· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Dupa cat timp ati ramas insarcinate? Capitolul 37
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Dupa cat timp ati ramas insarcinate? Capitolul 37  |
ionelita

am nascut deja!
|
08.10.2010 11:41 Dupa cat timp ati ramas insarcinate? Capitolul 37 |
|
| |
|
Pentru EA
1.Dozari hormonale ziua 2-3 a ciclului
-FSH, LH, Estradiol, Prolactina, TSH, T3, FreeT4, ATPO
2.Dozari hormonale ziua 21
-Progesteron
3.IGM si IGG pentru : toxoplasma, GMV, Rubeola, IGA si IGG pentru Chlamydia
4.Examen bacteriologic secretie vaginala, cultura col, AG Chlamydia, Ureaplasma si Mycoplasma (fara toaleta vaginala 48 de ore si fara contact sexual)
-Test Babes-Papanicolau , determinare HPV cu genotipare
5.Ecografie mamara
6.Ecografie transvaginala
7.Histerosalpinografie +
HIV
HBsAG (hepatita B)
Hepatita C
Grupa de sange
RH
Pentru EL
1.Dozari hormonale: FSH, LH, Testosteron, Prolactina, AFB, BHCG , PSA
2.Spermograma ( a se lua recipient si instructiuni de la laborator)
3.Secretie uretra, cultura uretrala, AG Chlamydia, Ureaplasma si Mycoplasma ( fara toaleta 24 de ore)
4.IGA si IGG pentru Chlamydia +
HIV
HBsAG (hepatita B)
Hepatita C
Grupa de sange
RH Si testele pentru El trebuie facute de la inceput.
Daca treceti de acestea si totul e bine - nu mai ramane dacat sa asteptati minunea!
Daca nu si trebuie recurs la FIV am si acolo o lista de analize dar acolo cred ca mai bine intrebati doctorul ce analize mai vrea.
Asteptam cele 2 liniute
LAM ............................................... 26.10.1980 ( Lavinia)
martinel ........................................ 08.06.1981 (Cristina)
CYC................................................. 31.12.1969 ( Cristiana Ioana)
ramonsita..................................... 12.06.1980
corinush86.................................... 05.08.1986 (Corina)
amrabdare35
mariaclara
danaaris
oscar
ordideealba
iulianagenazz (Iuliana)
ioana_leka................................... 21.12.1984
ema24........................................... 28.01.1986
niznaika
avem 7 burtici Sarcina usoara si bebei sanatosi va dorim
lordy80.........................................
puisor_rni.................................... 31.08.1986 (Nicoleta)
mihaela_ct................................... 27.08.1981 (Mihaela)
lord_lesy........................................ 07.01.1979
Luv31
lefkas ............................................ 16.02.1982
annamaria19................................ 11.02.1985
si 5 mamici
cricricri.......................................... 15.05.1970 ( Cristina)
ionelita........................................... 18.02.1984 ( Ionela )
karina_swe................................... 27.08.1981
adrianaBuc.................................... 27.03.7979 ( Adriana )
MariaStan....................................... 07.02.1979 ( Dana )
Sarbatorita lunii octombrie:
LAM - 26.10.1980
Capitolul anterior : Capitolul 36
|
sus |
 |
|
|
ionelita

am nascut deja!
|
08.10.2010 11:45 |
|
| |
|
buna fetelor
ne-a fost dor de voi
recunosc ca nici nu am apucat sa citesc din urma
pff..are copilul meu o energie ..acum sta in funduletz foarte bine...numai asa vrea sa stea si sa ne jucam
va pupacim
|
sus |
 |
|
lord_lesy

Locatie: BuzauCopii B. A. E.: 15 ani, 8 luni Denis Costin: 9 ani
|
08.10.2010 12:15 |
|
| |
|
multumim. pupam si noi baietelul si mamica.
Mai fetele cu liniute proaspete pai ce faceti nici tu poze nici tu prezenta?? sa intelegem ca aveti greturi rau?
Hai ca va astept la Lista gravidutelor sa scap si eu de ultimul loc 
|
sus |
 |
|
puisor_rni

|
08.10.2010 12:35 |
|
| |
|
ziua buna, dragele mele!
multumim draga ionelita pt noul capitol! esti atat de atenta mereu pup un cosmin dulce
ioana am vazut ca mi-ai scris pe mess...ma bucur ca ai terminat ce aveai de zis intr-o nota optimista
corinush cum a fost la bal? te-ai distrat alaturi de bobocei?
mariastan ai o frumusete de fetita! sa fie sanatoasa si tu de asemenea! sotul meu m-a intrebat cate kg a avut ana la nastere(pt ca i se pare lui ca este foarte mare, a ramas destul de uimit) si n-am stiut sa-i raspund, am cautat in urma dar n-am gasit, poate ma scoti din ceata tu! multumesc! va pupam pe amandoua!
eu am iar de lucru prin casa, caci facem camera lui bebe, o sg camera si s-a deranjat toata casa offf sper sa termine mai repede, mai ales ca e atat de frig, brrr!!!!
va pup si va doresc tuturor o dupa-amiaza placuta si un inceput de week-end excelent!
|
sus |
 |
|
LAM

Locatie: LuxemburgCopii Sebastian: 9 ani, 8 luni Teodora: 7 ani, 5 luni
|
08.10.2010 1:03 |
|
| |
|
aici sunteti? si eu va cautam pe la cap. 36..credeam ca n-a mai scris nimeni.
ieri am fost la medicul de fam. ca sa-mi dea trimitere pt. analizele de sange si urina anuale...in fine mi-a dat sa le fac gratis, dar problema acum e ca nu mai gasesc niciun laborator de analize care sa mi le faca pt. ca cica au cheltuit toti banii alocati de la CAS pt. analize gratuite cica sa astept sf. lunii, ca poate apar banii pt. luna noiembrie.
vroiam sa le fac luna asta pt. ca sunt in pauza de stimulare si zicea dr. ca e mai bine acum cand nu iau niciun medicament offf romania si sistemul sanitar
v-am pupat
|
sus |
 |
|
|
lord_lesy

Locatie: BuzauCopii B. A. E.: 15 ani, 8 luni Denis Costin: 9 ani
|
08.10.2010 1:12 |
|
| |
|
LAM de ce te miri? eu pe 30.09. cu trimiterea gratuita in dinti am fost la laboratoare si au zis ca deja sunt inchise listele pe octombrie asa ca am scos 150 lei din buzunar si gata - ca deh doar platim asigurari garla. 
|
sus |
 |
|
orhideealba

|
08.10.2010 1:12 |
|
| |
|
buna,fetelor!
Ioana , sper sa pleci deja insarcinata in Italia o sa-ti simtim lipsa.
eu sunt deja pe Utrogestan, 200*3/zi si sunt terminata de somn. ziua sunt ametita, iar noaptea nu pot sa dorm. ca la nebuni.
ma tot gandesc ce mai fac embrionii mei, sper sa se divida frumos si sa ajunga toti pana luni la stadiul de blastocist! nu as vrea sa fac marti, ca sunt superstitioasa cu ziua de marti, dar nu depinde de mine.
azi ma duc pe dupa-amiaza la biserica. fiti sigure ca aprind si pt voi si bebicii vostri o lumanare. asa, sa-i calauzeasca lumina divina catre mamele lor, care ii asteapta de atat de mult timp ...
pup
|
sus |
 |
|
Ioana_Leka

Locatie: EuropaCopii Noel: 5 ani, 5 luni Amina - Un copil cautat de 8 ani! 7 ani, 6 luni am nascut deja!
|
08.10.2010 1:34 |
|
| |
|
Eiii asa da am si eu cu cine sa vb pe aici.Chiar ma simteam singura si abandonata la celalalt capitol,Ionelita saru mana pentru noul capitol,sa speram numai cu vesti bune.Pai oare de ce vrea Cosminel numai sa se joace,oare cine l-a invatat,venim pe rand la tine,sa ne jucam si noi cu el asa te lasa si pe tine sa te odihnesti.
Puisor_rni drag si scump asa e,cum am scris pe mess,am momente cand intru in panica si nu stiu sa ies,dar imi va trece daca e sa fie e daca nu la anul incep iar cu stimularile si gata.
LAM tu chiar crezi ca astia din Romania vor mai da gratuitati la ceva?Sau daca da va fi peste minim 1-2 ani ,si asa suntem obligate asa ca Lord_lesy sa scoatem banul si sa mergem la o clinica privata,e CRIZAAA !!!
Orhideealba dar de ce ai inceput deja progesteron-ul?Eu dorm zi si noapte,si din orice miscare sunt obosita,scoate toata forta din mine,pastilele astea,2 pe gura si 2 intravaginale,m-am saturat dar daca stiu ca ii face bine lui bebita(daca e acolo),na ca mai fac sacrificii.Si eu abia astept sa ma duc pe 14 octombrie de Cuvioasa Paraschiva sa duc cei 5 trandafiri albi,pe care ii vrea,poate e adevar visul meu cine stie.Am uitat,si tu nu cred ca ai citit,sa ne scrii pe cat e ziua ta de nastere,eu am notat in carnet toate zilele voastre dar a ta , AMRABDARE35 , LUV31 SI NIZNAIKA SI MIMMY nu le am.
Va pupa Ioana. 
|
sus |
 |
|
mimmy

|
08.10.2010 6:00 |
|
| |
|
buna seara fetelor si eu eram pe cap. 36 cesa va spun eu inca tb sa ma obisnuiesc cu acete pagini etc. orhideea te rog sa-mi spui cam cat iti ia sa faci tratament pt a ovula daca poti sa-l faci acasa sau tb sa stai la ei la clinica,dac atunci cand iti scot ovulele tb sa stai iar la clinica in fine timpul pe care tb sa il aloc sa stau acolo la clinica daca pot sa vin si sa plec inapoi in italia cum functioneaza ? cum trebuie sa fac?cat timp imi ia?deja ma intreaba astea pe la lucru si nu stiu ce sa le raspund
Ioana tu ce mai faci?da eu (sotul meu) intra dimineata pe net ca are jocuri online (ma zapaceste cu jocurile astea) sta numai el aproape pe comp.
|
sus |
 |
|
orhideealba

|
08.10.2010 7:37 |
|
| |
|
tratamentul se face acasa. punctia ovariana se face in spital sau in clinica,te monitorizeaza pana seara si apoi pleci acasa. tratamentul depinde de schema pe care ti-o face dr tau (exista protocoale lungi de stimulare si protocoale scurte). oricum, trat de stimulare se face acasa.
succes!
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
08.10.2010 7:40 |
|
| |
|
---------- Ioana_Leka a scris: ,venim pe rand la tine,sa ne jucam si noi cu el asa te lasa si pe tine sa te odihnesti.
----------
chiar va rog
|
sus |
 |
|
Ioana_Leka

Locatie: EuropaCopii Noel: 5 ani, 5 luni Amina - Un copil cautat de 8 ani! 7 ani, 6 luni am nascut deja!
|
09.10.2010 9:16 |
|
| |
|
Buna dimineata fetelor o sambata minunata va doresc.Sper sa nu fiu singura care scrie azi aici pe forum.Va pupacesc pe toate.Ioana. 
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
09.10.2010 9:28 |
|
| |
|
neatza ioana!
|
sus |
 |
|
iulianagenazz

|
09.10.2010 11:04 |
|
| |
|
Buna dimineata si din partea mea.
|
sus |
 |
|
gaguta

Copii ema maria: 14 ani, 8 luni stefania elisabeta: 13 ani, 6 luni Sofia Elena: 5 ani, 7 luni
|
09.10.2010 2:59 |
|
| |
|
buna si d ela mine..la noi ploua si ma plicti 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|