· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Minunile anului 2010!! Cap.74
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Minunile anului 2010!! Cap.74  |
22ra

|
13.10.2010 1:27 |
|
| |
|
eu am babyphone de la primii pasi, l-am primit cand am iesit din maternitate si mi-a fopst foarte util, mai ales ca daca eu sunt cam singura cu Ilinca toata ziua cand mai ma duceam sa ma spal pe cap sau in bucatarie sau pe balcon luam unitatea mobila dupa mine si auzeam imediat daca se trezea sau plangea. Si eu tot la 2 camere stau...dar nici macar acum nu m-as putea lipsi de el.
|
sus |
 |
|
|
Christa

|
13.10.2010 1:36 |
|
| |
|
---------- Roxanne a scris: Poate cind ne vom muta la casa, am prieteni care l-au folosit pina avea copilul 2 ani si ceva, dar nu in apartament de 2 camere ca mine, ci la casa. ----------
Noi stam la casa, ba chiar cu etaj, insa la inceput nu a mers babyfonul, pana am facut rost de altul mai crescuse, si uite asa am ajuns la 4+ ani fara. Nu stiu, n-a fost nevoie de el. O singura data am mai apelat la el ca adormise iarna in masina, ca sa aud cand se trezeste, si cand m-am dus la ea plangea saracuta de mama focului, ca din pacate magaoaia nu functioneaza sub +10 grade. 
|
sus |
 |
|
Roxanne

Locatie: BucurestiCopii A: 16 ani, 11 luni D: 11 ani, 2 luni
|
13.10.2010 1:57 |
|
| |
|
Da, de-aia am si zis "poate" 
|
sus |
 |
|
giullia

Copii Fabian-Gabriel: 10 ani, 10 luni
|
13.10.2010 3:03 |
|
| |
|
Multumesc de raspuns chair ma speriasem cu caderea parului ...a venit fratele meu la mn si imi zice k incep sa am calvitie dupa care razand imi mai zice ca a vazut la mare 2-3 fete tinere care aveau peruca ... deci acum ma linistesc ca este ceva normal ufff
|
sus |
 |
|
giullia

Copii Fabian-Gabriel: 10 ani, 10 luni
|
13.10.2010 3:06 |
|
| |
|
madalina 2 minunatii acolo in poza sa va traiasca
|
sus |
 |
|
|
ralu-mada

Copii D S E
|
13.10.2010 3:26 |
|
| |
|
Buna fetele
Codrina asa patesc si eu cu ambii copii. Uite o explicatie:
Petele rosii neproeminente de pe frunte, nas, pleoapele superioare sau ceafa se datoreaza unor aglomerari si dilatari de vase capilare sanguine (popular poarta numele de 'sarutul ingerilor' sau 'ciupitura berzei'). Aceste semne din nastere se diferentiaza prin aspectul lor de epiderma inconjuratoare si sunt uneori acoperite cu par. Zonele rosiatice cu nuante albastrui care apar pe fata sau pe ceafa, urmare a dilatarii excesive a unor vase sangvine mici de la suprafata pielii constituie angioamele. Daca sunt plane, in vorbirea curenta sunt denumite, 'pete de vin', iar daca sunt usor bombate se mai numesc si 'fraga' sau 'fraguta'. Ele se accentueaza dupa plans, insa de regula dispar in cursul primului an de viata. Se poate intampla ca petele sa ramana toata viata, insa ele devin vizibile in timpul emotiilor puternice sau al eforturilor sustinute. In general, nu au nici un efect neplacut, doar ca sunt inestetice.
|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
13.10.2010 3:28 |
|
| |
|
pupicei dulci tuturor!!!

|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
13.10.2010 3:34 |
|
| |
|
---------- Codrina a scris:
Stie cineva de ce apar acele pete pe fata fetei mele?? ca am papat acum mar si nu a aparut nimic, doar cand papa la tzitzi...  ----------
cred cert ca este de la efortul pe care il depune cand suge...
|
sus |
 |
|
Raliu

Locatie: BucurestiCopii Adina mica printesa: 10 ani, 10 luni
|
13.10.2010 4:24 |
|
| |
|
helllloloooo
raportam al doilea dintisor nebunie mare cu dintii astia,ies k ciupercile dupa ploaie
claudis am citit de'a'doaselea atunci despre dive la tn
biluta ce fete frumoase ai
si eu am baby phone de la primii pasi si mi-a fost f util,de knd am ajuns in RO am stat numai la tara cu fata asa ca pt mn a fost ''vital''
felicitari pt dintisor Amalia,la mai multi si sanatosi
fata mea zici k e bagata in prizaaaaa e super agitata 
|
sus |
 |
|
dincamsimona

Locatie: BucurestiCopii Matei Alexandru: 13 ani, 3 luni Victor Adrian: 10 ani, 10 luni
|
13.10.2010 4:29 |
|
| |
|
wow raliu...deja 2 dintisori.
mai dar fata asta a ta e grabita rau... saraca de tine...intai colicii apoi dintii..
|
sus |
 |
|
ralucutza15

|
13.10.2010 4:41 |
|
| |
|
codrina la Dragos ii apar mereu acele pete, si cand suge si dupa ce suge, in diverse momente ale zilei si tot apar si dispar, la fel si bubite pe obraz, dar nu cred ca e ceva ingrijorator. la derma mi-au zis ca bubitele sunt ceva normal la bebe mic
byu la multi ani sotului!!!!
noi suntem la tara la ai mei, o sa va scriu aici mai des sper, doar sa mearga netul ca se pare ca am un noroc chior, cand vin eu pica reteaua la ei
va pup!
ps. pana la urma se pare ca nu sunt asa de multe mamici care nu au scris de mai mult de 3 luni 
|
sus |
 |
|
ralucutza15

|
13.10.2010 4:50 |
|
| |
|
giullia si mie imi cade parul ingrozitor de tare. dar m-am tuns ca am zis ca asa poate nu mai cade asa de mult, sau macar e mai scurt. oricum e plin de par prin casa si peste tot, si Dragos are in maini tot timpul par, is foarte atenta mereu sa ii caut in pumn sa vad daca nu a ascuns iar vreun fir de par de la mami
ana yammmyyyyy ce poza ai la avatar!!!! si eu vreu inghe de aia
|
sus |
 |
|
claudis

Copii M: 11 ani
|
13.10.2010 5:26 |
|
| |
|
buna fetelor...
L-am trimis pe tati cu Matei afara....Imi place ca acum daca a crescut baiatul iese afara cu el aproape zilnic...Si asta e abia inceputul..Iar mie imi prinde tare bine linistea
Anca felicitari pt dintisor Paote de aia a fost micuta mai agitata noptile Diseara dormiti cateva ore bune fara pauza ...sa vezi
Roxanne ce m-ai amuzat Sa stii ca daca seamana cu mami o sa fie si un pupacios
Codrina se spune ca prea putin din ce mancam trece prin lapte....dar prietena mea care a nascut in statele unite a fost la doctor dupa ce aia mica a facut niste bubite pe fata si corp si i s-a spus ca pb. e alergica la ceva ce a mancat mama recent...I s-au facut teste si s-a depistat ca este alergica la lactate..Sper sa nu fie cazul vostru
Noi daca ne vom muta la casa ne vom lua babyphone ...il vad absolut necesar cand e casa mare
Raliu felicitari si voua pt dintisor 
|
sus |
 |
|
geo_narcisa

Locatie: Bacau Copii Iuri Vladimir: 11 ani, 1 luna Natalia Maria: 8 ani, 5 luni
|
13.10.2010 5:56 |
|
| |
|
Uraaaaaa, ne-a reparat tataia caloriferul!!!!
Amalia felicitari pt dintisor!!!! Sa nu te iei dupa Iuri si s-o chinui pe mami! 
|
sus |
 |
|
lavinia_ionela

Locatie: Comanesti, BacauCopii Octavian-Ioan: 10 ani, 8 luni Sofia-Maria: 7 ani, 6 luni
|
13.10.2010 6:01 |
|
| |
|
---------- 22ra a scris: eu am babyphone de la primii pasi, l-am primit cand am iesit din maternitate si mi-a fopst foarte util, mai ales ca daca eu sunt cam singura cu Ilinca toata ziua cand mai ma duceam sa ma spal pe cap sau in bucatarie sau pe balcon luam unitatea mobila dupa mine si auzeam imediat daca se trezea sau plangea. Si eu tot la 2 camere stau...dar nici macar acum nu m-as putea lipsi de el. ----------
Din acelasi motiv si il vreau si eu, pt ca sunt toata ziua singura cu el si mie tare greu, nici la toaleta nu ma pot duce cum trebuie . Iar cand merg pe balcon sa intind rufele ma sun dupa un tel pe altul si dau pe difuzor telefonul pe care il iau cu mine ca sa il aud. Mi-ar placea un sistem si video ca dak se face mare tre sa vad ce nazbatii face.
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|