· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul viitoarelor burtoase (304)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul viitoarelor burtoase (304)  |
andra_b

|
18.05.2010 7:32 |
|
| |
|
Iva multumim de pozele bebelusului lui Ralu! Ce dulce ii papusica de bebelus Sa ii traiasca, sa fie sanatos, sa aduca bucurii parintilor!
Crispy la multi ani si din partea mea
Pup burtica
Va imbratisez si pe restul cu mult drag si prestati cu spor sa apara liniutele!!! 
|
sus |
 |
|
|
simoop

|
18.05.2010 8:06 |
|
| |
|
buna dimineata ,
black, cyc multumesc pentru urari
Yasmina la multi ani mamei tale
cyc multi ani fericiti surorii tale
e o vreme ingrozitoare afara, si eu am treaba multa azi, de alergat in mai multe locuri si nu am chef decat de stat sub patura la caldurica!
a si trebuie sa ajung la doctor ca am programare sa vedem ce tratament mai luam pentru digestie!
cam atat, o zi frumoasa 
|
sus |
 |
|
angy29

|
18.05.2010 8:07 |
|
| |
|
NEATA!
IVA multumim de cafeluta!
Iingeras unde esti,de ce nu esti on line?
|
sus |
 |
|
iva

|
18.05.2010 8:42 |
|
| |
|
Simoop si eu ti-am urat ieri...sper ca ai observat... fetelor nu stiu de ce, dar eu am chef de ras...m-am dilit...
hai sa va pun un banc pote-l stiti...
Un american si un roman stau de vorba.
Americanul spune mandru:
- We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash!
Romanul spune si el:
- We have Traian Basescu, no wonder, no hope, no cash ...

|
sus |
 |
|
angy29

|
18.05.2010 8:49 |
|
| |
|
Clau nici tu nu mai zici nimic ..............
|
sus |
 |
|
|
simoop

|
18.05.2010 9:05 |
|
| |
|
iva iti multumesc din suflet, te rog scuza-ma daca am omis sa te mentionez , iti multumesc inca o data
super banc din pacate adevarat
ma bucur ca esti bine dispusa, trimite-mi si mie !
angy nu stiu de ce sunt asa tacute fetele, poate vremea de afara o fi de vina...
|
sus |
 |
|
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 10 ani, 1 luna Naty: 7 ani, 4 luni
|
18.05.2010 9:06 |
|
| |
|
Neatza fetele !!!
Iva....multumim de tratatie....dragutza, ca de obicei..... ...bancul f.tare....si de actualitate...
Adece....tu ce ne mai spui mamicule scump Cum mai esti Ma gandesc la tine si ma rog sa fiti bine.....
fetele dragi si va doresc o zi frumoasa 
|
sus |
 |
|
simoop

|
18.05.2010 9:08 |
|
| |
|
Oana tu nu stii nimic de adece? si eu ma intreb oare ce face? daca aflii ceva da-ne si noua de stire
cryspylica cum esti la cap simptome de mami?
|
sus |
 |
|
ingeras24

|
18.05.2010 9:10 |
|
| |
|
Angy & Simona
Acum ce-am vorbit cu ADECE, se ducea la injectie, este bine, mai are dureri de burtica si spate insa e bine ca nu mai sunt sangerari, va intra astazi sa ne dea de stire! Pupacim intepata si pe bebe!
|
sus |
 |
|
iva

|
18.05.2010 9:23 |
|
| |
|
Simoop eu am glumit...tot "multumeai" si cum sunt dusa azi... sper sa va transmit si voua putina veselie...ca motive de tristete avem destule 
|
sus |
 |
|
simoop

|
18.05.2010 9:44 |
|
| |
|
asteptam sa ne dea adece de veste!
iva mie rezerva-mi doza dubla de buna dispozitie , ca azi am mare mare nevoie!
cumnata mea primeste azi rezultatul analizelor...
si mai sunt si altele, dar ma abtin...
deci doza dubla la bv , te roggg 
|
sus |
 |
|
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 10 ani, 1 luna Naty: 7 ani, 4 luni
|
18.05.2010 9:45 |
|
| |
|
Simo....sunt cu ele peste mine....bb face ravagii pe la resursele mele de CA si MG, drept pt. care am si analizele nashpa la capitolul asta, dar mai rau ma supara niste carcei la gamba...am inceput sa iau mg...sper sa ma mai lase...dar ma bucur daca toate astea il fac pe el sa se simta bine....
Ingeras.... ...ma pregatesc sa iau startul in cursa de fugarit uratzii....poate ii alung departe de tine pt. vreo 9 luni....Doamne ajuta Multumim de vesti....ce mult ma bucur ca este bine, adece ! 
|
sus |
 |
|
iva

|
18.05.2010 9:51 |
|
| |
|
Ok portie dubla sa fie de veselie si vesti bune...asa ca adece sper sa vi sa ne spui numai lucruri bune...

|
sus |
 |
|
ingeras24

|
18.05.2010 10:01 |
|
| |
|
Iti multumesc Crispylica!
Simona sanatate cumnatei!
Tzuk!
|
sus |
 |
|
adece

|
18.05.2010 11:49 |
|
| |
|
Buna ziua fetele mele dragi!!!!
Va pup si va multumesc ca ati intrebat de noi!
Noi suntem relativ bine....facem injectii de zor...si cu toate injectiile ieri m-a durut toata ziua spatele si burta ca la ciclu...bine ca azi m-au lasat. La doctorita mea nu ajung decat miercurea viitoare asa ca azi am o programare in alta parte ca sa il vad pe bebe...sa vad ca e bine...ca la ce dureri am avut stau cu frica in san. Fundul meu e negru de vanat... parca m-a batut cineva cu lopata. Mi-au iesit o parte din analize....totul bine in afara de calciu...era la limita...si proteinele..cica nu prea mananc carne..... . Cam asta e cu noi....moralul meu de obicei e praf....nu mai rad, nu ma mai bucur de nimic....sunt trista ...saracii ai mei nu mai stiu cum sa imi mai intre in gratii. De dimineata a fost prima oara dupa muuuult timp cand m-am dat jos din pat si i-am facut si eu un suc lui B. si i l-am dus la pat...ce bine m-am simtit..... ca mai pot sa fac si eu cate un gest....macar asa...cat de mic.....Azi clar sunt mai bine....si psihic stau mult mai bine...probabil ca stiu ca am sa il vad pe bebe.. Of...e tare greu sa stai acasa si sa experimentezi tot felul de dureri si alte simptome si sa nu stii daca sunt normale, daca poti sa faci ceva, daca e bine sa le ignori sau sa iei pastile, daca tre sa suni doctorul a 4 -oara intr-o zi sau mai bine sa iti tragi patura pe cap si sa speri sa adormi. Sper sa trec cat mai repede in trimestrul 2, sper sa scap de fibrom si de dureri, sper sa fie bebe bine si sa aiba loc sa creasca. Cred ca v-am zapacit.
Urez si eu La multi ani fetelor....sa fie sanatoase, iubite si fericite!
Ingerashule.....pup fata draga!
Pe toate va pup.......pup pup pup pup up upupupupup 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|