Arculetz

Locatie: Cluj-NapocaCopii Andra-Camelia: 17 ani, 10 luni Carina-Patricia: 14 ani, 11 luni
|
02.09.2010 11:33 |
|
| |
|
Top Carina
Deci, pe primul loc conduce detasat.... Veronicaaa Stim pe de rost tot cantecul.
Urmeaza "Lele" adica Oraselul lenes, cu melodia de la generic, prilej de dans si topaiala
Pe locul trei e Heidi, varianta tineretilor mele (cele mai mature stie... ) Pacat ca nu am gasit decat 3 episoade cu subtitrare in limba romana.
Urmeaza apoi tot felul de desene animate: Tweety, Micky Mouse, Bamby, Mowgli si lista poate continua.
Andra a rost toate episoadele . Am facut apoi o cura de Mowgli, apoi de Micky, apoi de Tom (si Jerry), de Doamna si Vagabondul, de dalmatieni si tot asa. Dar in top a acum tot felul de pernute, plusuri, tricouri si tot felul de minuni cu Tweety 
|
sus |
 |
|
Duti

Copii baietel dulce si frumos zana mica
|
14.10.2010 6:02 |
|
| |
|
Puiul baietel (3 ani) are la activ asa:
-Bo si Dassy (Sa ne miscam cu Bo),
-Bobo si Robo
-Tom si Jerry
-Clubul Micky Mouse
-Meteor si echipa camioanelor
-Thomas
Fetita mea:
-Bo si Dassy (o recunoaste si striga pe Bo de cand avea 12 luni)
-Hello Kitty
-Popay Marinarul (la care rade si comenteaza cu spor)
Amandoi urmaresc Boom Hop cu drag (nu ca vreau sa le fac reclama), Boomerang, uneori si Disney Channel urmareau cand era clubul Disney dimineata.
|
sus |
 |
|
gaguta

Copii ema maria: 16 ani, 5 luni stefania elisabeta: 15 ani, 3 luni Sofia Elena: 7 ani, 4 luni
|
20.01.2011 10:10 |
|
| |
|
Filmul Veronica era acum ceva in urma..acuma prefera mikey maouse..aici e un desen animat Nody 
|
sus |
 |
|
polin

Locatie: BucurestiCopii Stefan: 15 ani, 3 luni Emilia-Maria: 13 ani, 3 luni
|
04.02.2011 11:33 |
|
| |
|
Nu avem chiar un top 10
In ordinea de pe tricouri...
Stef e fan Sportacus, Thomas, Many iscusitul si Bob constructorul.
Emilia e cu Elmo din Sesame Street, "Maimu vede Maimu face" si oita Timmy.
Arculetz mi-ai trezit amintiri...unde ai gasit cele 3 episoade?Daca ai link ceva te rog pune si aici.Multumesc!
|
sus |
 |
|
bebemyc

Locatie: fix unde se agata harta-n cuiCopii Cristian : 16 ani, 10 luni Elena, Alin si Andrei - tripleti 12 ani, 9 luni Andrada: 18 ani, 8 luni
|
26.05.2011 6:58 |
|
| |
|
toala lumea la noi in casa se bucura la vederea lui Scooby Doo
|
sus |
 |
|
Megumi

|
25.05.2012 7:10 |
|
| |
|
Ai mei baieti sunt,amandoi,mari fani Thomas.Apoi mai le place mult Mickey,Little Einstein...si tot ce tine de Disney.
|
sus |
 |
|