· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Generatia Bebelusilor nemaipomeniti din 2011 Cap. 4
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  »
subiect nou  Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
autor Generatia Bebelusilor nemaipomeniti din 2011 Cap. 4     
geo_narcisa

Copii
Iuri Vladimir: 13 ani
Natalia Maria: 10 ani, 4 luni

08.02.2011 7:34     citat 

Lavinia super capitol, bravos!!! sarut of, cand a al meu asa mic?! prostit Super dulcei bebelinele voastre! sarut
Furnicelu sa te faci bine repede mama! sarut Of mititelul prin cate treci!
trist
Ocrisu sarut treaba asta cu fumatul tine de fiecare, degeaba le zici unora! trist La mine cumatra a noi am avut putine persoane, vreo 35, am avut posibilitatea sa-l alaptez, aveau un separeu la etaj, a pana acum! rad

sus

Denunta
ocrisu

Copii
Paul: 15 ani, 8 luni
Antonia: 12 ani, 2 luni

08.02.2011 7:58     citat 

Cu alaptatul nu imi fac probleme, ca am ales special un restaurant aproape de casa, sa pot ajunge repede la ea, ca mitzulina mea e fomista rau, cum se scoala cum o rod soriceii la stomac si sa te tii urlete. Are si cu cine sa stea, ca o las cu mama.
si de-aia ma tot intreb daca e neaparata nevoie de prezenta ei...ca doar nu ii baga banii in san, ca pe vremuri.

sus

Denunta
Kurai_Lucy

Copii
cea mare: 15 ani, 7 luni
cea mica: 11 ani, 11 luni

09.02.2011 8:28     citat 

pai ocrisu eu as lasa-o acasa daca spui ca e aproape de restaurant si are cu cine sa stea.noi am avut-o acolo dar nu a am facut niste poze si atat. trag cu ochiul e totusi vorba si de fum de tigara, si de galagie...si daca e un bebe care are colici si plange (cum era si a mai mult (am vazut si bebei care nu stiu decat sa doarma, sa pape si sa faca kk...dar mai rar asa ceva)...eu mergeam mereu la ea sa ma ocup de ea (trebuia doar sa urc la etaj, si cam la 2 ore sa o alaptez, si chiar nu mi s-a sa stii ca si bebelina a statea cu bunicile, ori cu una ori cu alta dar oricum mai mult de 2 persoane in camera nu erau.

sus

Denunta
Cayia

Copii
V mare: 17 ani, 5 luni
V mic: 12 ani, 4 luni

09.02.2011 8:35     citat 

----------
ocrisu a casa, sa pot ajunge repede la ea, ca mitzulina mea e fomista rau, cum se scoala cum o rod soriceii la stomac si sa te tii urlete. Are si cu cine sa stea, ca o las cu mama.
si de-aia ma tot intreb daca e neaparata nevoie de prezenta ei...ca doar nu ii baga banii in san, ca pe vremuri.
----------

La v mare si noi am fost langa carciuma cu casa, si ti-am zis ca l-am parcat acasa. Daca ai acest avantaj, nu te mai gandi la alte solutii. Lasi fata acasa si daca ai multe cereri de vizionare, o aduci 10 minute, o vede lumea si apoi o duci iar acasa. Sau, cel mai bine, o duci la carciuma la inceput, o arati la lume si apoi o duci acasa si o lasi acolo linistita.
Noi am incercat si la V mic sa gasim o carciuma mica langa casa dar nu am gasit. unde am facut era destul de departe, imi era incomod sa ma tot plimb pe drum.

sus

Denunta
ocrisu

Copii

09.02.2011 8:42     citat 

Da, asa cred ca o sa fac, daca se cere expres, o aduc nitel la inceput, ca nici nu se incinge atmosfera, si apoi o trimit acasa. Multumesc de sfaturi, fetelor.
Furnicutzo, ce mai face Furnicelu'? E mai bine?

sus

Denunta
geo_narcisa

Copii

09.02.2011 11:01     citat 

Sa-mi incerc norocul aici, fetele mele sunt subiective si din simpatie ma menajeaza cu criticile, va rog sa-mi spuneti parerea sincera despre ce o sa vedeti pe blog, cum pare, daca e buna prezentarea despre cum se utilizeaza un mei tai....s.a indragiti foarte fericit scot limba
http://casazamfirei.blogspot.com/

sus

Denunta
Cayia

Copii

09.02.2011 11:27     citat 

----------
geo_narcisa a indragiti foarte fericit scot limba
/
----------
scot limba nu-i adevarat scot limba

sus

Denunta
ocrisu

Copii

09.02.2011 11:41     citat 

Eu stiu prea multe despre aceste articole de purtat bebelusii, asa ca, dpdv tehnic, nu stiu sa zic daca e ok confectionat sau nu. Pot doar sa fac ceva observatii, fara suparare, da? rad
1. In filmuletul cu instructiuni de utilizare, in care se prezinta modul de asezare, cu copilul mai intai cu fata la mama si apoi cu spatele la ea, in a incep sfaturile, alte detalii, etc.
3. Ar fi mai placut un site mai animat, mai colorat, cu un text mai cald, nu asa sec.
Parerea mea... scot limba

sus

Denunta
geo_narcisa

Copii

09.02.2011 12:21     citat 

Buuuuun Ocrisu parere cu care sunt intru totul de acord! trag cu ochiul In privinta culorilor, cred ca te referi la materiale....si aici sunt perfect de acord cu tine, voi apela la materiale din alta parte, asta a regula imi arunc un blug pe mine si o bluzita....iar daca as fi extrem de eleganta nu m-as incumeta sa-mi agat bebele de gat! prostit
Mersi muuult! trag cu ochiul
Apropos, au inceput si fetele mele sa "loveasca" foarte fericit

sus

Denunta
ocrisu

Copii

09.02.2011 2:04     citat 

Nu, ma refeream la culorile pe care le-ai folosit in pagina de web pentru fundal, chenar, text, etc.

sus

Denunta
elsycutza

Copii
Elisa: 27 ani
Josefine: 18 ani
Lucas: 11 ani, 10 luni

09.02.2011 2:04     citat 

Ah furni , stiu ce nasoala e operatia de amigdalita ca eram maricica cand am facut-o, vai micutul tau, cred stateam si plangeam langa el jenat din pacate durerea tine cam 2 zile mai tare abea a faca efectul, si sa nu i dai nimic prea cald ca doare ca naiba.

Pup furnicelu mic sarut

sus

Denunta
geo_narcisa

Copii

09.02.2011 2:10     citat 

----------
ocrisu a refeream la culorile pe care le-ai folosit in pagina de web pentru fundal, chenar, text, etc.
----------

sarut sarut sarut Am mai primit o observatie de genul, le-am modificat! Asa a da si de materiale ochioase e nev! trag cu ochiul

sus

Denunta
ocrisu

Copii

10.02.2011 9:16     citat 

Neata, mamici si bebici...ce faceti? E cam liniste pe aici...

sus

Denunta
Cayia

Copii

10.02.2011 9:22     citat 

Mah, io nici nu indraznesc sa spun. M-as lauda dar mi-e ca ma laud prea devreme. socat Am scapat de iritatie rad de vreo saptamana e curatel si sper sa-l tina asa. Pana la urma tot galbenelele sa traiasca.
si am scapat de vreo doua zile si de cojitele din cap. si a perisorul...sau poate acum se vede ca pana acum se vedeau doar cojile rad

sus

Denunta
ocrisu

Copii

10.02.2011 10:13     citat 

Bravo, ma bucur ca ati scapat de probleme...mi-am luat si eu crema de-aia de galbenele de care mi-ai zis...si imi place mult, e grasa, miroase frumos.
Apropos de par, bebeii vostri au par pe spate? Ca maimutza mea are. prostit Pe umeri si pe frunte...un par negru, negru. Sa vezi ce bani bagam in depilare daca nu i-o cadea. foarte fericit
Nu mai zic, parul din cap e deja lungut la spate, ii ies pletele din caciula. Pot sa ii fac codita.

sus

Denunta

< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina «  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
mergi la: