|
|
autor |
zymaflor  |
albi

Locatie: Curtea de argesCopii ALEXANDRA GEORGIANA: 14 ani, 9 luni LUCA MIHAI: 9 ani, 11 luni
|
21.04.2007 9:39 zymaflor |
|
| |
|
voi le dat bebeilor zymaflor, mie nu mi-a spus dr noastra sa-i dau asa ceva, am aflat de la o alta mamica care ii recomandase un dr pediatru din bucuresti.
|
sus |
 |
|
|
Christa

|
21.04.2007 10:07 |
|
| |
|
Nu ia fluor sub nicio forma? Daca folosesti pasta de dinti cu fluor e posibil sa ajunga, in cazul administrarii Zymafluor-ului (sau a altor tablete de fluor) nu e voie sa folosesti pasta de dinti cu fluor.
|
sus |
 |
|
albi

Locatie: Curtea de argesCopii ALEXANDRA GEORGIANA: 14 ani, 9 luni LUCA MIHAI: 9 ani, 11 luni
|
22.04.2007 10:18 zymafluor |
|
| |
|
tu ce folosesti ptr bebeul tau ca am vazut ca are 9 luni?
|
sus |
 |
|
Christa

|
22.04.2007 10:43 |
|
| |
|
Eu ii dau Zymafluor D 500 care contine fluor si vitamina D.
|
sus |
 |
|
sebica

Locatie: BucurestiCopii Sebi: 20 ani, 6 luni Cristi: 15 ani, 1 luna
|
01.05.2007 12:11 |
|
| |
|
Daca incepi sa-i dai ai grija ca trebuie sa-i dai zilnic mai multi ani, unii doctori spun pana la 8 ani, altii pana la 14. Subiectul asta a fost intors pe toate fetele si discutat de mai multe ori pe aici. O sa gasesti o multime de pareri pro si contra.
|
sus |
 |
|
|
ddadriana

|
01.05.2007 1:25 |
|
| |
|
Eu nu cred ca i-am dat mai mult decit 1an, nu mai i-mi aduc aminte, dar a mea are acuma 8 ani si nici vorba de asa ceva. Christa sti tu citi ani se da tablete de flour, si vitamina D la noi? Ca eu numai aicea pe forum am citit ca se da citiva ani la rind.
|
sus |
 |
|
Christa

|
01.05.2007 2:02 |
|
| |
|
---------- ddadriana a scris: Christa sti tu citi ani se da tablete de flour, si vitamina D la noi? ----------
Nu stiu exact, stiu doar ca in prospectul astora pe care le am eu, Zymafluor D 500, scrie ca se dau pana la 2 ani. Nu stiu insa daca dupa aceea se mai da altceva, sau asta-i tot.
|
sus |
 |
|
alinatent

Locatie: oradeaCopii Bogdan: 18 ani, 4 luni horia: 16 ani, 1 luna
|
01.05.2007 4:12 |
|
| |
|
pai fluorul trebuie dat cam fara intrerupere pina pe la 12-13ani, asta ca sa se cuprinda toata perioada de mineralizare a dintilor definitivi (inclusiv a molarului de minte, care pe la 12 ani se mineralizeaza in interiorul maxilarului)
Pina la 2 ani e foarte putin, si o parte din dintii definitivi ramin descoperiti
|
sus |
 |
|
Christa

|
01.05.2007 5:37 |
|
| |
|
[quote="alinatent"]Pina la 2 ani e foarte putin, si o parte din dintii definitivi ramin descoperiti[/quote
Zymafluor D e fluor + vit. D. E posibil ca dupa 2 ani sa se dea doar fluor, dar aia nu stiu (inca).
|
sus |
 |
|
alinatent

Locatie: oradeaCopii Bogdan: 18 ani, 4 luni horia: 16 ani, 1 luna
|
01.05.2007 5:54 |
|
| |
|
Pai asa m-as gindi si eu Christa, dupa 2 ani musai continuat cu Fluor, Zimafluor eventual
Cu toate ca mai nou am auzit ceva mame pe la gradi ca le-ar fi recomandat pediatrii lor (dupa noile descoperiri) ca si Vit D ar fi bine data pina la 6 ani (cu pauza vara, in lunile fara R)
Io nu le mai dau demult la ai mei, parca imi e nu stiu cum sa ma apuc iar ... uitasem cum e 
|
sus |
 |
|
Christa

|
01.05.2007 6:23 |
|
| |
|
No halal citat ce-am dat inainte, si ma mai miram de unde mi-a aparut paranteza aia dreapta in mijlocul mesajului pe care il scriam. Amu stiu.
---------- alinatent a scris: parca imi e nu stiu cum sa ma apuc iar ... uitasem cum e  ----------

|
sus |
 |
|
rene

|
21.05.2007 8:10 |
|
| |
|
M-am gandit si eu sa-ncep sa-i dau pentru ca deocamdata il spal pe dinti cu pasta fara fluor.
Ideea e ca pediatra lui mi-a spus ca mai bine nu-i dau ca tre sa dau pana la 18 ani sau pe-acolo. Imi si imaginez cum o fi cand e cu fata la discoteca eu sa-l sun sa-i amintesc sa-si ia pastila
Din ce am citit cred ca mai bine-i dau dar mi-e teama daca intrerup la 4 ani de exemplu din stiu eu ce motive sa nu i se carieze mai tare cum am citit undeva ca s-a intamplat. Acuma.. ca asta a fost cauza sau nu, nu stiu.
|
sus |
 |
|
rapunzel

Copii ANDREEA MIHAI
|
21.05.2007 9:27 |
|
| |
|
---------- rene a scris: ....Imi si imaginez cum o fi cand e cu fata la discoteca eu sa-l sun sa-i amintesc sa-si ia pastila .... ----------
Exact asta este motivul pentru care am hotarit ca lui Mihai nu o sa ii dau fluor am obosit alergind dupa Andreea ca sa ii dau tabletele seara, pentru ca ea s-a plictisit (le ia de la 3 luni). Si ma cam indoiesc ca el va fi mai ascultator decit soru-sa.
Asa ca am hotarit sa risc si sa zic pas de data asta.
Dar un lucru stiu si eu: daca incepeti ginditi-va bine, penyru ca pauzele in administrarea fluorului fac mai mult rau decot daca nu ar lua deloc.
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|