· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul viitoarelor burtoase (304)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul viitoarelor burtoase (304)  |
simoop

|
14.05.2010 9:30 |
|
| |
|
buna fetelor,
lordy felicitari pentru minunatul baietel! Doamne ajuta in continuare!
cry eram sigura ca tu le-ai tras pe fete dupa tine
noi am ajuns aseara tarziu acasa, santos se comporta exemplar, ne-a lasat sa dormim toata noaptea, nici pe drum nu am avut probleme cu el deloc, acum ne acomodam cu noua casuta, e cumintel si extrem de afectuos, nu ne vine sa credem ce norocosi suntem
va pun poze in weekend ca nu am cablu sa le descarc
in rest, nu mai comentez nimik ce se intampla in tara, nu mai are rost
va pup si va doresc o zi frumoasa 
|
sus |
 |
|
|
ingeras24

|
14.05.2010 9:44 |
|
| |
|
Buna dimi!
Nu mai comentez nimic ci doar ascult melodia celor de la BUG MAFIA- Bag p...-n lume si vi-o fac cadou! Cata dreptate au baietii astia....daca vreti sa ne regasim...va rog eu ascultati aceasta piesa !!! Tara de cacaooo!
Simona dau pupe lui Santos! Asteptam poze!
|
sus |
 |
|
loris

|
14.05.2010 10:06 |
|
| |
|
lordy...............doamne ajuta......ce ma bucur ca toate sunt bune acolo la tine in burtica.....chiar ma intrebam ce mai faci.....cu dumnezeu inainte.....
aaaaa.......acum 9 ani in urma, in perioada asta, dumnezeu m-a binecuvantat cu o minune ......ii multumesc ......
|
sus |
 |
|
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 10 ani, 1 luna Naty: 7 ani, 4 luni
|
14.05.2010 10:09 |
|
| |
|
Simo....abia astept pozicile cu Santos...ma bucur ca s-a ridicat la inaltimea asteptarilor voastre....
Ingeras.... ....cred ca pestele de la cap se-mpute.....asa ca eu ascult "Mesaj pt. Europa" - Parazitii....si le-o dau dedicatie... 
|
sus |
 |
|
simoop

|
14.05.2010 10:16 |
|
| |
|
da, si noi ascultam parazitii, dar si cei de la bug zic bine! eu nu am mai ascultat stirile, cum a ramas cu indemnizatia pentru mamici?
asa bataie de joc cum se-ntampla in tara asta...
noi vrem un copilas cu ardoare, si in loc sa ne incredem in viitor, ne reprimam orice speranta de mai bine pentru copii nostrii... 
|
sus |
 |
|
|
Crispy

|
14.05.2010 10:24 |
|
| |
|
Simo....se pare ca cei 85% s-ar reduce cu 15 sau 25 %....nu se stie inca nimic sigur.....poate isi mai revin si o lasa asa.... 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
14.05.2010 10:29 |
|
| |
|
Lordy , sa va traiasca baietelul si sa creasca mare, sanatos si frumos
Simo, sa va traiasca micul Santos si abia asteptam pozicile
Pupam toate viitoarele burtici si asteptam pozici cu liniutze multe si rosii 
|
sus |
 |
|
iva

|
14.05.2010 11:26 |
|
| |
|
In loc sa se incurajeze natalitatea ca si noua trebuie sa ne dea cineva pensie...ne spune un dobitoc la tv. ca trebuie sa ne gandim bine daca vrem sa facem copii...pai noua cine ne da pensie? buna? ma scuzati... dar cata prostie e la nivel inalt n-am mai vazut de cand sunt... si nicaieri... 
|
sus |
 |
|
ralu_lidia

Locatie: BucurestiCopii Alex, minunea noastra: 9 ani, 9 luni
|
14.05.2010 11:45 |
|
| |
|
---------- iva a scris: In loc sa se incurajeze natalitatea ca si noua trebuie sa ne dea cineva pensie...ne spune un dobitoc la tv. ca trebuie sa ne gandim bine daca vrem sa facem copii...pai noua cine ne da pensie? buna? ma scuzati... dar cata prostie e la nivel inalt n-am mai vazut de cand sunt... si nicaieri...  ----------
M-am gandit foarte bine....DA, vreau copii. De ce nu le intreaba pe alea "care este" cand fac cate zece de dragul celor 600 Ron si apoi ii trimit la furat si la cersit pentru bani de votca? 
|
sus |
 |
|
iva

|
14.05.2010 11:50 |
|
| |
|
Fiecare copil e important...nu conteaza cine-l face...si cele care nu lucreaza 12 luni inainte de a naste nu au cei 600 lei (sau 85%) numai cei 200 ai copilului...
|
sus |
 |
|
ralu_lidia

Locatie: BucurestiCopii Alex, minunea noastra: 9 ani, 9 luni
|
14.05.2010 12:33 |
|
| |
|
E important, numai ca nu e corect fata de restul. Nu mi se pare normal sa iau 600 ron atata timp cat eu dau de 7 ani minim 15 milioane la stat taxe si impozite...e totusi o mare diferenta. Si cine sta ca mine pana la 8 seara la birou si munceste pana-i sar capacele se simte ca mine....discriminata de aceste masuri.
Si sunt cazuri care se angajeaza cateva luni pentru a lua acei bani. Stiu cateva concrete.
|
sus |
 |
|
claudihaudi

|
14.05.2010 2:58 |
|
| |
|
Viitoare mamici, va doresc week-end placut! Sa ne auzim sanatoase si voiase luni. 
|
sus |
 |
|
ingeras24

|
14.05.2010 3:38 |
|
| |
|
Si eu va doresc un week minunat!
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
|
Crispy

|
14.05.2010 4:59 |
|
| |
|
Gonzo....no comment!....
si eu fetele si va doresc un weekend minunat....desi am auzit ca va fi cod galben de ploi pt. 35 judete.... 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|