· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase si al SL 129
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase si al SL 129  |
AdrianaSimion

|
27.05.2010 2:53 |
|
| |
|
---------- Marinutza a scris: vedeti ca capitolu trecut ati uitatara sa-l inchideti...
io fusei o tzara pe la babi expo ca are si mnb stand acolo. alergai un pic in soare cu niste pantaloni de baieti juniori ca n-avea fetele ce sa vand.
acum is la birou unde e umbra si racoare.
parca nu m-as mai duce acasa azi...
diuc fata esti gravida au ba?
adri vrei sa ma oftici? cum pana mea te duci in concediu la mare? io anul asta cred ca m-am lins pe bot de concediu ca n-am cand sa-l iau. shefu' meu are planuri mari cu mine...cica. ----------
noiiiiii? 
|
sus |
 |
|
|
duke_meadows

|
27.05.2010 2:55 |
|
| |
|
---------- Teodora29 a scris: ---------- duke_meadows a scris: teo la dus sigur nu ne vedem ca mergem in viteza.
da poate la intoarcere??? nu promit....  ----------
tu vrei sa te bat????
----------
apai zisai ca nu promit. esti pe'aproape de metz?
|
sus |
 |
|
DK

|
27.05.2010 2:56 |
|
| |
|
---------- Marinutza a scris: vedeti ca capitolu trecut ati uitatara sa-l inchideti... ----------
Nu noi bre Marinutzo, e cineva desemnat special pentru chestia asta.
Fata mea, eu zic barem cateva zile di concediu sa-ti iei... in ciuda planurilor pe care le are seful tau. [bre, din obijnuinta era sa scriu cum i-am scris lu' Diuc "sefa-ta" decat ca la mascolin, da' m-am oprit ca iesea cu xxx ]
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
27.05.2010 2:57 |
|
| |
|
---------- DK a scris: [bre, din obijnuinta era sa scriu cum i-am scris lu' Diuc "sefa-ta" decat ca la mascolin, da' m-am oprit ca iesea cu xxx ] ----------
stai sa vaz io cum iesea ca mie imi trebe negru pi alb sa pricep.
sefu-tu
da intradevar e xxx 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
27.05.2010 2:58 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- Teodora29 a scris: ---------- duke_meadows a scris: teo la dus sigur nu ne vedem ca mergem in viteza.
da poate la intoarcere??? nu promit....  ----------
tu vrei sa te bat????
----------
apai zisai ca nu promit. esti pe'aproape de metz? ----------
Metz, la vreo 60 de km de Nancy
io: la vreo 20 de km de Nancy, spre Epinal
merita sa faci un detur, te asigur 
|
sus |
 |
|
|
DK

|
27.05.2010 2:58 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- DK a scris: [bre, din obijnuinta era sa scriu cum i-am scris lu' Diuc "sefa-ta" decat ca la mascolin, da' m-am oprit ca iesea cu xxx ] ----------
stai sa vaz io cum iesea ca mie imi trebe negru pi alb sa pricep.
sefu-tu
da intradevar e xxx  ----------
deci da? trebuia tu sa scrii negru pi alb... asa veva... 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
27.05.2010 2:59 |
|
| |
|
teo ne conversam. iti las telifonu mieu. si daca e sa ajungem prin zona te anunt cu vreo zi inainte si iesim la un pahar de vin impreuna.
ok?
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
27.05.2010 3:38 |
|
| |
|
ok
daca-mi lasi de-acuma telefonu', sa vezi ce inrosesc firu'....sa-mi dai fixu', ca am convorbiri gratuite cu anglicica 
|
sus |
 |
|
danniela

Locatie: AfricaCopii sandra nicoleta: 27 ani, 7 luni alexandru ioan: 20 ani, 3 luni
|
27.05.2010 3:43 |
|
| |
|
ti se pare...
azi am fost la cheltuit lovele, e greu, ce stiti voi, credeti ca-i asa usor sa te bagi intr-o cabina si sa le incerci pi toati??? Ma nasol ii cand iti bati in usa cu un nr mai potrivit si te prinde in budigai
iaca mi-am adunat eminentele de pe la cele scoli inalte acu is fumeie di casa, ma duc sa pui pestelca si baticul si si sa put a ceapa, c-o promis omul statuie
stau cu bunghiul pi voi 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
27.05.2010 3:45 |
|
| |
|
dannielo, te-ai intors 
|
sus |
 |
|
Marinutza

Locatie: BucurestiCopii Alexandru zis Trompetzic: 15 ani, 9 luni
|
27.05.2010 4:09 |
|
| |
|
Teo, 10x
legat de inchiderea de capitol...frate io-s aeriana rau, cel putin de la o vreme, zici ca-s cazuta-n cap (vezi si faza cu elisabeta polihroniade). am uitat ca pe vremuri cand aveam un oaresce statut pe acilisea io inchideam capitole. a drept, sub alte nume, dar tot io executam manevra 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
27.05.2010 5:52 |
|
| |
|
sunt asa de obosita ceva de spariat
|
sus |
 |
|
Marinutza

Locatie: BucurestiCopii Alexandru zis Trompetzic: 15 ani, 9 luni
|
27.05.2010 6:45 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: sunt asa de obosita ceva de spariat ----------
clar esti gravida. am obsv cel putin 3 simptome de cand bantui pe aici 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
27.05.2010 7:00 |
|
| |
|
---------- Marinutza a scris:
clar esti gravida. am obsv cel putin 3 simptome de cand bantui pe aici  ----------
hai fata ca ma bag in cartea recordurilor daca is ca am avut simtoame din prima zi . 
|
sus |
 |
|
furnicutza26

Locatie: NorvegiaCopii Lucasosaurus: 14 ani, 3 luni Pufarina: 10 ani, 1 luna
|
27.05.2010 7:02 |
|
| |
|
mi se pare ca tu esti asa de precoaca ca ai inceput sa ai greturi in timp ce te fecundai 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|