· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase 118
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase 118  |
DK

|
18.05.2010 1:02 |
|
| |
|
Bursuoaco, eu creca deja smecta e pe canalizarea blocului lu' ave si daria si a lui SE... 
|
sus |
 |
|
|
duke_meadows

|
18.05.2010 1:06 |
|
| |
|
pt cacacioase, propun si io o gura de tarie.
|
sus |
 |
|
rosalina

Copii A: 14 ani, 6 luni
|
18.05.2010 1:08 |
|
| |
|
cata smecta au bagat unii in mine... mi se face rau numa cand aud de ea... si efect pe dracu'... acu' poate unii is mai norocosi si au scapat cu ea, ie posibil si asta... 
|
sus |
 |
|
DK

|
|
| |
|
deci suntem trei pana acum care propunem pentru cacacioase guri... de tarie, desigur. 
|
sus |
 |
|
DK

|
|
| |
|
---------- rosalina a scris: cata smecta au bagat unii in mine... mi se face rau numa cand aud de ea... si efect pe dracu'... acu' poate unii is mai norocosi si au scapat cu ea, ie posibil si asta...  ----------
am impresia ca vrei sa fii a patra 
|
sus |
 |
|
|
rosalina

Copii A: 14 ani, 6 luni
|
18.05.2010 1:11 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- rosalina a scris: cata smecta au bagat unii in mine... mi se face rau numa cand aud de ea... si efect pe dracu'... acu' poate unii is mai norocosi si au scapat cu ea, ie posibil si asta...  ----------
am impresia ca vrei sa fii a patra  ----------
a nu se confunda ce am zis eu cu afinata, da? clubul alcoolicilor anonimi e pe alta pajina 
|
sus |
 |
|
DK

|
18.05.2010 1:12 |
|
| |
|
anonimi my ass! 
|
sus |
 |
|
DK

|
18.05.2010 1:13 |
|
| |
|
rozo, daca-mi permiti, mi-a fost dor de tine si de privirea ta plina de talc, aruncata din susul lor! 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
18.05.2010 1:13 |
|
| |
|
si io ce mananc azi? ca langosi n-am de unde 
|
sus |
 |
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 15 ani - La Multi Ani!
|
18.05.2010 1:14 |
|
| |
|
bre, io la copila cind o loveste cufureala ii dau ceai (da la plafar) antidiareic si niste casete tot de la plafar, una pi zi....pe care le caut de juma' de ora de pomana pe net, ca nu stiu nici cine le-a facut, nici cine le vinde, stiu numa' ca le-am luat de la plafar de la 34 si ca e un borcanel alb cu capac verde....deseara imi arunc un cohi pe eticheta si reviu cu informatii calde, de la locu' faptii
totodata, pentru refaceri de matze greu incercate, tot la plod, dau protectis...ie si pastile, ie si picaturi, ie si de plozi si de noameni (cum zice zinis)....ie mai scumpe, da' face minuni...si vaz ca inlocuieste bioticsu' cu mare supces
acuma daca ma crede careva, ghini...daca nu, iara ghini 
|
sus |
 |
|
DK

|
|
| |
|
Diuc, ti-am promis si ma tin de cuvant. Cand vii prin dulshili targ, ti astept cu langosi cu sare, pi prosop cu motive nationale si ma imbrac si-n fota! am zis!
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: si io ce mananc azi? ca langosi n-am de unde  ----------
fish'n'chips 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
18.05.2010 1:15 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Diuc, ti-am promis si ma tin de cuvant. Cand vii prin dulshili targ, ti astept cu langosi cu sare, pi prosop cu motive nationale si ma imbrac si-n fota! am zis! ----------
fa, daca ai fota, imprumuta-mi-o si mii, ca fata tre' sa fie "copil simplu" in costum national la serbare
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
18.05.2010 1:17 |
|
| |
|
ma tot uit la filmuletul berii si ma tot intreb di ce au facut aia papusa aia blonda dupe chipu' si asemanarea mia 
|
sus |
 |
|
DK

|
18.05.2010 1:18 |
|
| |
|
Vai tu Zuzo! 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|