· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase si al SL 123
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase si al SL 123  |
zuzalina

Copii Thea Ana: 15 ani - La Multi Ani!
|
21.05.2010 11:07 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: dichei, ie si ziua ta, fata??? ----------
nu, draguta... e DECAT a lu' SM  ----------
api sa-ti traisca, fa...si sa faca bine sa te iubeasca cu foc 
|
sus |
 |
|
|
Teodora29

|
21.05.2010 11:09 |
|
| |
|
'neata
iar is cu nervi cu carul, dati in mine cu-un pumn de calmante
daca mere tot asa treburile saptamina viitoare ma proptesc acas' , cat hirtie ca tre' sa stau cu pruncul (care tot bolnav rau ii....si la scoala, ca deh, ma-sa si taxo muncesc )
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
21.05.2010 11:09 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: ---------- Berea a scris: ---------- zuzalina a scris: mitzoooooo....la multi ani, fa vecino!!!!!
sa-ti vezi visele implinite, fata draga  ----------
ai uitat sa ii spui ca tre sa dea o afinatala scara blocului. ----------
sunt foarte preocupata de blog, draga
deja am pus doo mesaje )))) ----------
bre Zuzique, credeam ca pana amu ti-ai pus deja adresa la palarie fa! zici azi? ne inscriem pi lista... ci faciem ca sa cetim ce-ai scrie in barlogu tau fa? ----------
tre sa fim admini la barlogu tau ca sa scrim? ----------
nu stiu, fa, ca-i din 2007 deschis....cre' ca se pot comenta mesajele mele si am vazut ca mi-au scris neste oameni la cartea de mosafiri....cum au facut-o, sa-mi saie ochii din cap daca stiu 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
21.05.2010 11:11 |
|
| |
|
---------- DK a scris: n-am reusit sa ghicesc ce tip de underwear are Roza si ce coloare. ----------
rosa poarta budigaii? ca io stiam ca merge la chelea guoala 
|
sus |
 |
|
DK

|
21.05.2010 11:11 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: dichei, ie si ziua ta, fata??? ----------
api sa-ti traisca, fa...si sa faca bine sa te iubeasca cu foc  ----------
saru mana mult fa, acelasi lucru vi-l doresc si voua tuturor! 
|
sus |
 |
|
|
zuzalina

|
21.05.2010 11:12 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- DK a scris: n-am reusit sa ghicesc ce tip de underwear are Roza si ce coloare. ----------
rosa poarta budigaii? ca io stiam ca merge la chelea guoala  ----------
acilea ie frig, fa
vrei sa-i sune ovarele ca tamburinele??? si-o fi pus si ia izmene....
ntztztztztztz
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
21.05.2010 11:12 |
|
| |
|
---------- Teodora29 a scris: 'neata
iar is cu nervi cu carul, dati in mine cu-un pumn de calmante
daca mere tot asa treburile saptamina viitoare ma proptesc acas' , cat hirtie ca tre' sa stau cu pruncul (care tot bolnav rau ii....si la scoala, ca deh, ma-sa si taxo muncesc ) ----------
uf ce are ma pruncu? nu poti merge la doctor?
pup 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
21.05.2010 11:13 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: dichei, ie si ziua ta, fata??? ----------
saru mana mult fa, acelasi lucru vi-l doresc si voua tuturor!  ----------
adeca sa ne iumbeasca ST cu foc? io nu vreau, nici cu foc, nici pe jar, nicicum, daca se poate, sar'mina 
|
sus |
 |
|
DK

|
21.05.2010 11:13 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- DK a scris: n-am reusit sa ghicesc ce tip de underwear are Roza si ce coloare. ----------
we were unable to determine that exactly camdeodata. we're still conducting researches on this, while undergoing exhaustive market studies as well.
|
sus |
 |
|
DK

|
21.05.2010 11:14 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: dichei, ie si ziua ta, fata??? ----------
saru mana mult fa, acelasi lucru vi-l doresc si voua tuturor!  ----------
adeca sa ne iumbeasca ST cu foc? io nu vreau, nici cu foc, nici pe jar, nicicum, daca se poate, sar'mina  ----------
fa, nu cred ca are timp, ca-l tin io ocupat. cu foc cu tot! 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
21.05.2010 11:15 |
|
| |
|
teo...te inteleg....dar, crede-m apoate fi si mai rau....mult mai rau...io stiu, baga-mi-as dejtele in nas de viata misto ce am
haidi cocoana, CAPU' SUS, repara-ti copilu', da-ti un reset la cap si mergi mai departe cu fruncea sus 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
21.05.2010 11:16 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris:
adeca sa ne iumbeasca ST cu foc? io nu vreau, nici cu foc, nici pe jar, nicicum, daca se poate, sar'mina  ----------
nici io ca cica te tine si treaza tuoata noaptea. 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
21.05.2010 11:16 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- duke_meadows a scris: ---------- DK a scris: n-am reusit sa ghicesc ce tip de underwear are Roza si ce coloare. ----------
we were unable to determine that exactly camdeodata. we're still conducting researches on this, while undergoing exhaustive market studies as well. ----------
haidi, fa, chiar ashea? 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
21.05.2010 11:17 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris:
uf ce are ma pruncu? nu poti merge la doctor?
pup  ----------
o saptamina de cortizon si medicamente are, fara nici un efect
la 5h30 tusea de scuipa plaminii si plingea cind vedea picaturile, ii cadeau ochii in gura, soare afara, el o vrut mantoul de iarna ca-i e frig, mi-o zis ca-l dor urechile rau
le-am zis la scoala sa ma sune de-i e rau
ma suna pe s-au multumit sa-mi zica "dap, e cam obosit saptamina asta si nu maninca nimic la cantina, decit piine"
si taxo abia diseara ajunge acasa
si eu is prinsa la munca, cu diverse de necrezut, un nazdravan ce-ar vrea sa-si ia talpasita dupa ce-o trintit niste usi, injurat niste profi si luat la bataie un coleg, plus un sef ce face pe interesantul 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
21.05.2010 11:17 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- zuzalina a scris:
nici io ca cica te tine si treaza tuoata noaptea.  ----------
la naiba, api faci riduri si cearcane dela nedormit, mai 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|