· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Copiii >3-7 ani > simt ca innebunesc!!!!!!!!!!!!
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  »
subiect nou  raspunde
autor simt ca innebunesc!!!!!!!!!!!!     
nathalia

Copii
ALI: 21 ani

29.04.2006 11:30   simt ca innebunesc!!!!!!!!!!!!  citat 

pe scurt:am un baiat de 4 ani.oameni buni e pericol public!!!!!nu mai stiu ce sa fac.la 2 ani s-a spalat.(eu faceam crize ca nu puteam sa il scot de acolo si el urla ca nu il las sa se invarta)la 2 ani si jumatate se balacea in toti rahatii care ii gasea in parc,credeam ca fac hepatita.la 3 ani toate telefoanele care le prindea erau in masina de spalat,cos de gunoi sau wc.acum la 4 ani l-a uit la tv unde vrea el,etc.NU MAI STIU CE SA MAI FAC.nu trece o zi fara sa faca ceva.de cand se trezeste pana se culca o tine din gafa in gafa!!!!!

sus

Denunta
Carmella

30.04.2006 10:14     citat 

Nu trebuie sa faci totul asa cum vrea el, mai ales ca are deja 4 ani. Ai incercat sa-l duci la gradinita ? Da-ne mai multe detalii despre el, vorbeste bine, comunica usor ?
Uite si un alt subiect cu copii - pericole publice zambet

Nervi de copil

sus

Denunta
nathalia

Copii

30.04.2006 1:30     citat 

draga Camelia:am incercat toate metodele cu el,dar o tine pe a acord.in general este un baiat bun ,dar pe noi ne seaca prostiile care le face.Pana in luna septembrie 2005 ne-am inteles bine cu el dar am fost plecati afara la familia sotului meu timp de 3 luni.de cand ne-am intors nu mai ne intelegem cu el.crede ca tot i se cuvine.nu il vazuse niciodata si i-a i-au crescut.incerc sa il aduc pe drumul cel bun dar nu cred ca o sa mai reusesc.parca face totul in ciuda mea.NU VREAU UN COPIL UNDE IL PUN ACOLO SA STEA DAR NICI UNUL CA AL MEU.de vorbit nu vorbeste coerent.noi o perioada buna de timp nu am stat in romania si copilul incepuse sa rupa cuvinte din limba araba.acolo i se vb in romana doar de mine si sotul meu.restul i se adresa in limba araba.Acum din fericire vb romaneste dar stricat.am fost cu el la dr. dar mi s-a sa nu imi fac probleme,dar sa evit plecarile pana in momentul cand el vb cursiv limba romana.javascript:emoticon('zambet')

sus

Denunta
getuleana

Copii
Petean Sara: 18 ani, 7 luni

30.04.2006 2:45     citat 

...s-ar putea spun eu ,desi nu e sigur asta voi stiti mai bine ,poate incearca sa va atraga atentia ,asteapta aprecieri din partea vostra ,afectiune nu critici si atentionari mereu(acum nu spun ca faceti mereu asta -imi dau cu parerea)...cred ca num ai in timp se poate rezolva problema si cu rabdare ,insa posibilitatea cu gradinita e cea mai buna la vartsa lui acolo va invata disciplinarea ,etc acasa s-ar putea sa nu mai gaseasca mai nk atractiv si incearca sa "inventeze"in schimb la gradinita exista un program adecvat pt varsta lui ,aparte copiii ...trebuie discutat eventual cu sotul tau si sa ajungeti la o concluzie!! zambet

sus

Denunta
nathalia

Copii

30.04.2006 9:47     citat 

nu vrea sa iasa in evidenta si nu se pune problema ca nu are afectiune din partea noastra.este copilul nostru si vrem ce este mai bun pt el ca orice parinti normali.dar are o personalitate foarte puternica si incearca sa ne manipuleze si sa iasa toatul cum vrea el.in fiecare zi incerc sa ii fac un program atractiv pt el ,dar orice nu il mai multumeste.este un pusti cu pretentii la orice.

sus

Denunta
Carmella

01.05.2006 8:07     citat 

Sotul tau ar trebui sa se obisnuiasca cu ideea gradinitei, pentru ca peste 2 ani deja va trebui sa-l dati la scoala. Cred ca l-ar si disciplina putin programul mai strict de la gradinita.
Banuiesc ca in prezent tu esti cea care sta cu el toata ziua. incearca sa iesi cu el cit mai mult pe-afara, sa alerge si sa-si consume energia. Daca zici ca e pretentios, pune-l pe el sa aleaga programul pentru o zi, nu incerca sa i-l impui tu, poate asa va fi mai multumit. Pentru o perioada ar fi indicat sa te dedici numai lui, sa nu incerci sa rezolvi si treburile prin casa si sa ai grija si de el. Astfel vei fi mai atenta la comportamentul lui, vei vedea, poate, de ce face atit de multe nebunii :)Poate e curios ce se intimpla cu telefoanele in masina de spalat, sau in WC foarte fericit Incearca sa-l faci sa-ti spuna ce gindeste despre obiectele din jurul lui, despre actiunile pe care le face. si incearca sa fii calma cind face cite-o prostioara, poate doar ti-a-l amuza sa te sicaneze. si de la toamna incearca sa-l dai la gradinita trag cu ochiul
Eu cred ca ai un copil care a o atentie in plus, si acum incearca s-o obtina prin metodele astea sarut

sus

Denunta
kiddo

01.05.2006 9:35     citat 

Are nevoie de activitati potrivite varstei lui, de compania copiilor, deci la gradinita cu el, acolo sigur o sa se schimbe. si la 4 deja trebuie sa stie ca exista reguli pe care trebuie sa le respecte, fie ca-i place sau nu.

sus

Denunta
getuleana

Copii
Petean Sara: 18 ani, 7 luni

01.05.2006 10:30     citat 

Fetita mea este si ea foarte activa ,intr-o ora daca nu se joaca ceva foarte preocupant, casa mea e intoarsa pe dos ,face "o multime de prostii",si asta nu pt ca nu i-as oferi atentie sau nu are program sau nu are afectiune ..mi -am dat seama ca pur si simplu s -a mine -acelasi ritm ...am observat ca seara cand vine acasa tatal ei este complet diferita ,se joaca cu entuziasm jocuri ce eu vreau sa ma joc cu ea in timpul zilei si le refuza ,se lipeste de el ,plange cand trebuie sa se culce -ar vrea sa se mai joace cu el ...dar din sept va merge neaparat la gradinita ...stiti si din filme oricat de multe jucarii ,activitati ar avea acasa cu toate astea e nevoie de colectiv ...si copiii bogatilor se plictisesc !

sus

Denunta
nathalia

Copii

01.05.2006 1:34     citat 

oricat de calma as incerca sa fiu cateodata simt ca explodez.mi-a acum ma santajeaza.vad ca de ieri il preocupa lego si tot construieste.dar sa vedem cat il tine'confuz'cand vine tatal lui acasa e mai rau pt ca stie ca nu i se interzice absolut nimic.(lasa-l ca este un mic....,etc).acum incerc alta metoda cu el sa vad daca reusesc sa ii scot fitele din cap'trag cu ochiul'.nu vreau sa ii impun sau sa ii interzic orice ca asta ar insemna sa nu il las sa isi simta copilaria si i-ar dauna in viitor.a i s-a ca sunteti alaturi de mine 'zambet'

sus

Denunta
nathalia

Copii

01.05.2006 1:44     citat 

Intr-adevar iti trebuie multa rabdare ca sa cresti un copil si mai ales daca are o personalitate puternica,la inceput am crezut ca ma voi intelege cu el dar m-am inselat ,cu toate ca am autoritate asupra lui dar am observat ca nu are nici un efect e total indiferent la tot ceea ce zic nici eu nu mai stiu ce sa fac pentru a 4ani si ma gandesc cu frica cum va fi peste cativa ani.Eu nu lucrez sunt acasa cu el 24 din 24,poate ca s-a razvratire?RABDARE ,RABDARE,RABDAREj'zambet'

sus

Denunta
marusca12

Copii
Johann: 17 ani - La Multi Ani!

01.05.2006 6:20     citat 

Poate ar trebui sa-l dati la gradinita, ca veti avea mari probleme cu el cand va creste. si ii va fi si lui tare greu sa se adapteze in comunitate, asa ca mai bine acum, decat cand va merge la scoala.

Numai bine si rabdare.

sus

Denunta
teosioli

Copii
Costadinos: 20 ani, 3 luni

01.05.2006 6:49     citat 

draga Natalia,

sora mea este casatorita cu arab si toti cei 3 copii ai ei sunt exact cum l-ai descris tu pe al tau .
i-ti voi spune un lucru din ce face ea,mai precis i-si face propriul program de dimineata pana seara in special programul de innot ce-i face deosebit de obositi pe toti trei la intoarcere, dar chiar si asa.......
la gradi nici nu se pune problema stii ce conceptie au toti strainii referitor la aceasta problema!

nici nu stiu cum face fata?

dar tu ai unul si toata atentia voastra este indreptata catre el si........piticul.........simte ........siiiiii .........PROFITA CAPOATE de MULT.... foarte fericit

sus

Denunta
jenu

01.05.2006 10:56     citat 

Dragi mamici, am si eu o nepotica de 3 ani si alaturi de bunica ne ocupam de ea. In lipsa parintilor, care sunt in situatia celor cateva milioane plecati din tara "pentru un trai mai bun", incercam sa tinem pasul cu "metodele moderne" de educatie a simplu de flashuri de mizerie. Natalia parca spunea de telefonul in masina de spalat, dar daca tineti minte la TV a spalat, apoi au desfacut tastatura pentru cuvinte incrucisate sau tot felul de idiotenii care le dau idei copilasilor care inca nu au simtul umorului format. Eu recomand cu caldura selectarea cu atentie, cu mare atentie a posturilor de tv la care se uita copilasii. Inca nimeni nu poate cuantifica raul pe care-l poate face o emisiune, un film, o secventa de film in mintea fragila a-mi trebuie mult timp sa-i explic ca nu va pati nimic, dar cand apuca sa vada din greseala o scena de violenta fuge din camera si-mi spune ca nenea a inca sunt la inceput de drum. Sincer va compatimesc mamicilor care sunteti la varsta fiicei mele. Cu drag Jenu.

sus

Denunta
nathalia

Copii

02.05.2006 1:36     citat 

draga teosioli are un program destul de incarcat si isi descarca energia zi se zi.am incercat sa ii ocup timpul cat pot dar parca nu oboseste niciodata'zambet')
vorbeste non stop si este ca argintul viu('nervos')
eu sunt obosita de nu mai nimeresc patul si el mai are ceva de spus sau de facut.tot ce vede la mine vrea si el:manechiura,pedichiura,coafat etc.azi am fost putin mai cuminti.oare se imbolnaveste?cand sta potolit inseamna ca se intampla ceva.astept ziua de maine si ma pregatesc sufleteste.La baiatul meu ma astept la orice('zambet')filmul denis pericol public este prea slab fata poznele lui ali.in colectiv este totul ok dar acasa........ar fi perfect daca ar manca afara,ar dormi afara etc.zici ca l-am facut la poarta spitalului.este mereu pus pe plecat AL MEU E si CU EL DEFILEZ!!!!!('zambet')azi a la bucatarie si iti imaginezi ce a faina,9 oua,otet,sare,zahar,vegeta,piper etc.faina sus,jos,pe geamuri ('plang sau sunt foarte trist') si m-a sus ca nu are boala aragazului('trag cu ochiul').intru in bucatarie si.................stop cardiac.3 ore am curatat dupa el,dar totusi e bine ca a pioneze sau cornulete cu carbit????????????

sus

Denunta
ddadriana

02.05.2006 8:32     citat 

Draga nathalia, asa cum noi cei maturi avem nevoie de comunicatie cu persoane mature, si nu de lumea copiilor 24 de ore in sir, ca ne ducem psihic de ripa dupa un timp, asa sufera si copii daca nu au copii in jurul lor, ca cei maturi sint plictisitori ptr ei. Daca tu te-ai ocupa sa-l integrezi pe fiul tau intr-o gradinita, el va putea sa-si descarce energia pe care, ori ce copil o are la virsta aia, iar tu vei avea timp de lucruri legate de viata unei persoane mature. Iar cind va veti vedea dupa terminarea programului fiului tau, o sa ai cu mult mai multa rabdare cu el, si o sa va bucurati enorm de timpul care o sa-l petreceti inpreuna. 4 ani e o perioada f lunga, daca voi doi nu o sa reusiti sa va si indepartati unul de altul o sa ajungeti de va uriti. Fiul tau va trebui sa se obisnuiasca in colectivitate, ca nu o sa poti sa o eviti, si cu cit mai devreme cu atit mai usor ptr el. Nu mai pierde vreme cauta-i un loc de gradinita, si lasa-l la copii, ca ii faci un mare favor.

sus

Denunta

< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: