· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Administrative >Concursuri parinti.com > Regulament concurs Atria
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Regulament concurs Atria     
admin

09.02.2011 1:50   Regulament concurs Atria  citat 

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este SC AX PERPETUUM IMPEX SRL
CUI: RO 6818298
Nr. Reg. Com: J12/4671/1994
Cont IBAN: RO 44 RZBR 0000 0600 0561 9781 Raiffeisen Bank Cluj


Participantii la concurs/tombola sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul parinti.com.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Municipiului Bucuresti.

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura in perioada 9 februarie si 24 februarie 2011. Orice persoana care se va inscrie dupa aceasta data, nu va fi luata in considerare.

4. MECANISMUL

Participa la concurs postand o fotografie sau mai multe cu micutul tau desenand si noi vom premia 3 castigatori prin tragere la sorti dintre fotografiile voastre postate in topicul special creat in sectiunea concursuri a forumului parinti.com.


5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Vor fi alesi 3 castigatori , prin tragere la sorti
IMPORTANT!
• Pentru a putea participa la concurs este obligatoriu sa ai trecuta la profil o adresa valida de e-mail.Castigatorii vor fi contactati pentru a transmite datele complete ( adresa, nume complet, telefon).Aceste date se vor trimite de catre castigatori in termen de o saptamana prin mesaj privat catre admin.
• Castigatorii care nu transmit datele complete nu vor fi luati in considerare

6. PREMII

3 premii oferite de [url=http://www.atria.ro/ ]Atria.ro [/url]

1 - Covor copii la alegere – 348.99 lei
http://www.atria.ro/Covoare-copii--cID16.html
2 – Autocolant de perete pentru camera copii – 89.99 lei
3 - Autocolant copii – 74.99 lei


Premiile nu se acorda in bani. Premiile vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorilor.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Se va face public in cadrul topicului de concurs pana la data de 28. 02. 2011.

Totodata, castigatorul va fi contactat personal pe e-mail si/sau telefonic pentru a confirma ca poate intra in posesia premiului.


8. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii vor fi contactati de catre organizatori, conform specificatiilor de la punctul 7, pentru stabilirea detaliilor referitoare la intrarea in posesia premiului. Premiile vor fi expediate de Atria.ro

9. TAXE SI IMPOZITE

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII. Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa www.parinti.com - Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga: Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului; Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale; Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

12. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.parinti.com. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

13. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii.

14. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: