si-atunci toate ar fi altfel..
Va spun cu mana pe inima ca ieri a fost a 3a oara cand am fost f hotarata sa ma duc la Moastele Sf.Nectarie si mi s-a intamplat ceva frumos in viata mea .Cu cat aman mai mult sa merg acolo,cu atat ma simt mai vinovata.Mi-am gasit locul si linistea sufleteasca.
Va pup! 
|
sus |
 |
|
Crispy

|
13.05.2010 7:56 |
|
| |
|
Neatza si de la mine
Adevarat s-a inaltzat
Va invit la un cappuccino....
toate fetele si va doresc o zi minunata tuturor 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
13.05.2010 9:25 |
|
| |
|
Adevarat s-a inaltat!!!
Sa aveti o zi insorita si plina de bucurie 
|
sus |
 |
|
claudihaudi

|
13.05.2010 10:34 |
|
| |
|
O zi frumoasa va doresc!
Te inteleg perfect Angi, am vazut si eu stirea de dimineata si mi-a stricat ziua
ce sa-i faci...traim in Romania.... 
|
sus |
 |
|
ralu_lidia

Locatie: BucurestiCopii Alex, minunea noastra: 9 ani, 9 luni
|
13.05.2010 10:37 |
|
| |
|
Mumdi, multumesc frumos! E bine de stiut, mai ales ca sunt atat de scumpe!
Off, abia astept sa vad decizia finala in ceea ce priveste indemnizatia, am mari emotii. Sper sa fie varianta cea mai putin aiurea, adica 15% reducerea si nu 25%, sau poate printr-o minune sa ramana atat cat este.
Va pup pe toate, am tare mult de lucru! 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
13.05.2010 11:05 |
|
| |
|
Angy, iubita, degeaba iti faci nervi, asa a fost mereu, fiecare a tras la ciolanul lui de indata ce a ajuns sus. Asa ca ce te mira, ca acolo nu se simte criza? Eu nu ma mai mir de nimic Noi ramanem cu nervii si supararea si ei cu bucuria si bunastarea.
|
sus |
 |
|
mihaela_ct

Copii bubulina: 9 ani, 11 luni
|
13.05.2010 12:14 |
|
| |
|
Salutare, fetele!
Mai dau si eu din cand in cand pe aici...
Alexa-Maria, la multi ani si de la mine, cu intarziere! Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele, mai ales aia de a avea bebel cat mai curand!
Pe mine m-a cam cuprins apatia, parca m-am detasat de subiectul bb, nu stiu ce m-a apucat... Imi doresc sa se intample cat mai curand dar m-am cam impacat cu ideea ca poate sa mai dureze si ca cine stie cate eforturi va mai trebui sa facem pana cand o sa avem un copil... Poate de-asta intru si mai rar pe aici, simt nevoia sa nu ma mai gandesc asa de mult la asta...
Pana atunci ne preocupam cu schimbarea apartamentului, sper sa rezolvam si problema asta cat mai curand. Desi ma cam sperie faptul ca ne bagam in catamai creditul, mai ales pe vremurile astea si in conditiile in care mai vor guvernantii nostri sa scada indemnizatia de maternitate... Facusem si noi niste calcule care s-au dus acum pe apa sambetei... Al meu pare optimist, zice ca nu dam cu nimic inapoi, o sa vedem cum ne descurcam...
|
sus |
 |
|
Crispy

|
13.05.2010 12:21 |
|
| |
|
Mihaela.....Doamne ajuta sa fie totul bine si sa reusiti sa realizati ceea ce v-ati propus.....sunt sigura ca va aparea si bb... ....sa sti ca lucreaza f. mult la psihic "criza" asta....dar daca reusesti sa treci peste acest aspect, eu zic ca nu-ti va parea rau.... 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|