· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul viitoarelor burtoase (305)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul viitoarelor burtoase (305)  |
Krystyne

|
19.05.2010 6:21 Clubul viitoarelor burtoase (305) |
|
| |
|
====SUNTEM PREGATITE SA DEVENIM MAME!====
Made by ANGY29
Viitoarele Burtoase Made by ANGY29
Care se mai lauda cu mult ravnitele ||?
- elenahhe......................................08.04.2010
- carme_vladut..............................08.04.2010
- Alexa-Maria.................................20.04.2010
- ingeras24....................................22.04.2010
- Ralu_lidia....................................25.04.2010
- Yasmina......................................25.04.2010
- georgette....................................01.05.2010
- angy29.........................................03.05.2010
- mihaela_ct..................................03.05.2010
- janine13......................................05.05.2010
- CYC.............................................06.05.2010
- Claudihaudi...............................10.05.2010
- cristina_ro.................................10.05.2010
"Productivitatea" lunii Mai :
"Productivitatea" lunilor:
- aprilie : 1 gravidutza
- martie : 1 burticoasa
- februarie : 4 balonase
- ianuarie : 2 gravidutze
- decembrie : 3 burticutze
Facand parte din club, dar in asteptare:
- Dixy2010
- eleonida
- iva
- Krystyne
- Kurai_Lucy
- Mari_d
- marimutza
- NICKSS
- piperus
- simoop
- somnorici
Va asteptam sa ne spuneti care e locul vostru in listuta...adica UM
- notar
- krystine
- marisim
- mena_sj
Sarbatoritii lunii Mai :
- carme_vladut - 1 mai - 35 ani
- Alexa-Maria - 12 mai - 21 ani
- Crispy - 17 mai - 30 ani
- NICKSS - 21 mai - 23 ani
===IMPORTANT===
Fetelor, va reamintesc: pentru o mai buna vizualizare in vederea efectuarii noii listute sa scrieti data primei zile a ultimei menstruatii cu verde (ex. UM = xx.yy.2009). Ar fi de preferat sa folositi aceasta culoare pentru tot ce tine de listuta sau colaj (cereri pentru aparitia pozelor in colaj, transferuri pe lista de asteptare etc). Nu postati imagini care latesc pagina! (apasati intai butonul “vizualizare”, inainte de a apasa butonul "trimite"). Daca ati postat deja mesajul si ati dori sa mai scrieti ceva, dati “modifica” pe mesajul vostru ( in coltul din dreapta sus ) si acolo puteti adauga ce mai doreati sa scrieti, apoi dati “trimite”, ca sa nu apara mai multe mesaje, unul dupa celalalt, de la aceeasi persoana. Stiu ca ma intelegeti si ca o sa fiti atente la aceste aspecte, de aceea va multumesc din suflet!
===UTIL=== Cum sa postez poze
Capitolul anterior : Capitolul 304
|
sus |
 |
|
|
georgette

Locatie: LondraCopii Jessica Maria: 9 ani, 4 luni Eric Andrei: 6 ani, 3 luni
|
19.05.2010 6:30 |
|
| |
|
KRYS super frumos capitolul,ce de bebelusi frumosi.....multumim
Imi dai si mie un bb de acolo din listuta?
Pup fetele cu mult drag pe fiecare in parte!
INGERAS,tin pumnii!
Si tie ALEXA la fel!
|
sus |
 |
|
Krystyne

|
19.05.2010 6:57 |
|
| |
|
georgette care vrei? e al tau...sau daca ii vrei pe toti...se rezolva...iti dau un send
te pup dulce
|
sus |
 |
|
georgette

Locatie: LondraCopii Jessica Maria: 9 ani, 4 luni Eric Andrei: 6 ani, 3 luni
|
19.05.2010 8:20 |
|
| |
|
KRYS i-as vrea pe toti 
|
sus |
 |
|
iva

|
20.05.2010 7:09 |
|
| |
|
Buna dimineata
din nou asa...
Adece... ai sa vezi ca o sa fie bine...si in burtica la tine o sa ramana doar bebe ca e un luptator...pupici ...
Ralu_rx ma bucur ca bebe e bine, o sa-ti revi si tu incetul cu incetul...pupici
Pup putzoii Andrei si lui Lordy...si restul bebelusilor de pe aici
Fetele multumim de capitol foarte, foarte frumos
http://www.youtube.com/watch?v=XTC1UUG8H5w vizionare placuta
|
sus |
 |
|
|
ingeras24

|
20.05.2010 8:02 |
|
| |
|
Buna dimi!
Kry & Angy multam de capitol!
UM 20.05.2010
Merem inainte ce mama masii !!! 
|
sus |
 |
|
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 10 ani, 2 luni Naty: 7 ani, 5 luni
|
20.05.2010 8:02 |
|
| |
|
Neatza buna la fete
Krys... .....multumim de capitol si listutza.....esti o scumpa si o dragutza....mereu pe faza cand avem nevoie de tine....imi pare rau ca nu pot spune si despre mine acelasi lucru....
Iva...multumim de cafelutza....
Adece..... ....ma bucur tare mult ca bb este vioi....asa sa fie pana la capat.... mamica frumushica
Fetelor...haideti cu vesti bune....ingeras, Alexa, Yasmina.....
Acum am vazut......ingeras.... .....macar sa fie ultimii pt. urmatoarele luni....
O zi faina va doresc 
|
sus |
 |
|
ingeras24

|
20.05.2010 9:51 |
|
| |
|
Nu-i BAI Crispylica...e bine ca au venit la timp si nu stau sa ii astept fara rezultat pozitiv 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 7 luni Denis Ciprian: 9 ani
|
20.05.2010 9:59 |
|
| |
|
Oana , offff, lasa ca o sa vina ele si cele doua liniutze si atunci sa vezi cum o sa moara uratzii de ciuda . Tinem pumnii in continuare si nu ma las pana nu vii si tu la burtici
Alexa, tu ce vesti ne dai?
Un pupic dulce pentru toate viitoarele mamici 
|
sus |
 |
|
BlackCat

am nascut deja!
|
20.05.2010 10:01 |
|
| |
|
Propunere:
am hotarat sa fac un blog cu scop umanitar.ceea ce ne dorim sa cuprinda el sunt:
-haine,obiecte,etc din casa care sa le donam celor care au nevoie de ele,sau sa le donam pentru o anumita suma de bani,care sa intre in conturile persoanelor aflate la necaz.
- sa strangem bani,dupa posibilitatea fiecareia pentru a procura un anumit medicament,sau obiect nou.
-de ex daca un copil nu are cele necesare pentru scoala,putem stabili ca una sa ii cumpere ghiozdanul,cealalta 2 caiete,alta o carte si tot asa.intelegeti ideea.
-oricum cazurile difera si nevoile de asemenea,asa ca acum mi-e greu sa spun concret ceea ce mi-as dori.
astept acordul vostru de a participa sa va pot da rang de admin pe blog si sa puteti posta in el.
ce este f important de retinut:
-nu este obligatoriu ca la fiecare caz sa participam daca nu avem posibilitatea in momentul acela.
-banuiesc ca si printre noi exista persoane care au nevoie de ajutor si poate nu au curajul sa o spuna aici.sunt deschisa oricarei propuneri
sunt pe fuga si nu prea am timp sa scriu mai detaliat despre ceea ce v-am propus acum.
blogul este:
http://suflet-de-femeie.blogspot.com/
|
sus |
 |
|
cry_styna

Copii Miruna Maria: 10 ani, 3 luni Karina-Ioana: 8 ani
|
20.05.2010 10:48 |
|
| |
|
kry, frumos capitolul...ca si bebe...ca si orice bebe
ingeras bebe vine cand nu te astepti...poate chiar si luna viitoare!
cat despre Calciu...mie asa mi-a zis dr. si chiar cat am stat in spital asa au zis si ceilalti...e bine de luat prenatale(contin Ca in cantitate mica) si Ca cu D2 spre sfarsitul sarcinii pentru ca ar provoca contractiii ...asa ziceau...acum daca nu e asa...nu stiu cel mai bine e sa intrebi medicul!
insa recomandau Ca din surse naturale...si cat am fost eu mica...mult timp am facut tratament cu praf din coaja de ou...sa stiti ca se asimileaza foarte bine) spalam bine cojile, le uscam si le dadeam prin masina de cafea sau robot eventual si luam cate o lingurita amestecata cu miere de albine
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 7 luni Denis Ciprian: 9 ani
|
20.05.2010 3:16 |
|
| |
|
Top-ule, nu pot decat sa te felicit pentru ideea ta extraorinara, sunt convinca ca vor fi mai multe persoane care o sa adere la aceasta idee. Eu ader cu toata inima si o sa ajut ori de cate ori o sa pot si o sa am ocazia 
|
sus |
 |
|
cry_styna

Copii Miruna Maria: 10 ani, 3 luni Karina-Ioana: 8 ani
|
20.05.2010 3:46 |
|
| |
|
tocmai ce am venit de la eco...Miruna sta cu funduletzul in sus...pe coate...si dr. nu a putut vedea clar, dar...90% bebe e fetitzaaaaaa!!! eu ma bucur ca e bine bebelina...tati e in al noualea cer ca e fata
va doresc sa simtiti toate cat mai repede aceasta bucurie! 
|
sus |
 |
|
simoop

|
20.05.2010 4:32 |
|
| |
|
Sa fie sanatoasa Miruna, felicitari mami Cristina, sa aveti viata lunga si frumoasa impreuna si sa va lumineze batranetile!
|
sus |
 |
|
adece

|
20.05.2010 4:39 |
|
| |
|
Buna fetelor, n-am citit nimic din urma....sunt distrusa . Azi la echo am aflat ca bebele meu are malformatii....grave....detaliile o sa le zic altadata....oricum am cerut si a doua opinie...si lucrurile au fost evidente din prima.....In seara asta tre sa sun sa vad daca ma poate programa maine pt chiuretaj.
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|