· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Generatia Bebelusilor nemaipomeniti din 2011 Cap. 4
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  »
subiect nou  Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
autor Generatia Bebelusilor nemaipomeniti din 2011 Cap. 4     
lavinia_ionela

Copii
Octavian-Ioan: 12 ani, 7 luni
Sofia-Maria: 9 ani, 5 luni

07.02.2011 7:28   Generatia Bebelusilor nemaipomeniti din 2011 Cap. 4  citat 

Vlad . . . . . . . . . . . 31.10.2010 . . . . . pui de Cayia
Andreea . . . . . . . . . . .02.12.2010 . . . . . pui de Furnicutza26
George Alexandru . . . . . 20.12.2010 . . . . . pui de Crispy
Patrick Christian . . . . 29.12.2010 . . . . . pui de Dodosasha
David Petru . . . . . . . . 29.12.2010 . . . . . pui de Tamy

Antonia Maria . . . . . . . 02.01.2011 . . . . . pui de Ocrisu
Costina Andreea . . . . . . . 08.01.2011 . . . . . pui de Bibelou

Capitole anterioare 1 ,2, 3.

exclamatie exclamatie exclamatie Site-uri pe care le puteti folosi pentru a inv. de la ionelita si codrina.

sus

Denunta
Cayia

Copii
V mare: 17 ani, 5 luni
V mic: 12 ani, 4 luni

07.02.2011 8:00     citat 

Suuuper foarte fericit Arata foarte bine, imi place tare mult.
Vad ca Mufitza e in acelasi rand cu tancuta rad
Apropos de tancutza, are soatza mea la serviciu o colega pe care o cheama Tancutza Cuturela rad Eu de cand am aflat m-am declarat fan al parintilor ei, cred ca au un simt al umorului tare dezvoltat. foarte fericit

sus

Denunta
furnicutza26

Copii
Lucasosaurus: 16 ani, 5 luni
Pufarina: 12 ani, 3 luni

07.02.2011 8:09     citat 

hehe, ce sta andreaua mea intre baieti.... imparateasa, se vede de mica.

mersi lavinia, foarte frumos....

sus

Denunta
furnicutza26

Copii

07.02.2011 8:12     citat 

in alta ordine de idei, dupa discutia despre kk vad ca avem alt subiect la fel de elevat.... mucii rad

io ma rad da nu e rasu meu... ca fimiu e operat de amigdale si polipi... sta saracu latit in pat, nici nu poate sa scoata un sunet, el care e hiperactiv si te capiaza cu cat bombane non stop... tare mi-e mila de el...
saracu, sta si sa ii pun supozitoare, tre sa se simta chiar rau de tot.

sus

Denunta
Crispy

Copii
Aky: 12 ani, 3 luni
Naty: 9 ani, 6 luni

07.02.2011 10:28     citat 

Wow! Ce capitol fain! Beton! Multumim mult, lavinia! sarut sarut sarut
Furni, asa pompita am si eu...adica in genul ala...am primit-o de la nasa si cand o vedeam pe ea ca o folosea acum ceva ani la baiat...tot asa, imi venea sa vomit....la fel am patit si prima data cand l-am aspirat pe Alex prostit apoi, mi-a firesc, ca si cum as schimba pampers-ul foarte fericit ...se pare ca exista totusi o legatura intre subiecte rad
Refacere grabnica furnicelului! Dragul de el... sarut sarut sarut

sus

Denunta
ocrisu

Copii
Paul: 15 ani, 8 luni
Antonia: 12 ani, 2 luni

08.02.2011 9:03     citat 

Lavinia, multumim pentru munca depusa.
a refacere grabnica...pai ce, vrei sa te dezobisnuieti de scandal? Stai numa sa se puna el nitel pe picioare, sa vezi cum recupereaza timpul pierdut. scot limba
Cred ca o sa achizitionez si eu o pompa de-aia de tras mucii cu gura, ca mi se pare mai blanda decat varianta cu aspirator.
Mamici care ati botezat bebeii...am si eu o intrebare, i-ati luat cu voi la restaurant? Mie mi-e tira sa o aduc pe Antonia la petrecere ca sigur va fi fum de tigare, galagie, toata lumea o sa stea calare pe ea sa o vada, o sa-i bage blitzu' in ochi pentru poze samd. ochi peste cap

sus

Denunta
Cayia

Copii

08.02.2011 9:13     citat 

Ocrisu, eu l-am dus pe Vlad la carciuma, DAR, botezul a separeu unde a nunta noastra, am avut mai multi invitati, asa ca Pe V l-am adus putin sa-i salute si apoi l-am parcat acasa.

In alta ordine de idei, i-am cumparat lui fi-miu consola wii, a se joaca intr-una. a eu speram ca ma joc eu astazi. ochi peste cap

sus

Denunta
furnicutza26

Copii

08.02.2011 10:32     citat 

neatza.
bre, e greu cu amigdalele astea. sa nu faceti ca mine, sa va duceti la 13 doctori pana va hotarati la operatie. saracu zace in pat , mai doarme, mai plange de durere, e varza.. si fimiu chiar e un copil care nu plange de durere, ca se loveste etc (zbiara el suficient din motive de genul 'nu vreau sa ma imbrac')... da altufel, al operatie de ex i-au facut anestezie clasica, cu acu in vena. nu a sufera ca un caine.... si bag la pain-killere in el o data la 4 ore, sa nu credeti ca il las asa.... deci e nasol.

sus

Denunta
Cayia

Copii

08.02.2011 10:35     citat 

Stiu ca-s naspa operatiile astea, adica dureroase. si mai ales cand il vezi ca-i mic si se chinuie asa, ti se rupe inima. Gandim pozitiv si trimitem ganduri bune ca sa-i dam putere Furnicelului. Partea buna e ca ar trebui ca din zi in zi sa fie mai bine. sarut

sus

Denunta
ocrisu

Copii
Paul: 15 ani, 8 luni
Antonia: 12 ani, 2 luni

08.02.2011 10:35     citat 

Oooff, saracutul, imi dau seama ce il doare... trist
Cayia, botez micut facem si noi, cu ai nostri, cam vreo 20-25 de persoane...ma gandesc sa le zic direct sa fumeze afara...
de fapt, cel mai frica imi e de virusi, ca Paul de la botez a nu avea decat 6 saptamani. Antonia o sa aiba 8, dar e o mititica, nu vreau sa ma gandesc cum ar fi.

Ultima modificare efectuata de catre ocrisu la 08.02.2011 11:04, modificat de 1 data in total

sus

Denunta
furnicutza26

Copii

08.02.2011 11:02     citat 

abia a am primit in pret o camera unde a, mai soacra, si eu mergeam tot timpul sa o alaptez, sa o schimb, etc.a avea 1 an dar sa stii ca nu a departe si nu au apucat sa o vada scot limba )..la noi nunta a fata am trimis-o la soacra acasa, unde a soacra cu ea.si daca era nunta in timpul zilei tot asa procedam, nu am fi tinut-o prea mult. cand avea 2 ani si ceva am dus-o la o nunta (ziua) dar la nunta propriu-zisa a atat, apoi am dus-o acasa.

sus

Denunta
furnicutza26

Copii

08.02.2011 6:56     citat 

hmm... eu aveam o grija ce fac cu lucas la botez, ca daca il apuca pe el fitzele rastoarna restaurantul cu fundu in sus.... de fata saraca nici nu mi-am pus problema...
vezi, asa e cand esti cuminte, nu se mai gandeste lumea la tine...

sus

Denunta

< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
mergi la: