· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Lista Gravidutelor (457)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Lista Gravidutelor (457)  |
ralucutza15

|
26.05.2010 5:58 |
|
| |
|
buna seara!
va pun 2 poze de azi, m-am chinuit un pic sa mi le fac

|
sus |
 |
|
|
lavinia_ionela

Locatie: Comanesti, BacauCopii Octavian-Ioan: 10 ani, 8 luni Sofia-Maria: 7 ani, 6 luni
|
26.05.2010 6:01 |
|
| |
|
Foarte frumoasa burticutza ralucutza15 , o sa incerc sa imi fac si eu cateva poze cu burticutza.
|
sus |
 |
|
luara

Locatie: BucurestiCopii Lucas Daniel: 9 ani, 7 luni Ana Leia: 10 ani, 10 luni
|
26.05.2010 6:05 |
|
| |
|
Buna dragelor.
Am intrat sa va dau de veste ca sant ok.
Roxanne ai dreptate, au trecut 9 luni parca nici n-au fost.
Ralucutza bebelina mea e o cumintica in masina. Cred ca-i place. Parca vad ca o sa o adorm facand cercuri in jurul blocului cu masina.
Micky felicitari si la cat mai multi ani.
Anika felicitari si sanatate multa tie si lui bebe.
|
sus |
 |
|
ralucutza15

|
26.05.2010 6:23 |
|
| |
|
lavinia multumesc . eu ma uit la mine si ma tot minunez, parca inca nu imi vine sa cred ca inauntru e o viata
|
sus |
 |
|
Raliu

Locatie: BucurestiCopii Adina mica printesa: 10 ani, 10 luni
|
26.05.2010 6:32 |
|
| |
|
Ralucutza pupam burtica frumoasa 
|
sus |
 |
|
|
karina_swe

Copii Layla Maria: 10 ani, 10 luni
|
26.05.2010 6:35 |
|
| |
|
multumim mult pentru incurajari sa va auda bunul Dumnezeu !!! î˜î˜î˜
|
sus |
 |
|
Raliu

Locatie: BucurestiCopii Adina mica printesa: 10 ani, 10 luni
|
26.05.2010 6:38 |
|
| |
|
Hai k mai e putin Karina nici-un semn,nimic ?? tu pe cat ai DPN ?
|
sus |
 |
|
ralucutza15

|
26.05.2010 6:48 |
|
| |
|
Raliu multumesc
acuma a anuntat boc ca alocatia pentru copil ramane 200 si indemnizatia pentru mame scade cu 15% dar nu mai putin de 600, care ramane minimul garantat ....asta inseamna ca ramanem cu 60%?????
|
sus |
 |
|
dincamsimona

Locatie: BucurestiCopii Matei Alexandru: 13 ani, 3 luni Victor Adrian: 10 ani, 10 luni
|
26.05.2010 6:56 |
|
| |
|
micky...multi ani de acum inainte...
ralucutza...sa traiasca bebelinul din burtica
eu am zile si zile.
intr-adevar, ieri m-am simtit rau ca am si alergat mult prin oras.
astazi de ex ma simt excelent. in afara de agitatiile non stop si de burta care isi tot schimba forma de la ora la ora este excelent. chiar am calcat, am facut tiramisu, si acum fac niste cartofi noi cu usturoi si pui la ceaun. cred ca ma bag si la o mamaliga, chiar dc nu imi iese bine dar si terci dc iese tot merge
sper ca nu v-am facut pofta mare
va pup pe toate si sa ne auzim cu bine maine.

|
sus |
 |
|
Claudia-Daciana

Copii mica balerina: 13 ani, 3 luni o mana de barbatel! : 10 ani, 3 luni
|
26.05.2010 7:02 |
|
| |
|
---------- ralucutza15 a scris: Raliu multumesc
acuma a anuntat boc ca alocatia pentru copil ramane 200 si indemnizatia pentru mame scade cu 15% dar nu mai putin de 600, care ramane minimul garantat ....asta inseamna ca ramanem cu 60%????? ----------
da ramanem cu 60% nasooollll
ralukutza faina burtica...fa poze cat o mai ai 
|
sus |
 |
|
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 10 ani, 4 luni Naty: 7 ani, 7 luni
|
26.05.2010 7:41 |
|
| |
|
Ralucutza..... la burticutza frumushica.....acum "scapi" de ea si o sa-ti ti flacaul in bratze.....
Fetelor, cand va aud ca au trecut repede 9 luni, parca mai prind si eu un pic de curaj....eu am impresia ca trece greu....si ca mai este muuuuult pana in decembrieeee.....
Claudia....deocamdata "ramanem" cu 60%....stai sa vezi ca pana la anu' in ianuarie-februarie cand o sa beneficiem noi....cine stie ce ne mai asteapta..... 
|
sus |
 |
|
karina_swe

Copii Layla Maria: 10 ani, 10 luni
|
26.05.2010 7:43 |
|
| |
|
Buna Raliu la mine era termenu de pe 24 -27 mai dar se pare ca intru in intirziere , pentru ca au spus ca data normal asta e pentru ca eu stiu exact data si ora cind sa introdus micutza mea
Simptome nimic diferit tot asa orice maninc vomit ma doare burta si costele pentru ca ma apasa rau si picioarele foarte umflate dar asta e in fiecareze , astept si eu vre-o simptoma diferita dar nimic pina acuma .
|
sus |
 |
|
ralucutza15

|
26.05.2010 7:48 |
|
| |
|
crispy, claudia, simona multumim de aprecieri. pupici si la burticile voastre
|
sus |
 |
|
ralu_lidia

|
26.05.2010 7:49 |
|
| |
|
---------- Crispy a scris: Ralucutza..... la burticutza frumushica.....acum "scapi" de ea si o sa-ti ti flacaul in bratze.....
Fetelor, cand va aud ca au trecut repede 9 luni, parca mai prind si eu un pic de curaj....eu am impresia ca trece greu....si ca mai este muuuuult pana in decembrieeee.....
Claudia....deocamdata "ramanem" cu 60%....stai sa vezi ca pana la anu' in ianuarie-februarie cand o sa beneficiem noi....cine stie ce ne mai asteapta.....  ----------
Crispy, reducerea se face din cei 85%. 85-15=70%. Asa au zis, ca aplica la procentul existent scaderea, eu asa am inteles. 
|
sus |
 |
|
Crispy

Locatie: Prahova ValleyCopii Aky: 10 ani, 4 luni Naty: 7 ani, 7 luni
|
26.05.2010 8:00 |
|
| |
|
Da, Ralu, asa este...scz. am scris eu gresit....dar eu ma gandeam....oare cate schimbari vor mai face pana intram noi in CIC ??? Ca asa m-am saturat de masurile lor de toata jena.... 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|