· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Comportament > Probleme cu copiii? Vezi o alta abordare
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Probleme cu copiii? Vezi o alta abordare     
Madalina1212

18.02.2013 2:13   Probleme cu copiii? Vezi o alta abordare  citat 

Curs de astrologie relațională

Cu ajutorul unei singure astrograme, astrologul poate înțelege caracteristicele comportamentale ale unei persoane. Dacă se compară două astrograme, relațiile dintre cele două persoane sunt mult mai bine evidențiate.

Astrologia relațională este importantă pentru toți cei care cunosc importanța comunicării cu oamenii din jurul nostru. Pornind de la această idee, Cursul de Astrologie Relațională dorește să aprofundeze din punct de vedere relațional cunoștințele în astrologie. Fie că ești singur sau într-o relație de cuplu, astrologia relațională te ajută să cunoști mai multe despre relația dintre două persoane.

Cursul este adresat celor care deja cunosc principiile astrologiei natale, planetele, semnele zodiacale, conjucturile și casele. Acesta va avea loc în 23-24 martie 2013, între orele 10-18 cu o pauză de masă de o oră. Cursul va fi susținut pe strada Cosașilor, nr 3-7, Cluj Napoca.

În cadrul cursului vor fi abordate următoarele subiecte:
-sinastria planetelor (interacțiunea dintre două persoane, punctele comune, posibilele tensiuni și soluțiile la conflicte)
-sinastria caselor (domeniile de viață unde interacțiunea cel mai bine)
-planetele în casele celorlați (cerințe și influențe)
-astrograma compusă (astrograma sau sufletul relației)

Mai mult, tot în cadrul acestui curs se vor preda principii de bază pentru armonizarea unei relații de cuplu, când și cum să începi o relație și evoluția relației.

Mulți apelează la astrologia relațională pentru a înțelege compatibilitatea cu persoana iubită, care sunt aspectele care trebuie îmbunătățite și dacă există un posibil viitor fericit împreună. De asemenea, astrologia relațională poate fi aplicată de părinți pentru întelege mai bine comportamentul copiilor lor și a-și îmbunătăți relațiile cu aceștia.

Prețul acestui curs este de 250 Ron, iar înscrierile sunt obligatorii.

Cursul va fi susținut de Zoltan Vereș, astrolog cu o experiență de 10 ani. De asemenea, Zoltan Vereș este și trainer și coach de dezvoltare personală cu o experiență de peste 1000 de consultații.

Pentru înscrieri și mai multe informații vă rugăm să ne contactați la numărul 0741 401 399 sau la adresa de email [email protected]

Vă așteptăm!


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: