· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Mamici din Ploiesti - 2-  |
gina_pirvan

|
24.07.2007 9:20 Mamici din Ploiesti - 2- |
|
| |
|
Fetele din Ploiesti,mai sunteti pe aici,???...sa vedem care vine la intalnire si sa stabilim o data....asa ne va fi mai usor.Eu zic sa fie intr-o sambata pana in pranz,sa ne intalnim prin centru,in parc la fantana arteziana...ce ziceti,cine se inscrie?
|
sus |
 |
|
|
liviavetuta

|
24.07.2007 3:26 |
|
| |
|
Gina multumesc pentru complimente,vreau si eu poze de la mare cu voi ,cat despre intalnirea care poate va avea loc macar intre cateva dintre noi propun sa ne vedem la sala intr-o sambata dar dupa amiaza ,Christian papa la ora 12.30-13 si apoi nani 2-3 ore,deci as putea pe la 17 si dealtfel nu pot veni in centru pentru ca neastamparatul meu alearga peste tot nici sala cat este de mare nu ii ajunge ,el nu mai sta pe bicicleta zboara din ea in mers daca incerc sa il pun la loc ma stie toata lumea ,tipa cat poate .
Va pup pe toate si astept sa vad ce stabiliti ,daca nu se poate varianta mea ,voi veni oriunde vreti dar nu stiu cat pot sta daca nu este dupa amiaza. 
|
sus |
 |
|
MAGDULICI

|
24.07.2007 6:48 |
|
| |
|
Buna,cunoaste careva un neurolog ptr copii din PL?
|
sus |
 |
|
gina_pirvan

|
27.07.2007 7:32 |
|
| |
|
Cred ca o sa ne intalnim doar noi doua ...mie una mi-ar face placere.Sambata asta merg la Sinaia cu Calin,poate sambata viitoare...dar mai vorbim.
|
sus |
 |
|
liviavetuta

|
27.07.2007 10:14 |
|
| |
|
Distractie placuta la sinaia! Vorbim saptamana viitoare daca ne putem intalni ,si mie mi-ar face placere sa te cunosc pe tine si nazdravanul tau,poate pana atunci mai apar si alte mamici pe aici 
|
sus |
 |
|
|
gina_pirvan

|
29.07.2007 1:53 |
|
| |
|
ok livia....sper sa mai apara!
|
sus |
 |
|
ioneleu

Locatie: PloiestiCopii Karina: 16 ani, 6 luni Luisa: 12 ani, 3 luni
|
30.07.2007 11:53 |
|
| |
|
buna , mamici ! Offfff...Gina...de ce nu ai fost in Busteni...sau eu in Sinaia ......cand va hotarati venim si noi !!!! Pupici !
|
sus |
 |
|
gina_pirvan

|
30.07.2007 12:29 |
|
| |
|
ok...eu vineri plec la mare ...doar cu sotul pentru weekend...meritam si noi,nu?
|
sus |
 |
|
dosi

Locatie: ploiestiCopii ionescu teodosie: 16 ani ionescu andrei -ionut: 10 ani, 4 luni
|
30.07.2007 10:52 |
|
| |
|
sunt flotentina ionescu din ploiesti .am unbaietel de 1 amn si 2 luni,teodosie
|
sus |
 |
|
liviavetuta

|
31.07.2007 3:17 |
|
| |
|
Gina,sa aveti vreme frumoasa ,sa va relaxati cum stiti voi mai bine ,cat despre faptul ca plecati singurei ,sigur ca o meritati,poate peste ceva timp cine stie auzim ca mai vine un bb
ionela ma bucur ca ni te alaturi sper ca saptamana ce vine chiar sa ne intalnim,mi-ar face placere
Florentina,bine ai venit,tu si baietelul tau!!! Spune-ne mai multe despre tine si Teodosie.Pe unde stai in Ploiesti ? Poate vi si tu la intalnirea pe care o tot reprogramam 
|
sus |
 |
|
dosi

Locatie: ploiestiCopii ionescu teodosie: 16 ani ionescu andrei -ionut: 10 ani, 4 luni
|
31.07.2007 3:21 |
|
| |
|
liavetuta sa-ti traiasca si tie copilul si sa te bucuri de el si sa fii o mamica si o sotie fericita.eu stau in ploiesti la podul inalt,de fapt in spate la pim ,la garsoniere.iti las daca vrei si un nr de telefon:0751570714.multumesc pentru totsi sper sa putem deveni prietene si poate si cu alte mamici din ploiesti si din tara.
|
sus |
 |
|
gina_pirvan

|
31.07.2007 3:28 |
|
| |
|
livia... ...sa sti ca aceasta intalnire a sa vezi ce frumos o sa fie...bine ai venit printre noi Dosi...ionela...te pup si pe tine...celelalte unde sunteti?????
|
sus |
 |
|
dosi

|
31.07.2007 3:32 |
|
| |
|
gina,bine v-am gasit si ma bucur sa fiu printre voi cu puiul meu.sa-ti traiasca si al tau si toi ceilalti copii
|
sus |
 |
|
liviavetuta

|
31.07.2007 3:40 |
|
| |
|
Florentina,poti scrie si aici http://www.parinti.com/Bebelusi_de_VARA...22892.html
sunt copii nascuti in vara 2006,poti schimba impresii ,poti cere sfaturi,etc.,am sa iti dau pe msg.privat mess,acolo putem vb.mai multe numai sa avem timp.Gina daca vrei sa vb iti trimit si tie ,Ionela il are dar sincer nu am vb,la mine acum este o exceptie ca sunt mai des pe aici ,sa vedem cat ma tine
Va pup pe toate 
|
sus |
 |
|
gina_pirvan

|
02.08.2007 1:33 |
|
| |
|
Luni cand vin de la mare,am sa incerc sa stabilim o data sa ne intalnim.Mi-ar place in timpul saptamanii,poate este mai usor pentru toata lumea...in week-end este mai greu,lumea mai pleaca colo,colo,eu sunt una ...hai veniti cu idei...
|
sus |
 |
|
|
|