|
|
autor |
Mamici din Piatra Neamt - 6  |
somnorici

Copii maimutza bengaleza bolfosica
|
|
|
dannny

|
25.06.2010 6:58 |
|
| |
|
ok. n-am fost atenta la regulile forumului.
o zi buna!
|
sus |
 |
|
maya_maya

Copii Bianca Andreea - o skumpika mika!!! 13 ani, 3 luni
|
21.07.2010 2:26 |
|
| |
|
Fetelor puteti sa-mi spuneti unde pot sa fac analizele fetitei, de fapt mai bine v-as intreba unde sunt niste asistente care sa nu-mi chinuie copilul. Pe la sase luni i le-am facut in Bicaz dar a mai risc (asistentele erau in stare sa o lege de pat ca sa stea cu perfuzia ).
Ce parere aveti de laboratorul Poparlan?
|
sus |
 |
|
oanaig

Locatie: Piatra NeamtCopii Codrut: 18 ani, 1 luna Ema: 14 ani, 1 luna
|
26.07.2010 7:10 |
|
| |
|
Tot la Poparlan i le-am facut si eu Emei saptamana trecuta si nu au chinuit-o deloc. Chiar am gasit 2 asiatente tinere, dragute care au vorbit cu ea si i-au distras atentia, a
|
sus |
 |
|
Onush

|
|
|
SiminaB

Locatie: SibiuCopii Bettina Maria: 14 ani, 6 luni Elisa Anna: 12 ani, 6 luni Abel Nikolas: 10 ani, 6 luni am nascut deja!
|
05.02.2011 3:09 |
|
| |
|
Am tras o fuga dupa sarbatori la Piatra...ce dor mi-a luminile din oras, de multimea de lumini, nicaieri nu am mai vazut atatea !!!
|
sus |
 |
|
Loredana023

Locatie: piatra neamtCopii Rebeca-Alecsandra: 12 ani, 10 luni Erica-Teodora: 9 ani, 10 luni
|
02.03.2011 12:09 |
|
| |
|
Buna,
Spuneti-mi va rog niste medici homeopati si nr de tel. Dr stancescu liana nu e disponibila si am nevoie de o programare astazi.
Astept raspuns !
|
sus |
 |
|
somnorici

|
02.03.2011 10:00 |
|
| |
|
Dr Tepes Monica. Nr de telefon nu-l stiu acum, dar il gasesti pe net. Are cabinet in Precista, vizavi de Scoala 4. si am mai scris eu pe undeva, la un capitol anterior, despre o dr, am uitat cum o cheama, vezi in urma. Am mai inteles ca mai e o homeopata, Gheorghita o cheama, pe Mihai Eminescu, la un bloc cu 8 etaje, la parter (langa magazinul Mini One).
de dr Stancescu n-am auzit.
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
|
duke_meadows

|
17.03.2011 1:07 |
|
| |
|
terminarati asadara cu zapada, cand vorbesc cu mama numa imi zice ' iar am curatat de zapada' 
|
sus |
 |
|
oanaig

|
21.03.2011 2:04 |
|
| |
|
Da, am remarcat si eu ca a ar veni si primavara!
|
sus |
 |
|
somnorici

|
21.03.2011 6:39 |
|
| |
|
Oana, acolo mergem noi cu rolele. Am vazut si eu ca au izolat cladirea si turnul. Parerea mea e ca vor sa consolideze muzeul si turnul, nu am auzit de pasaj, nici nu as vedea logica. Zilele urmatoare o sa pun o poza cu Matei, poate ne recunoasteti prin parc si stam si noi la 2 vorbe.
|
sus |
 |
|
oanaig

|
01.04.2011 2:28 |
|
| |
|
Somnorici, asteptam poza!