· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Top 10 personaje iubite de copii  |
karina1976

Locatie: BrasovCopii Paul: 20 ani, 7 luni Patricia: 15 ani, 2 luni
|
28.07.2010 8:39 |
|
| |
|
---------- Christa a ... au ras amandoi in hohote. 
|
sus |
 |
|
|
bilutza

Locatie: PitestiCopii Maria Daria: 16 ani, 9 luni Andra Diana: 12 ani, 5 luni
|
28.07.2010 11:10 |
|
| |
|
La noi: Marry Poppins. Vazut de zeci de ori, de fiecare data cu aceeasi ochi mari, nemiscata, abia sufland. Stie deja sa cante toate cantecele din film ...etc..
|
sus |
 |
|
Christa

|
28.07.2010 11:29 |
|
| |
|
---------- karina1976 a ... au ras amandoi in hohote.  ----------
Partea proasta e ca Mona inca nu face ca lumea diferenta dintre film si realitate, desi eu ii tot spun ca unele lucruri sunt posibile doar in filme, si vrea sa imite multe din ce face Pippi, asta inca a Pippi punea picioarele pe masa la scoala):
/cms/upload/bilder/Mona/Jahr4/IMG_3664.jpg" border="0" />
|
sus |
 |
|
nelus

|
28.07.2010 1:03 |
|
| |
|
Corinei ii plac toate personajele pozitive din Peter Pan: Peter pan, Wendy, Clopotica, Michael, John, iar cand se supara seamana foooooarte bine cu TinkerBell- maraie si bate din picior. La partea cu imitatia- striga dupa taica-sau prin casa "de data asta nu mai ai nicio scapare", sau "cap de peste" Am reactionat insa imediat si s-a
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 15 ani, 5 luni cea mica: 11 ani, 9 luni
|
28.07.2010 1:38 |
|
| |
|
Alba ca zapada, piticii si vrajitoarea in egala masura
Frumoasa si Bestia (in egala masura pe amandoi ii indrageste)
de la tv,...Mickey (cu toate personajele din club), maimu vede maimu face, Litttle Einsteins...ii place si manny iscusitul
|
sus |
 |
|
|
CLAUDYA-MARIA

Locatie: VasluiCopii Claudia Maria: 17 ani, 5 luni Teodora Stefania: 14 ani, 3 luni
|
28.07.2010 2:43 |
|
| |
|
Am intrebat-o si eu pe cea mare si mi-a Scufita Rosie, iar din desene, Thomas, Fifi si Mickey
Chiar si broscutza mica are preferinte: desigur, tot Thomas e la putere si cu Mickey......povesti inca nu are rabdare sa-i citim si nici nu constientizeaza ea acum cum sta treaba cu personajele 
|
sus |
 |
|
karina1976

Locatie: BrasovCopii Paul: 20 ani, 7 luni Patricia: 15 ani, 2 luni
|
28.07.2010 3:14 |
|
| |
|
[quote="Christa"]---------- karina1976 a ... au ras amandoi in hohote.  ----------
Partea proasta e ca Mona inca nu face ca lumea diferenta dintre film si realitate, desi eu ii tot spun ca unele lucruri sunt posibile doar in filme, si vrea sa imite multe din ce face Pippi, asta inca a Pippi punea picioarele pe masa la scoala):
eu a 5 ori de ce nu putem avea si noi cal in casa.
acu' sincer nu cred ca am reusit ... ca au ramas fixati ca ne luam cand ne mutam la casa ... ca nu incape in apartament.
|
sus |
 |
|
cristianka

|
29.07.2010 12:57 |
|
| |
|
dinu e prea mic ca sa iti dea seama de astfel de lucruri dar... winnie e printre preferatii lui ca ala il are si pe perete si o carte "vorbitoare" si primele desene animate ce i le-am pus. eu una nu-l mai suport cand il aud ca deschide cartea si incepe sa vorbeasca winnie ma mut in alta camera =))
cred ca e timpul sa trecem pe altceva
ca si carti o prefera pe cea cu beauty and the beast, asta o plimba cel mai mult prin casa si mi-o arata sa-i citesc dar prea putin e interesat deocamdata.
|
sus |
 |
|
Flory24

|
29.07.2010 11:38 |
|
| |
|
Abala pasa bala (Alba ca zapada ) si vrajitoarea (din toate povestile), Mica sirena, Phineas si Ferb si faimoasele sirene din H2O.
|
sus |
 |
|
miguella

Locatie: Bucuresti, acum Fi (IT)Copii Alessia Maria: 16 ani, 11 luni
|
29.07.2010 2:00 |
|
| |
|
Alessia este fun HelloKitty, Winx, ScoobyDoo, Tom si Gerry, Mica Sirena... nu stiu exact ordinea pentru ca se schimba de la o zi la alta 
|
sus |
 |
|
BLUE-FLOWER

Copii NIKI VALENTIN: 15 ani
|
29.07.2010 11:16 |
|
| |
|
Niki este fan Sportacus:

|
sus |
 |
|
Cafelutza

Copii E S: 15 ani, 8 luni A M: 11 ani, 9 luni
|
09.08.2010 4:23 |
|
| |
|
Edi este fan Mickey Mouse si fan maimutica din "Maimu vede maimu face".
Din desenele animante cu "Lumea secreta a cartea junglei. o stie deja pe de rost, si noi la fel , daca ar putea toata ziua s-ar uita la mowgli si shanty.
pe locul 2, este alice in tara minunilor.[/b] si peter pan.
locul 3 nu exista.
pe vremea mea,... era tom si jerry, la care si acum ma uit cu placere, popey cu olivia(asa?), cand prindeam antena de la sarbi...ce vremuri.
|
sus |
 |
|
ana_348

Locatie: BucurestiCopii M: 17 ani, 4 luni D: 12 ani, 10 luni
|
02.09.2010 1:35 |
|
| |
|
apropo de pippi

|
sus |
 |
|
ramona79

Locatie: constantaCopii Raisa Georgiana: 15 ani, 6 luni Denis Gabriel: 13 ani, 4 luni
|
02.09.2010 8:57 |
|
| |
|
FIFI si floricelele 
|
sus |
 |
|
|
|