· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase si al SL 128
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase si al SL 128  |
danniela

Locatie: AfricaCopii sandra nicoleta: 27 ani, 8 luni alexandru ioan: 20 ani, 5 luni
|
27.05.2010 8:35 |
|
| |
|
eu visam campuri de flocirele...o ciuperca , tra-la-la..
forniko, tu si fecior-miu calare pe matura, aseara l-am pus sa-si faca temele si el facea magic sa schimbe neuronii lui cu ai mei
mi-emi place lady gaga, chiar daca sa duce sa ia lunchiul in kiloti
|
sus |
 |
|
|
furnicutza26

Locatie: NorvegiaCopii Lucasosaurus: 14 ani, 5 luni Pufarina: 10 ani, 3 luni
|
27.05.2010 8:38 |
|
| |
|
mie imi place doamna gaga finca seamana cu o papusa gonflabila
|
sus |
 |
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 15 ani, 1 luna
|
27.05.2010 8:52 |
|
| |
|
buna dimineata
am stat jos in 41...era plin, dar am gasit scaun fix in fata mea, cind am urcat...cred ca are legatura cu faptul ca am ajutat o baba sa coboare...nu sa traverseze strada...nu, sa coboare 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
27.05.2010 8:55 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: buna dimineata
am stat jos in 41...era plin, dar am gasit scaun fix in fata mea, cind am urcat...cred ca are legatura cu faptul ca am ajutat o baba sa coboare...nu sa traverseze strada...nu, sa coboare  ----------
fata, daca de luni e greva generala, cu ce pana mea venim la joburile noastre "minunate" 
|
sus |
 |
|
DK

|
27.05.2010 8:56 |
|
| |
|
buna sa va fie inima fa!
deci Fornico, permite-mi fa sa imi esprim adanca admiratzie pentru talentul oratoric ce-l posesi! Asa di frumos ce-ai putut tu povesti cum si ce s-a intamplat... mi-am stors o lacrima [drept ii ca am vazut la altii cum se face, care-i tehnica ].
A, sa nu uit! Fornico, esti gravida!
Tizo, ai beut fara mini aseara deci si te-ai mai si culturalizat, vrand-nevrand
bursu, daca tu zici ca Diuc este embarassada, eu zic ca stii ce zici. oricum, ma feresc sa ma lansez in discutii privind oole grele/usoare atasate pinguinului in cauza, e prea dis de morning.
Oxy, ma tot intrebam ce mai faci, care mai e treaba. ma bucur ca ai varat un nasuc la noi
Monicutzo, gata, ai si iesit? Vezi ca am dezbatut ieri in consiliul profesoral impreuna cu pupu, motivul aPsentelor tale.
Buey, deci ieri cu meciul ala a fost o mare nebunie! Duamne, e un cliseu total, care nici macar nu mai merita mentionat... mai avem mult de invatat la capitolul civilizatie. Mai bine zis, avem de invatat ce e aia civilizatie si cu ce se mananca. Punct.
Bre, n-aveai unde sa arunci un ac in acest oras ieri dupa amiaza. Zici ca toata lumea era piscata de streche... la 6 uaminii deja erau "incalziti" bine si scandau lozinci pi strazi... Traficul? Infernal!
Si colac peste pepeza, aflu aseara ca matusa mea fusese la nu stiu ce farmacie prin Copou sa ia niste medicamente de care avea urgent nevoie si a fost agresata si masina vandalizata de 5 idioti, mari microbisti! Spre marele ei noroc, s-au gasit si vreo doi garcia prin preajma de au intervenit, ca se gandea doar ca nu are Casco la masina... Mi-e sila!
|
sus |
 |
|
|
furnicutza26

|
27.05.2010 9:03 |
|
| |
|
io am uitat sa va bucur cu vestea ca si capra norvegiana e in coma.... la noi sunt o groaz de soferi in greva, drept care boi (ma rog vaci) ca mine care lucreaza la firme de transport si-au perdut obectu muncii.. asteptam sa ne dea afara....singura chestie mijto e ca gasesti locuri de parcare mai usor 
|
sus |
 |
|
danniela

Locatie: AfricaCopii sandra nicoleta: 27 ani, 8 luni alexandru ioan: 20 ani, 5 luni
|
27.05.2010 9:07 |
|
| |
|
da' ce-aveti ma de va grevati atata?? a dat strechea in voi????
poate terminati pana incep alegerile pe aici, macar sa am uni ma duci, ca in honolulu nu am chef sa-ajung
tizo , pare rau de matusa ta, e nasol sa pici intr-un infern din asta, cazi nevinovat.....ma ce de repetitie am facut aici, nu ma corecteaza nimnea???
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
27.05.2010 9:09 |
|
| |
|
---------- danniela a scris: da' ce-aveti ma de va grevati atata?? a dat strechea in voi????
poate terminati pana incep alegerile pe aici, macar sa am uni ma duci, ca in honolulu nu am chef sa-ajung
tizo , pare rau de matusa ta, e nasol sa pici intr-un infern din asta, cazi nevinovat.....ma ce de repetitie am facut aici, nu ma corecteaza nimnea??? ----------
danielo, Repetitio mater studiorum est 
|
sus |
 |
|
danniela

|
27.05.2010 9:16 |
|
| |
|
senkiu andriana, daca mai stau in jungla mult o sa incep a vorbi ca tarzan, auuuuuuuuoaaaaaa 
|
sus |
 |
|
furnicutza26

|
27.05.2010 9:20 |
|
| |
|
dannelo, o sa ne dea duamnile astea afar de la subect... tu faci ca tarzan, io fac ca ursu polar....
|
sus |
 |
|
danniela

|
27.05.2010 9:25 |
|
| |
|
nu ne da afara ca ele este duamni educate si inteleje orice limbaj
cred ca ies io singura, ma duc la shoppinguiala sa ma deprim si mai tari
in caz ca intra teo, o salut sa nu mai zica ca ei nu-i zice nimnea nika
va impupez
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
27.05.2010 9:38 |
|
| |
|
plec la munca. ne auzim mai colea.
am treaba da-mi fac io timpi sa intru .
ah si la mine ploo....uni de suoarele ? 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
27.05.2010 9:38 |
|
| |
|
pies: va pove mai incolo cum e cu oo-le. pinguinilor.
|
sus |
 |
|
DK

|
27.05.2010 9:41 |
|
| |
|
va iubesc mai! 
|
sus |
 |
|
furnicutza26

|
27.05.2010 9:44 |
|
| |
|
suarele e la norvegia pentru urmatoarele 10 minute. va tiu la corent 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|